Inveracity live @ Κυτταρο 16/06/2013

Με Resurgency, Progress Of Inhumanity, Exarsis, Nightbreed. 6 ευρω.

Επικο κομπο PoI, Resurgency, Inveracity, ισοπεδωση.

Και αφισακι:

Το είδα προχθές αυτό. Πολύ καλή φάση και να μην τη χάσετε οι Αθηνέζοι. Απορούσα κιόλας γιατί δεν συμμετείχαν οι Inveracity στο Brutality Over Sanity.
Τέσπα, μπαντάρα και θα γουστάρετε και Ρrogress.

Bump λεμε.

Κανεις;

Εγώ, με τρέξιμο.
Με βλέπω να χάνω Nightbreed, αλλά τι να κάνουμε.

Ωραίο καλοκαιρινό σφηνάκι, καιρό είχα να ακούσω death/grind live και είχα καλομάθει, με έχει πιάσει σύνδρομο στέρησης
(Inveracity γαμούν άγρια. progress γαμούν πιο “στεγνά”, και σπαρταράει νομίζω και καινούριο πράμα)

Resurgency επισης ρε Φεθρυ, ακουω το δισκο που βγαλανε περσυ αυτες τις μερες (ειχα μεινει στο ντεμο) και βαρανε πολυ ωραια.

Εγω λογικα θα σκασω κατα τις 8 Κυτταρο, χαλαρα. Nightbreed δεν εχω ιδεα τι παιζουν.

INVERACITY πραγματικοί οδοστρωτήρες και PROGRESS OF INHUMANITY σκοτωμός. Ειδικά για τους 2ους, δεν είχα ασχοληθεί ποτέ και με ξετίναξαν.

Και οι υπόλοιποι καλοί ήταν, προσωπικά ξεχώρισα το evil, ασυμβίβαστο thrash των NIGHTBREED.

Και περιμένω να δω απόψεις φορουμιτών. Άντε κάποιος!

Να σημειωθεί και η άψογη ανταπόκριση των νεκρομέταλλων από πλευράς προσέλευσης (σε σημείο να λέω πάλι καλά που ήταν Κύτταρο) αλλά και συμμετοχης την ώρα που έπαιζαν οι μπάντες.

Καθυστερημενο report, για αρχη πολυς κοσμος, στηριχτηκε η φαση και γουσταρα, ετσι πρεπει.

Nightbreed, οσο ειδα μου αφησαν θετικες εντυπωσεις, δυνατο και με λυσσα θρας.

Exarsis, ποτε δεν μου εκαναν τοσο κλικ, τουλαχιστον πριν τον δισκο, δεν ηταν τοσο ενοχλητικη η φωνη, δεν ξερω τι παιζει και ακουγεται ετσι τωρα αλλα δεεεν.

Progress Of Inhumanity, πρωτη φορα τους εβλεπα (επιτελους, πρεπει να τους ειχα χασει 1-2 φορες στο παρελθον) και τα σαρωσαν ολα, τρελα γουστα, το grind της καρδιας μας (και διασκευη σε Suicidal Tendencies επισης).

Resurgency προσωπικη αγαπη, επαιξαν σχεδον ολοκληρο το False Enlightenment. Εισαγωγη με Craniums Of Slain Disciples και αντε γεια. Black Holes Of Antiverse μεγαλη αγαπη, η μπαντα επιασε πολυ υψηλη αποδοση, συμπαγης και old schoold ηχος, οτι πρεπει για headbanging. Μου ελειψε το γκρουβατο Psychosis. Α και εκλεισαν με Necrophiliac προς τιμη του Hanneman!

Ε και Inveracity, οτι ειπε ο Κρισπ, οδοστρωτηρες. Ηχαρα, πολλη ορεξη, χωρις πολυ μπλα μπλα και πολυ ξυλο και καλη ανταποκριση απο το κοινο. Οι Suffocation θα ειναι περηφανοι. Visions Of Coming Apocalypse και τα μυαλα στο μπλεντερ!

Cheers σε οσες φατσες ειδα!