Iphone/ipod(touch) applications

Μου χάρισαν πρόσφατα ένα ipod touch (δεν ξέρω πως ακριβώς λεγεται)

Ντάξει από μουσικές είμαι κομπλέ.

Αλλά θέλω να βάλω και τίποτα παιχνίδια, εφαρμογές και τέτοια, που’ χω δει από φιλαράκια ότι έχουν γαμάτα πράγματα…

Προτείνετε τίποτα αν έχετε κανα τέτοιο μαραφέτι (στάνταρ θα υπάρχουν κάποιοι που έχουν)

Πληρώνεις, δεν πληρώνεις? (και αυτό μας ενδιαφέρει)

Που είναι γαμώτο ο χρήστης applestore να μας διαφωτίσει

Κοιτα, εχει apps που πληρωνεις (συνηθως ειναι τα καλα και πιο πληρη) και εχει και αλλα που ειναι free. Συνηθως τα apps τα οποια πληρωνεις μετα απο λιγο καιρο γινονται και free ή μπορει να βγαλουν demo versions σε free και την full version να την εχουμε με τιμη.

Υπαρχουν παρα πολλα apps αρκετα χρησιμα και αρκετα αχρηστα. Μεταφραστηρια οπως το iTranslate (και κανουνε καλη μεταφραση… οχι οπως τιποτα online μεταφραστηρια που σου βγαζουν οτι να’ναι), apps για να σε μαθουν να χορευεις, apps που βγαζουν ηχο σε χαμηλες συχνοτητες και διωχνουν τα κουνουπια, μεχρι και apps που κουνας το ipod/iphone σου και κανει ηχους φωτοσπαθου. Μερικα που μου φαινονται χρησιμα εμενα ειναι το iWoopie που σου επιτρεπει να κατεβαζεις βιντεο απο το ιντερνετ (youtube για παραδειγμα) και να τα αποθηκευεις κατευθειαν στο ipod, apps που σε συνδεουν στο windows live (εχω το Nimbuzz αλλα υπαρχουν πολλα καλυτερα), κατι αλλα για ημερολογια και τετοια, το Athens Book (αν εισαι απο Αθηνα) που σου λεει για χρησιμους προορισμους στην πολη, οπως ξερω γω νοσοκομεια ή βενζιναδικα που διανυκτερευουν… Απο παιχνιδακια εχει οτι μαλακια σκεφτεις. Το αγαπημενο μου ειναι το Trivial Pursuit παντως.

Εχει παρα πολλα γενικα. Μονο για να μαγειρευεις δεν εχει ακομα αλλα εχει apps με συνταγες :stuck_out_tongue: Aν το ψαξεις απ’το App Store στο iphone σου θα βρεις ο’τι θες.

Μεγαλη αγαπη σου λεω :oops:

Ρε το ξέρω! Εχει ενας φίλος μου κι έχει βάλει τις παναγιάς τα μάτια…

Αυτός βέβαια μου λέει ότι το χει “σπάσει” όποτε τα πάντα τα κατεβάζει τζάμπα…Είναι και υπολογιστάκιας…

Θα ψαχτώ γενικώς…

Από παιχνίδια είχα ξεχωρίσει το papertoss που πετάς χαρτάκια σ’ ένα σκουπιδοτενεκέ, και το Dark Nebula…Μιλάμε για το χέσιμο είναι ότι πρέπει.

Επίσης μ’ άρεσε μια εφαρμογή όπου στην ουσία χρησιμοποείς το μαραφέτι σαν drummachine!

Aπό κει και πέρα θέλω να κατεβάσω κι ένα καλό GPS για το αμάξι…

edit: Επίσης μπήκα σ’ ενα site με free games πάτησα πάνω σ’ ένα παιχνίδι και μου λέει να κάνω account στο itunes store. Πληρώνεις εκεί?

Ναι το paper toss ειναι ψιλο αρρωστεια. Και ο πατερας μου εχει ενα φιλο χακερο-φαση που το εχει σπασει. Τον περιμενω να περιποιηθει και το δικο μου :p. Για gps νομιζω εχει ενα που λεγεται Maps μεσα απο μονο του και σου δειχνει τη διαδρομη που θες, αλλα δεν εχει φωνη και τετοια. Δεν το εχω πολυψαξει να σου πω την αληθεια γιατι εχω Gps στο αμαξι, αλλα ολο και κατι θα εχει αμα κοιταξεις. Υποθετω πως θα πληρωνεις ομως.

Αν και δεν ξερω απο iphone και ipod το “σπασιμο” που λετε ονομαζετε jailbreak απο οτι ξερω
http://en.wikipedia.org/wiki/Jailbreak_%28iPhone_OS%29
με ενα γρηγορο search θα βρειτε και πως το κανουν

οτι χρειαζεσαι να μαθεις για το iphone/ipod touch για jailbreaking custmization προγραμματα κλπ πηγαινε στο φορουμ του iphonehellas