11/02/2012
t.b.a. | Athens
Integrity (USA).
Aπό γνωστό blog της σκηνής.
[SIZE=“6”]Ο τελευταίος χειμώνας της ζωής μου. Αντίο.[/SIZE]
11/02/2012
t.b.a. | Athens
Integrity (USA).
Aπό γνωστό blog της σκηνής.
[SIZE=“6”]Ο τελευταίος χειμώνας της ζωής μου. Αντίο.[/SIZE]
Βαλτε τους στο An να αφησουμε τα κοκκαλα μας. Μονο An. Δεν ειναι γι’ αλλο club αυτη η μπαντα.
Αυτό μη τολμήσετε για κάπου άλλου. Μαζική ταφή στο αν μετά το τελευταιο κομματι.
Δε μπορω να το πιστεψω To μεγαλύτερο λαιβ απωθημένο μου
AN Club | Athens
The Men (USA), Acid Baby Jesus, Ruined Families.
Οπότε δύσκολα να γίνει στο ΑΝ.
Ναι το τσέκαρα… Μαλακία, ευελπιστώ σε καλό χώρο και καλή διοργάνωση
[B]εεε??? Γιατί δεν λές την αλήθεια;;; Γιατίιιιιιιι;;;;;[/B]
Πες είσαι ο κρυφός τουρ μάνατζερ της μπάντας! [B][SIZE=“3”]Ε μα δεν υπάρχεις[/SIZE]!!! [SIZE=“5”]Ε μα θα σε hugg και ε μα θα σε kiss γιού[/SIZE]!!![/B]
[B][SIZE=“6”]ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ[/SIZE] [/B]([COLOR=“DimGray”]τα λοιπά…σαχλαμαρίτσες[/COLOR]!!!):D:):D:)
οσοι ειδαμε dwid εκεινη τη βραδια πριν πολλα χρονια στο αν θα ειμαστε παλι εκει 8) γιατι απλα η μπαντα μαμαει:D
Από τη στιγμή που το έμαθα έχω τραβήξει πέντε ξεγυρισμένες.
τι να λεμε. τα λογια ειναι περιττα.
[B]http://www.youtube.com/watch?v=GK3_jnVID8w&feature=related[/B]
ΝΙΕ
Ν Ι Ε
[B]Ν Ι Ε!![/B]
3 hardcore -[I]larger than life[/I]- bands για το 2012; [B]Έστω[/B]…
Απ’ τη μία ΚΑΒΛΑ, απ’ την άλλη άγχος μήπως πέφτει πάνω στην (προτελευταία, μάλλον) εξεταστική και δεν μπορέσω να κατέβω Αθήνα. Μόνο Αθήνα, ρε πούστη μου; Τέλοσπαντων, μάλλον με βλέπω κι εμένα εκεί…
[COLOR=#666666][B]11/02/2012[/B][/COLOR] [COLOR=#9999FF][B]
[COLOR=#000000][COLOR=#9999FF][B]Roi Mat | Athens[/B][/COLOR] [COLOR=#993399]
[/COLOR][COLOR=#993399]Integrity (USA).[/COLOR]
[/COLOR][/B][/COLOR]
[COLOR=#9999FF][B]AN Club | Athens[/B][/COLOR]
[COLOR=#993399]The Men (USA), Acid Baby Jesus, Ruined Families.
[COLOR=Black]Kάποιος δε μας τα λέει καθόλου καλά…
Ρε πάτε καλά? Πρέπει να φτιαχτεί ομαδικός τάφος στην τρύπα?
Ούτε η Αλτεργκραουντ δε θα το σκεφτόταν αυτό. [/COLOR]
[/COLOR]
λολ[COLOR=“White”]…[/COLOR]
Στο Κυτταρο απ οσο βλεπω δεν εχει κλεισει καποια συναυλια για το Φλεβαρη.
http://www.kyttarolive.gr/component/option,com_gigcal/Itemid,82/
Ευκαιρια να το μεταφερουν.
