Η πρώτη ΖΩΝΤΑΝΗ συναυλία στο internet!

[CENTER][/CENTER]

Καταιγιστικές εικόνες, λέξεις και ρυθμός σε ένα πλήρες χαοτικά αυτό-οργανωμένο πάρτι, σε μια απερίγραπτη οπτικοακουστική χοροεσπερίδα για υποψιασμένους. Η Μαύρη Μαγιονέζα απλώνεται ζωντανή στο Eightball Club (Θεσσαλονίκη) και σε απευθείας αναμετάδοση στο δίκτυο, στην πρώτη online ελληνική συναυλία που έγινε ποτέ!
? Είναι το ίδιο συγκρότημα που πρώτο χρησιμοποίησε υπολογιστές επί σκηνής και στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής στο ελληνόφωνο σκληρό ροκ.
? Το ίδιο συγκρότημα που χρησιμοποίησε πρώτο ζωντανά οπτικά εφφέ και προβολές στις συναυλίες του, πολύ πριν την έλευση των VJs.
? Το ίδιο συγκρότημα που χρησιμοποίησε τεχνικές ηχογράφησης και παραγωγής για τον τελευταίο του δίσκο «Καλή Όρεξη», πρωτάκουστες στην Ελλάδα.
Πρωτοτυπεί για ακόμα μια φορά, με μια συναυλία που θα βιντεοσκοπηθεί για να συνοδεύσει την επόμενη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος στην μορφή multi-angled DVD (!) αλλά και με προβολή του event, δωρεάν και ζωντανά από το internet σε όλο τον κόσμο!!
7 τεχνικοί, 5 κάμερες, 3 κονσόλες, 3 υπολογιστές, 2 κάρτες ήχου, 42 χορδές (οι 8 φωνητικές), 151 βαρέλια μπύρας και το απίστευτο, φανατικό, κοινό της Μαύρης Μαγιονέζας στην πρώτη δικτυακή συναυλία που έγινε ποτέ στην Ελλάδα, ολοζώντανα από την Θεσσαλονίκη και το Eightball Club!
Σκληροί ροκ ρυθμοί με στοιχεία ηλεκτρονικής μουσικής πάνω σε πολιτικό στίχο που «κλωτσάει» και δεν χαρίζεται σε κανέναν και πλήρες οπτικοαουστικό φαγοπότι από το δυναμικό κουαρτέτο που μας κλείνει για μια ακόμα φορά πονηρά το μάτι, απαντώντας στη χαύνωση των καιρών με video art, μουσική και στίχους που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Το Σάββατο, 6 Δεκεμβρίου η Μαύρη Μαγιονέζα σας εύχεται «Καλή Όρεξη» με τα ορεκτικά να σερβίρονται στις 9 (ώρα Ελλάδος) στο Eightball Club (Πίνδου 1, Λαδάδικα) και στην σελίδα:
www.onair.mavri-magioneza.com
Μέχρι τότε? «Μην αφήνετε άλλους να διαλέγουν τα γεύματα σας. Κυνηγήστε την τροφή σας όπως κυνηγάτε την ζωή. Το ετοιματζίδικο είναι τουλάχιστον ανούσιο. Και ξέρετε?είμαστε ότι τρώμε» (απόσπασμα από το «Καλή Όρεξη»)