Tην ποια?8O :evil: :x :x
Τη βρετανικη φανταζομαι εννοεις, αυτη του Μεγαλου Βασιλειου…:-k
Παιδιά, η περιοδεία συμπεριλαμβάνει και το Piece of Mind? Ή ξεκινάει απο το Powerslave??
Tell me why i had to be a powerslave… :roll:
Το piece ανηκε στην προηγουμενη περιοδεια,κανονικα ξεκιναει απο Powerslave και εχει και τα επομενα 3.
Ανάμεσα στα Pawerslave και S.I.T. υπάρχει και το Live after death όμως. Οπότε…
Guys oi IRON MAIDEN Ellada!!!Dn exw logia…Apla porwsi…:band:
Αν παίξουν σετλιστ Live After Death δεν με χαλάει πάντως…8)
Αρκεί να κόψουν μερικά και να χώσουν απο τα Somewhere… και 7th…
Ρουμανία: 15Ε-68Ε Μπροστά στη σκηνή έχουν 38Ε και στην υπόλοιπη αρένα 22Ε…
Πολωνία: 37Ε
Τσεχία: 27-57E
Πρωτη φορα στα χρονικα…
Τωρα που περασαν κανα δυο μερες και το σκεφτομαι ειναι οντως πολλα τα λεφτα. Οχι τιποτ’αλλο, θα φερει το ροκγουειβ κανα τρελο ονομα και θα κλαιμε. Αφηστε που υπαρχει και το ενδεχομενο μεταλλικα μετα αποσα ειχε πει ο τζειμς
ναι ονειρευομαι
Hmm δεν ξέρων αν θα πάω. Δεν λέω θα ήθελα πολυ να δω το tour αλλά 70 είναι too much και εκτός αυτού το πιθανότερο είναί ότι εκείνη την εποχή θα είμαι σε κάποιο νησί. Πάντως άμα είμαι εδώ και αναλόγος τη διάθεση ίσως και να πάω. Περίμενα πολυ αυτή το tour αλλά ο Αύγουστός, τα 70 και τό αρκετά μέτριο setlist είναι σημαντικοί ανασταλτικοί παράγοντες για μένα…
Ελπίζω να πάω από φέτος σε κάποιο φεστιβάλ έξω …:roll:
Ξέρει κανείς αν τα 70 ευρώ θα είναι με τη Λάουρεν, γιατί αν είναι θα είναι φανερή ληστεία!!!
52 ευρώ το 2005 και πήγαινες όπου γούσταρες με Dragonforce (που στα λάηβ σπέρνουν)!
Τέλος πάντων … τα Run To The Hills/Number Of The Beast/Wrathchild/The Trooper να μην παίξουν και θα είμαι πολύ μα πολύ ευχαριστημένος!
To 2005 εκανε 43 ευρω το εισιτηριο ρε,οχι 52.
Δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά,αλλά το σετλιστ που είμαι ο κοντόξυλος πρέπει να είναι μόνο για το πρώτο μέρος της περιοδείας στην Αυστραλία (που είχαν να πάνε από το 1992)…Εύχομαι να είναι έτσι…To Hallowed Be Thy Name πάντως λίγο με χαλάει σε σχέση με τα άλλα … Α επίσης με τίποτα το Sanctuary…έλεος !!! Παίξτε ρε Flash Of The Blade,Duellists,Deja Vu,Alexander The Great,Stranger In A Strange Land,Caught Somewhere In Time,Heaven Can Wait,Moonchild,Seventh Son kai RIME (καλά ούτε με σφαίρες τέτοιο setlist)…
αχαχαχαχαχα ναι γμτ ! πρέπει να χα πληρώσει 52 μαζί με το λεωφορείο !! Μου χε λιώσει και το εισητήριο στην τσέπη και δεν το χς πια !!
Κάπως πρέπει να γίνει να παίξουν το Seventh Son το ομώνυμο πάντως. Και το Moonchild φυσικά.
και το only the good die young !!!1 :!: :!: :!: :!:
Ναι οκ… ειπες την λαθος λεξη…Σκανδιναβοί…
Αν συγκρινεις τους Σκανδιναβους με εμας τι να σου πω…αφτοι πανε σε ολλα τα Live κ ακουνε μουσικη γενικα γιατι εχουνε μουσικη παιδια αφτο που λιπει απο εμας
43 ευρω και για ολο το χωρο χωρις ζωνες και μαλακιες…δεν πειραζει ομως και τα 52 καλα ειναι…up the irons
ναι ειδικα οταν επαιξαν εδω σαπορτ στους μειντεν ηταν απιστευτοι :lol: