InTensity --(Θεσσαλονίκη)--

Γεια χαρά.
Είμαστε οι InTensity, μια (μοντερνη) progressive metal μπαντα απο την θεσσαλονικη
αυτον τον καιρο ειναι λιγο περιεργα τα πραγματα (φευγει ενα μελος, ψαχνουμε αντικατασταση κ νεο τραγουδιστη κτλ κτλ) αλλα ελπιζουμε να επανελθουμε συντομα.

τελος παντων. χωρις πολλά πολλά μπορείτε να ακούσετε καποια κομμάτια που ετοιμάζουμε για το ντέμο μας παρακάτω (δεν ειναι τελικες παραγωγές και ηχογραφήσεις)

ολη η δουλειά εχει γινει στο σπιτικό μου στούντιο με δική μου παραγωγή. Το τελικό ντεμάκι με 3 κομμάτια ελπίζουμε να βγει σε κανενα 2μηνο.

μπείτε λοιπόν, ακούστε και σχολιάστε παρακάτω!

Ευχαριστώ!

Νέα από την μπάντα μας!

1ον Το ΕΡ μας με τίτλο Times είναι έτοιμο και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά από 3 Ιουλίου! Σε όλα τα μεγάλα γνωστά ηλεκτρονικά καταστήματα (itunes, amazonmp3, emusic, napster κτλ κτλ)! Στις αρχές του Αυγούστου ευελπιστούμε να έχουμε και τα κανονικά CDs στα χέρια μας!

2ον Έχουμε καινούργια επίσημη ιστοσελίδα που θα συνεχίσει να ανανεώνεται τακτικά: www.InTensity-Band.com ρίξτε μια επίσκεψη

3ον Στο bandcamp μας (intensity.bandcamp.com) έχουμε ανεβάσει για τζαμπέ κατέβασμα (σε ότι ποιότητα επιλέγετε εσείς) το σινγκλ του Distorted (κομμάτι του ΕΡ) μαζί με ένα radio edit του ίδιου κομματιού (προφανώς για λόγους προώθησης)

4ον Μπορείτε να ακούσετε όλο το Times από σήμερα και για μία εβδομάδα (μέχρι τις 3 Ιουλίου) στο myspace μας (στο οποίο έχουμε και καινούργιο layout). Δυστυχώς βέβαια η ποιότητα των mp3 στο myspace (ως γνωστών) είναι απαράδεκτη οπότε bear with it μέχρι να κυκλοφορήσουν τα επίσημα!

Αυτά για την ώρα! τα λέμε από εβδομάδα!

InTensity
http://www.intensity-band.com/



http://twitter.com/intensityprog
http://www.youtube.com/user/intensityprog
http://www.facebook.com/pages/InTensity/125541804135907

αυτά τα λίγα!