Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Προσπάθησα αρκετά θα λεγα να πείσω τα φιλαράκια με τα οποία θα πηγαίναμε μαζί στη συναυλία οτι “δεν αξίζει να δώσουμε 70 ευρώ γιατί μας κάνει ο,τι θέλει η didi και είναι εκμετάλλευση” αλλά… σου απαντάνε με ένα “ναι ρε συ, αλλά τώρα να δεις τους Maiden απο τόσο πίσω, δε λέει” και " δώσε 20 ευρώ ακόμα και τους βλέπεις απο κοντά" και σε επιβεβαιώνουν οτι αυτοί θα πάρουν των 70.

Άντε να πάρεις των 50 μετά, και να σαι μόνος σου στη συναυλία… Τσιμπάς και συ ένα των 70 λοιπόν, για να σαι παρέα με τους φίλους. Ε ρε γαμώτο, $#@ didi, τι μας κάνει…

(θα αργήσω πολύ ακόμα να πάρω εισιτήριο βέβαια, απλά τελικά μάλλον αυτή προβλέπω να είναι η εξέλιξη…)

Ετσι ειναι παιδια δυστυχως…Ειναι το ναρκωτικο πολλων και η didi το πουλαει οσο οσο…και εγω των 70 θα παρω παντως…οσο κλεψια και να ναι δυστυχως ειναι εκβιασμος που πολλοι απο μας θα υποκυψουν σε αυτον…Τι ειπα παλι ο ποιητης(πριν λιγο ξυπνησα παιδια!!:stuck_out_tongue: )

και όλα αυτά για ένα συγκρότημα που είδατε πέρσι και θα δείτε και του χρόνου?

ναι αλλα τωρα ειναι διαφορετικο τουρ θα παιξουν αλλα κομματια

Ναι γμτ τι μλκιες είναι αυτές ρε παιδιά ???

δεν ήταν ωραία παλιά που ερχόταν ένα πολύ μεγάλο όνομα την πενταετία και ήμασταν όλοι χαρούμενοι ???
οι βλάχοι στο εξωτερικό φταίνε που τους βλέπουν κάθε χρόνο (από 2-3 φορές),
αλλά όχι η ξενόφερτη μόδα δεν θα περάσει και στην Ελλάδα

[SIZE=“5”]ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ !!![/SIZE]

Δεν νομιζω οτι το “προβλημα” του Καρβου ειναι η συχνοτητα με την οποια ερχονται αλλα το οτι παρα “προβατιζουμε” σαν πελατες. Εδω στο Αγγλια εχει καλυτερες τιμες και οι Αγγλοι παραπονιουνται και μποϊκοταρουν αρκετες συναυλιες αν πιστευουν οτι τους πιανουν τον κωλο. Και ειδικο αφιερωμα για τις τιμες εκανε το Classic Rock. Και σκεψου οτι εχουν διπλασιους μισθους…

εσύ δώσε 70€… Μέχρι πρόπερσι έδινες λιγότερα. Πρόοδος είναι και αυτό αν το σκεφτείς :wink:

Εγω θα μεινω ακλονητος στην αποφαση να δωσω 50 κι ας ειμαι μονος.

Αυτο!
Οσο πληρωνετε τοσο θα ανεβαινουν οι τιμες :wink: οποτε μη κλαιγεστε

ρε συ, με 70€ πάω πήγαινε έλα σε κάποιον από τους προορισμούς της Easyjet και πληρώνω άλλα τόσα για φαϊ και εισιτήριο να δω κάτι που πραγματικά δεν έχει έρθει και δε θα έρθει Ελλάδα ποτέ (Queen, Bon Jovi, chelsea - Ολυμπιακός)

Κάποτε γινόταν πανικός με τα 60€ που ζητήθηκαν για Sabbath και τώρα είμαστε κακοί αν πούμε ότι τα 70€ είναι κοροϊδία? Άσε που γίνεται και στη Μαλακάσα (δηλαδή μέτριος ήχος πέρσι σε Μετάλικα που χάλασε πολλούς, πολύ μεγάλη ταλαιπωρία για όσους πάνε και ελάχιστα έξοδα για τη Didi). Δηλαδή πόσα πολλά είναι τα έξοδα για να φέρουν και φέτος τους Maiden?

Αν πάω (που θα πάω μόνο αν έχουν περισσέψει λεφτά) θα πάω στα 50€, επειδή το playlist είναι καλό για εμένα που δεν έχω εντρυφήσει σε αυτούς και για να έχει παρέα ο ChrisP…

Αγορι μου!
Ελα και θα σε ανεβασω και στους ωμους μου να βλεπεις! :smiley:

Θα με υποστειτε λογικα και εμενα στα 50αρια να ανεβασουμε μαζι τον καρβου στους ωμους για να στηριζεται καλυτερα…Βεβαια θα ερθω αν δεν τους δω εξω ή αν αυτο που θα δω εξω δεν με ικανοποιησει απο θεμα ωρας…Αλλα δεν δινω με την καμια 70 ευρω για τους Maiden που απλα μου αρεσουν,δηλ. δεν τρελενομαι…

Ρε! Αυτοί οι Chelsea-Ολυμπιακός έρχονται Ελλάδα τέλη Φεβρουαρίου :stuck_out_tongue:

Να ανεβάσεις κι εμένα:D (61 κιλά, σήμερα ζυγίστηκα:!: )

Αν σκάσουν πολλά λαιβ το καλοκαίρι, μάλλον 50… Θα εξαρτηθεί απο αρκετούς παράγοντες…

Εγω ΑΝ παω (λογω στρατου και ντιντις) μονο 50 δινω και αυτα τα θεωρω εξωφρενικως πολλα. Μην δεχεστε εκβιασμους απο κανεναν μαλακα ποτε στη ζωη σας και για κανενα λογο. Ποσο μαλλον για μια μουσικη σαν και αυτην. Και φιλε Αλεξανδρε δεν θα εισαι μονος, αν ερθω και γω παρεα θα’μαστε και οπως βλεπεις ειναι αρκετοι ακομα που δεν δεχονται την κοροϊδια…

Δεν θα εισαι μονος…:wink:

Ακριβως! Δηλαδη νομιζουν οτι δεν ξερουμε τι να κανουμε τα λεφτα μας? Καλα με τη νοοτροπια των περισσοτερων αυτο δειχνουμε βεβαια…[-X

Κι αν δεν εχω καθολου λεφταααα
ΓαμωΝτιντι τα πηρες κι αυτα!!!:stuck_out_tongue:

Kαι`γω 50ρι με κόβω να παίρνω…
(Αν τελικά δεν πάω καλοκαίρι εξωτερικό που με τις κλεψιμεϊκές τιμές που έχουν εδώ και από οικονομικής άποψης συμφέρει πολύ περισσότερο…)

Αυτοι δεν θα σταματησουν ποτε να βλεπουν συναυλιες…

Κ εγω για 50 το βλεπω…Λιγο φαρμακειο αλλα iron maiden ειναι αυτοι…Αν εχω γυρισει απο αμερικη ειναι σιγουρο!!!

Εδω ομως με αυτα τα εισητηρια θα σταματησουμε να βγαινουμε και για καφε!#-o

εγώ θαμαι άλλος ένας που θαναι μαζί σας στο pl3 με 50άρι…έχουμε και αλλού να πάμε…αλλά και τα λεφτά δεν βγαίνουν τόσο εύκολα (κ.)Λώρη…:wink:
δεν θα αγοράσω από τώρα να πάρω για αυτές που θάρθουν πριν και ροκγουέιβ…