Το οποίο δεν έχουν παίξει και ποτέ. Πάντως μλκια που δε θα παίξουν μόνο 80’s
κοιτα να δεις που κι’εγω την ιδια περιβολη σκεφτομουν να εχω…απο πρωτοτυπια σκιζουμε…
Στο λαιβ των Angra ηταν απιστευτοι ως live act (σοβαρα). Καμια επαφη. Τους ειχα δει και τις δυο φορες που ηρθαν και το λεω με βεβαιότητα.
ναι αλλα εκει ηταν ολοι powerαδες :lol:
οκ ρε δεν λεω οχι απλα την μια φορα που τους ειδα με πηρε ο υπνος
Σε πήρε ο ύπνος ???
Ο κιθαρίστας δηλαδή τσάμπα έκανε το πέταγμα πεταλούδας γύρω στις 10 φορές ???
πάντως εμένα μου άρεσαν στους ΜΕΗΝΤΕΝ…
Dragonforce? Αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχα:p :lol: :lol: :lol:
πες τα ρε!!!
+9999999999999
:twisted: :twisted: :twisted:
Α ρε…
Οταν ειχανε ερθει οι Metallica τοτε ητανε λεφταλλιca τωρα οι MaiΔen τι ειναι???
Δωστε λοιπον ολοι 70 ευρο να δειτε για πολοστη φωρα τους Iron ΜαιΔen αυτη ειναι η Ελλαδα κ η νεοτροπια της
Καταρχάς όταν είχαν έρθει οι ΛΕΦΤΑΛΛΙΚΑ το εισητήριο ήταν 10 ευ΄ρω ακριβότερο στις αντίστοιχες θέσεις…
ΟΙ ΛΕΦΤΑΛΛΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ…
Ναι, παιδακια, καντε ΚΑΙ ΑΥΤΟ το thread ενα Metallica Vs Maiden thread.
σε παλιότερο ποστ του ο maiden79 είχε πει πως το είχαν παίξει (βασικά έγραφε πως ολόκληρο το 7th son έχει παιχτεί live)
maiden79 επίσημη απάντηση παρακαλώ …
η μλκια είναι ότι δεν θα παίξουν ΜΟΝΟ τα 3 άλμπουμ (P, SIT, 7SOA7S)
τελικά φαίνεται ότι ο Έλληνας οπαδός έχει μάθει στην στενοχώρια (1 μεγάλο συγκρότημα την πενταετία) ενώ που οι maiden μας τιμούν (σχεδόν) κάθε χρόνο του κακοφαίνεται … :-s :-s :-s
Τσουκ. Ακόμα και το maidenfans.com γράφει ότι έχει παιχτεί αλλά δεν ισχύει. Έχω τσεκάρει ότι υπάρχει απο setlists και bootlegs. Υπάρχει ένα audio το οποίο είναι mixαρισμένο, και κάτι άλλα από tribute bands κτλ. Κάπου είχα βρει ένα βίντεο που το έλεγε και ο ίδιος ο Harris ότι δε το χουν παίξει ποτέ. Άμα το βρω θα το ποστάρω…
Σε καναδυο βιβλία και σε κάποια sites που θεωρούνται έγκυρα υπάρχει η πληροφορία όταν όντως το Only The Good Die Young έχει παιχτεί! :-k
Πολύ λιγότερες φορές από τα άλλα 7, αλλά έτσι λένε! :-k
Είχα διαβάσει ότι το παίζανε και σε 1 - 2 warm-up shows (ίσως ήταν και τα μόνα, ίσως και τελικά να μην ισχύει καθόλου) πριν ξεκινήσει επίσημα η περιοδεία… :dunno:
Τώρα, τι ακριβώς ισχύει από όλα αυτά… :-k
Μακάρι να ήμουν Αγγλία το 1988 να ήξερα 100%! :lol:
Το θέμα είναι ότι το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα το παίξουν, ούτως ή άλλως!
Το Deja vu Θα το παιξουν ? Τοχουν παιξει ποτε ? Αν ναι ποτε και που ?
Nope…Δυστυχώς δεν το χουν παιξει ποτε live οπως ουτε και alexander και loniliness το οποιο επαιζαν στην αρχη της περιοδειας αλλα δυστυχως δεν εμεινε στο set…
Guys dn exw paei pote se sunablia twn IRON MAIDEN!!To 3erw eimai asugxwritos alla k pwromenos tautoxrona!!!Dn tin xanw me tipota!!!Einai ligo tsimpimena ta eisitiria alla to a3izoun oi pappoudes!!!:band:
Sea of madness υπάρχει περίπτωση να παίξουν?:-k
Σήμερα, 18/12, άρχισε η προπώληση των εισητηρίων της συναυλίας από την Didi.
Στην online προπώληση από το www.ticketpro.gr δημοσιεύεται και σχεδιάγραμμα (Area Map) του Terravibe για εκείνη την ημέρα.
Παρατηρούμε ότι σε αυτό το σχεδιάγραμμα, υπάρχει μία αισθητή διαφορά σε σχέση με τις άλλες χρονιές: το PL2 έχει τριγωνικό σχήμα. :-k :-k
Τότε τι όφελος θα έχουν αυτοί που θα σκάσουν 70 Ευρά, όταν δίπλα τους, ακριβώς στην ίδια ευθεία, θα βρίσκονται αυτοί που θα έχουν πληρώσει 20 Ευρά λιγότερο; Εξηγήστε μου παρακαλώ. :-k :? :?
Δεν ξέρω αν θα παραμείνει έτσι η διάταξη του χώρου μέχρι τις 2/8, ή θα αλλάξει εν τέλει το σχήμα του PL2. Πάντως αυτήν την στιγμή έτσι έχει το σχεδιάγραμμα που έχει μπει στο ticketpro.
Καινούριες πατέντες, βρε παιδί μου, καινούριες. :-s :-s :-s
Θα είναι τρομερή συναυλία γιατί λένε θα παίξουν τα παλιά καλά κομμάτια (κυρίως από το album Somewhere in Time που είναι από τα αγαπημένα μου). Ελπίζω, αν και μένω Θεσ/νίκη να καταφέρω να έρθω Αθήνα γιατί απλά αυτό δε χάνεται. Ραντεβού λοιπόν στο Terra Vibe Show( αλήθεια προς τα πού πέφτει…δεν έχω ιδέα:? )
μαθαίνουν γεωμετρία φέτος στην didi