Ποιος ακριβώς δε τα λέει καλα? το the men με ruined families ειχε κανονιστει πολυ πιο πριν… Και φαντάζομαι ότι από τον διοργανωτη θα περασε απ το μυαλο κι αλλος χωρος οπως το κυτταρο, αλλα λογικα δε θα γινε η μοντα
Ψυχεδελεια.
Σ αγαπαω σε εκτιμαω και το ξερεις. Αλλα ειναι δυνατον ο μοναδικος διαθεσιμος χωρος να ειναι το Roi Mat? H Σφεντονα; Το Κυτταρο; Το Σιν Σιτι; Το Πασσπορτ; Βρε ανθρωπε, δεν παιζει να ειναι τα παντα κλεισμενα εκεινη τη μερα.
Πραγματικα με αυτο το πραγμα τωρα εχω βγει απ τα ρουχα μου. Δεκα απωθημενα μου εχουν μεινει και το ενα το χαντακωσανε. Ελεος.
Ρε παιδί μου μαζί σου, αλλά εφόσον δε ξέρουμε τί έχει στο μυαλό του ο διοργανωτής, τί έχει κάνει, με ποιούς έχει μιλησει κλπ, δε μπορούμε να ξέρουμε. Προσωπικά δε ξέρω καν ποιός ειναι ο διαργανωτης οποτε δε θα τον κραξω, ουτε θα τον εξισωσω με καμια αλτεργκραουντ.
Μαζί σου μακάρι να αλλάξει, αλλά και πάλι θα κλάψω, όπως και να χει.
Εχει γινει πολυ ευεξαπτο το φορουμ κι εχει αρχισει να μου τη δινει.
Tεσπα για να αλλαξουμε λιγο, μαθετε κωλο μπαλα, καντε προπονηση γιατι οπου και να γινει το λαιβ θα πεσουν κορμια [B]http://www.youtube.com/watch?v=IuGuy3QSRSs[/B]
[SIZE=“6”]DIE HARD[/SIZE]
εν μέσω κρίσης, μεγάλη χάρη γίνεται που μας έρχονται- [B]αρκεί να τους περιποιηθούν καλά [/B](με το που έρθουν Ελλάντα οκ?)[B] και όχι αηδίες και αναξιοπρέπειες [/B]όπως τότε με NightWish και άλλες ξένες μπάντες που το μετάνιωσαν με το που πάτησαν πόδι εδώ εξαιτίας αδιαφορίας διοργανωτών, αχαριστίας, κ.τ.λ. κ.τ.λ. ([I]δεν θέλω να πω λεπτομέρειες και σας μαυρίσω τη ψυχή[/I])…
Ελπίζω τελικά στο ΑΝ και όχι Roi Mat, ή έστω στο FUZZ ή στο Gagarin…Δεν είναι τόσο δύσκολο: κόσμο θα μαζέψουν 100%!
[QUOTE=NikosMalk;1273997]εν μέσω κρίσης, μεγάλη χάρη γίνεται που μας έρχονται- [B]αρκεί να τους περιποιηθούν καλά [/B](με το που έρθουν Ελλάντα οκ?)[B] και όχι αηδίες και αναξιοπρέπειες [/B]όπως τότε με NightWish και άλλες ξένες μπάντες που το μετάνιωσαν με το που πάτησαν πόδι εδώ εξαιτίας αδιαφορίας διοργανωτών, αχαριστίας, κ.τ.λ. κ.τ.λ. ([I]δεν θέλω να πω λεπτομέρειες και σας μαυρίσω τη ψυχή[/I])…
Ελπίζω τελικά στο ΑΝ και όχι Roi Mat, ή έστω στο FUZZ ή στο Gagarin…Δεν είναι τόσο δύσκολο: κόσμο θα μαζέψουν 100%![/QUO
το πολυ να εχει 100 ατομα την 1 φορα που ηρθαν καποθ τοσοι κ λιγοτεροι ημασταν#-o ελπιζο να βγω ψευτης:)