Interpol Live In Athens

οκ ντε, μη βαράς!
σε αυτή της δόμινους βέβαια φαίνονται μόνο κάτι μάτια που στάζουν αίμα, οπότε δεν πιάνεται ολόκληρη. κάντα 15 τα ευρώ και μέσα κι εγώ! :country:

χχχ says:
*δωσε μου οδηγιες για να δω χορορ?
idjat says:
*sec
*sthn prwth einai aftos me ta matia pou lampyrizoun sto vathos

bingooooooo

εγώ αποκαλύφθηκα πρώτος, οπότε δεν πιάνεται.

και βασικά…

who is χχχ? :blues:

τι δε πιάνεται, στέλνω και logs να δεις ώρα :blues:

χχχ είναι γομινάκι του φόρουμ (αλήθεια)

ας 'ούμε ότι σε πιστεύω.

πρέπει πάντως να είναι ΑΚΡΙΒΩΣ η στιγμή που πήγαινα να μιλήσω στους δύο μπροστινούς. ούτε κατασκοπεία να ήταν.! o.0

…και αν κρίνω από το who’s online, μιλάμε για μια οπαδό των screaming trees που μένει ολλανδία. :blues:

δεν ξέρω για τι πράμα μιλάτε

Πολύ ωραίο review and to the point!! :wink:

O μπασίστας δεν είναι ο Dave Pajo (λάκισε πριν κανά τετράμηνο methinks) αλλά ο Brad Truax.

Ο Banksy έχει γίνει stylish τελευταία :ok:

Επίσης διάβαζα το review της συναυλίας στο Lifo και αναφέρει ο συντάκτης ότι είπαν τη Stella στο Use μετά 8O Τι έχει γίνει επιτέλους εκεί στο Use??? :cry:

Και μιας και έβαλα το υλικό μου σε μια τάξη επιτέλους

Videos:
Take You On A Cruise
The New
Χαιρετούρες (ΩΠΑΑΑΑΑ :lol:)

Photos
http://www.flickr.com/photos/31264365@N07/sets/72157626922076084/

BONUS σουτιέν

Mεγαλη αληθεια…:oops:, το ειχα ξεχασει εντελως οτι αλλαξαν ξανα, θα διορθωθει. Thnx

bingo. Αλλά όχι πρώτη, δεύτερη. Μπροστά από το υψωμένο χέρι μίας.

:lol::lol: χόρρορ νομίζω κι εγώ σε εντόπισα και στις δύο και στη δική μου είσαι λίγο shitbrix μάλιστα.:expressionless:

το ίδιο κάνει. στο μεταίχμιο μεταξύ πρώτης και δεύτερης σειράς, με μια ροζ κορδέλα στα μαλλιά. :hippy:

αν πάντως με εντοπίσεις στην πρώτη, είναι εύκολο να με εντοπίσεις και στη δεύτερη ψάχνοντας και τα άτομα που ήταν μαζί μου. στη δική σου είμαι teaser από τον τέταρτο κύκλο του true blood.

ωραίο post του deb.
τη stella βέβαια την είπαν ή την έπαιξαν στο dj set? γιατί νομίζω το δεύτερο…

*κόκκινη

*όντως

*[B]της[/B] Deb. Και thanks :smiley:

Δεν θα μάθουμε ποτέ τι έγινε εκεί μέσα, σαν το Fight Club κατάντησε :x. To Lifo πάντως
επακριβώς αναφέρει

[I]Μοναδικό παράπονο που δεν έπαιξαν την Stella αλλά τραγουδίστηκε όπως της άρμοζε στο ανεπίσημο πάρτυ μετά την συναυλία που στήθηκε στο Use (με παρόντα τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου μην ξεχνιόμαστε).
[/I]

Πάρτε κι άλλο ένα πολύ ωραίο σετ φωτογραφιών http://thodorismarkou.com/blog/2011/06/08/interpol/

Oi photos mou apo to live

2 samples

deb email me!
Panos

extra bonus pic :yahoo::yahoo::yahoo:

06.15.2011

A big thank you to everyone who came to our shows during this recent tour. Too many highlights to list but we can say that it was incredible to finally play shows in Istanbul and Athens. The audiences roared during both of those nights. We were equally happy to have finally returned to Rome for a headlining show. We hadn?t played our own show there since our very first proper European tour in 2002. Primavera lived up to its sterling reputation as a truly great festival for both audiences and bands. Good vibes all around. Good vibes were also to be found at the Northside Festival in Aarhus, Denmark this past weekend. A tour de force of an audience. And last but not least, we greatly enjoyed ourselves at the Rock Am Park/Rock Im Ring Weekend in Germany and the Caribana Festival in Switzerland with Lake Geneva as a picture perfect backdrop.

Mexico is on deck and always a pleasure. Our second trip there within the past ten months. Super stoked.

All of the best,
Interpol