Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

ε ρε παπαδοπουλος που τους χρειαζεται…

τι εκαναν ρε … μιλαμε για τη μεγιστη γυφτια να το πω, καγκουρια, ελεεινη και τρισαθλια μεταχειρηση και εκμεταλευση να το πω…διαλεχτε και παρτε…

[SIZE=7]DIDI MUSIC FUCK OFF AND DIEEEEEEEEE[/SIZE]

Οχι να..θα καταφερεις!!!
Οι MAIDEN δεν χανονται!!! :metal: :metal: :metal:

Σκέφτομαι και το 50άρι με βάση το διάγραμμα:-k

Νεοτερα απο το στρατοπεδο της Didi Music

Επειδη η εταιρια μας σεβεται τους φιλους της heavy metal αποφασισε φετος να καθιερωσει και νεα εισητηρια που αντιστοιχουν σε αναλογες με την τιμη του εισητηριου θεσεις

PL1(A,B) —> 80 Euro
PL2 —> 70 Euro
PL3 —> 50 Euro
PL4 —> 65 Euro
PL5 —> 68 Euro
PL6 —> 68 Euro
PL7 —> 65 Euro
PL8 —> 46 Euro
PL9 —> 40 Euro
PL10 —> 40 Euro
PL11 —> 43 Euro
PL12 —> 40 Euro
PL13 —> 37 Euro
PL14 —> 35 Euro
PL15 —> 15 Euro
PL16 —> 29 Euro
PL17 —> 15 Euro
PL18 —> 8 Euro
PL19 —> 18 Euro
PL20 —> 24 Euro

κανουμε και φιλικες τιμες στις κατωθι κατηγοριες

ΚΑΠΗ (ολων των δημων Αττικης) αρκει να φερουν αναλογες φιαλες οξυγονου
Σχολεια, ιδιωτικα η δημοσια που δεν διδασκουν το μαθημα των θρησκευτικων
Συνδεσμους φιλαθλων οποιασδηποτε ομαδας και κατηγοριας, αρκει να φερουν αρκετα καπνογονα
Μη φιλοκερδεις οργανωσεις-συλλογους, με την προυποθεση αγορας τουλαχιστον 666 εισητηριων

Ωραιος ρε!!!Καλο!!

Χα, κι εγώ στο plΕθνική θα καθόμουνα στους Metallica, αλλά έτυχε και μπήκα… Αλλα λογικό είναι να έχει τόσο το εισιτήριο. Με τόσους security που θα πρέπει να πληρώσουν για να φυλάνε τα pls… :roll:

δεν παει το μυαλο σας ποσο θα ηθελα να κανω ενα deface στη σελιδα της Didi και να εβαζα αυτο το σχεδιαγραμμα…

ενιγουει…οντοπικ, αν τελικα παω Ιταλια να τους δω, δεν προκειται να παω μαλακασα να τα σκασω στους Ντιντιδες…Θελουν ενα καλο ντου (και ξυλο) εκεινη τη μερα για να παρουν χαμπαρι…

Didi music you can kiss my white ass…

ΕΜΟ:Εγώ σκέφτομαι να αγοράσω ένα της ΠΛ17 έτσι ώστε μόλις τελειώσει η συναυλία να κάνω οτοστοπ σε τελειωμένους φορτηγατζήδες να περάσω και καλά στο δρόμο…

Ρε σοβαρά τώρα το PL2 που είναι μπροστά στη σκηνή κάνει 50 Ευρώ ???Εγώ μπροστά στη σκηνή θέλω να μαι,όχι ανέσεις και τετοιες πα**ριές! Άμα είναι έτσι είναι ότι πρέπει!

Baσικά το σετλιστ θα έπρεπε να είναι:

On stage 9.30
Intro - Aces high, Revelations, Flight of Icarus, Where eagles dare, Rime of the ancient mariner
Ολο το Somewhere in time
Oλο το Seventh Son

Encore 1 - Hallowed be Thy Name, Run to the hills

Encore 2 - Αποχωρηση ακριβώς 2 Minutes to midnighht

Και ας βάλουν ότι PL θέλουν…

λαθος φιλεμ…[SIZE=7]70[SIZE=1] ευρω παει…[/SIZE][/SIZE]

Ακριβως! Παρτε ολοι των 50 και το τριγωνακι θα εξαφανιστει…

Εννοείται ότι των 50 θα πάρουμε. :wink: Ο Λώρης να πάει να πιάσει τον δικό του κ*λο και όχι μονίμως τον δικό μας. :!:

ελεος μονο θεσεις παμω στα δεντρα η απο το βουνο απεναντι δεν βαλανε…:thumbdown: :thumbdown:

:-k Τωρα…σοβαρολογείς…?

Ξεχασα να απαντησω. Καλα ναι, για τη συγκεκριμενη εμφανιση δε σε κατηγορω. :lol:

Τι ειναι αυτα ρε γαμωτο?Ακου τριγωνικο σχημα…

Ξέρει κανείς πόσες μοίρες είναι η κάθε γωνία του τριγώνου?

Για αυτό σκάω και 100 8) 8) 8) 8) 8)

Ισόπλευρο τρίγωνο πρέπει να 'ναι

Κάτσε να πάρω το πυθαγώριο θεώρημα…:-k :expressionless:

:lol: :lol: :lol: