Εγώ όταν μου δίνουν τη δυνατότητα επιλογής πάντα επιλέγω το χαμηλότερο εισιτήριο και προσπαθώ να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα με αυτό, που τις περισσότερες φορές δεν έχει και καμιά σπουδαία διαφορά. Οπότε 50αράκι και εδώ…
κι’εγω αμα παω για 50αρι με βλεπω.
- 8a pao na parw tickets!!!hdh apo twra 2 katwxeiromenes sunaulies(maiden,def leppard!)ante…mono oi priest na anakoinwsoun tpt,kai den 8a pao na autoktwnisw!!!
Οι Priest ειπαν οτι θα ερθουν για συναυλια μονο αν γραφεις με ελληνικα και κοψεις τα greeklish.
Τα είπες τέλεια! Και γενικά βλέπω πολύ κόσμο εδώ να τσιμπάει το 50άρι τελικά…
εδώ που τα λέμε μάγκες το pl3 δεν είναι άσχημη η θέση και κυρίως από τα πλαϊνά…δηλαδή είναι κοροϊδία να πληρώσουμε 20Ε!για 10 μέτρα πιο μπροστά…
και γω φυσικα θα παρω 50αρι…πηρα στον πλαντ 70…ελεος…οχι αλλη κοροιδια…(που καταντησαμε να θεωρουμε το 50αρι φθηνο!)
Καταντια ειναι να μην μποϊκοταρεις τις συναυλιες και να εκμεταλευονται την καβλα σου για τη μουσικη.
Κανεις εδω μεσα (και γενικως) δεν εχει τα αντερα να φτυσει την Ντιντι στη μαπα και να μη παει να δει τους Meiden.Αλλα για ποιο λογο?Αφου ειναι οι Maiden…
δυστυχως ετσι ειναι…δεν νομιζω ομως οτι υπαρχει κανεις ο οποιος θα μπορουσε να στερηθει αγαπημενα συγκροτηματα…
Νταξει σχετικά είναι αυτά. Στους Muse και τους Manic Street Preachers με όσο κόσμο είχε ήμουν μια χαρα στην ευθεία σε απόσταση 2-3 μέτρα από το διαχωριστικό όποτε πιστευω δεν άξιζε τον κόπο να δώσει κανείς παραπάνω. Περσυ στους Depeche Mode όντως ημουν αρκετα μακρύτερα λόγω κόσμου αλλά και πάλι δεν θα τα έδινα τα παραπάνω. (100 ευρω είχε αν θυμάμαι καλά το VIP, ήμαρτον!!)
Εγψ περιμενω να δω setlist tbh. Αν ειναι απο αυτους τους δισκους που πρεπει να ειναι τοτε τσιμπαω 50αρι, αν εχει τιποτα Fear Of The Dark και τετοια μεσα, κραταω το πενηνταρακι μου για κανα αλλο live, θα εχει και πολλα ως συνηθως το καλοκαιρι.
Συγχαρητηρια κυριε Λωρη που με κανατε να ξενερωσω για συναυλια Maiden.
Φιλε tolkki εγω διαφωνω…δεν θεωρω σωστο να μην πας να δεις τη μπαντα που γουσταρεις επειδη καποιοι εχουν βαλει ακριβο εισητηριο…φυσικα και ειναι κατακριτεο αλλα πρεπει να βρεθει καποιος αλλος τροπος για να εχουμε πιο φθηνα εισητηρια και οχι να μποικοταρουμε τις αγαπημενες μας μπαντες
Aν δεν χωσεις μεσα την ντιντι δε προκειται να αλλαξει αυτο!
Αλλη λυση ?Για προτεινε εσυ μια!?Να πας στη συναυλια με λευκη κορδελα στο μπρατσο οπως απεργουν οι Ιαπωνες ας πουμε?
Κοιτα προσωπικα περσυ δεν πηγα Metallica , μια μπαντα που ακουω απο το 1994 αλλα δεν εχω δει ΠΟΤΕ live, λογω της ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗΣ κατ’εμε πολιτικης της συγκεκριμενης εταιριας στο θεμα των εισιτηριων (αλλα και πολλων ακομα-τι πληρωνεις και τι σου προσφερουν ως ανταλλαγμα). Η Ντιντι δεν ηταν ο κυριως λογος που δεν ειδα ουτε περσυ τους Metallica, ηταν ο ΜΟΝΟΣ λογος. Και ναι, νιωθω περηφανος γι’αυτο.:yes:
Κοιτα και φετος δεν ειναι σιγουρο οτι θα παω… Οπως ειπα θα ειμαι στρατο. Αν καταφερω και παρω αδεια και θελω να ξεδωσω και αν εχω λεφτα και αν συντρεχουν και οι καταλληλες προϋποθεσεις και αν και αν και αν…
Και οπως ειπε και ενας φιλος πριν, σε μπαντες που εχεις ξαναδει μαλλον παιζει ρολο και το σετ-λιστ για το αν θα πας οταν το εισιτηριο ειναι απαραδεκτα ακριβο…:-k
Ακριβως το ιδιο εκανα κι εγω με Metallica.Eχουμε τους χαμηλοτερους μισθους στην Ε.Ε και τα διπλασια εισητηρια σε τιμη.Αν αυτο δεν ειναι εκμεταλευση τοτε τι ειναι?
Κλοπη και απατεωνιά ισως…
Μακαρι ολοι να σκεφτοταν σαν εμας ρε Θαναση…
Φίλε Τάσσο, σε έχουμε ενημερώσει και με προσωπικό μήνυμα ότι τα greeklish δεν επιτρέπονται. Σε παρακαλώ μη τα χρησιμοποιείς. Κουράζουν τους χρήστες…
Δεν ειναι ετσι ρε παιδια,ειστε απολυτοι!εχετε τα δικια σας και ισως να ειναι μια λυση αλλα ειναι η τελευταια…δηλαδη εγω γουσταρω τρελα maiden,εχω βγει εξωτερικο να τους δω περσυ οταν νομιζα πως δεν θα ερθουν εδω και ισως ειναι η καλυτερη περιοδεια τους αυτη και μου λες να μην παω?!εγω προσωπικα δεν παιζει να μποικοταρω αυτη τη συναυλια…υπαρχουν αλλες που ναι,δεκτο ισως να μην πηγαινα λογω τιμης αλλα ειλικρινα πιστευεις πως αν “μπουν” μεσα χοντρα σε μια συναυλια οπως αυτη θα “στρωσουν” και θα χαμηλωσουν τις τιμες?εγω αμφιβαλω απλα μαλλον θα παψουν να φερνουν ακριβα ονοματα οπως οι metallica…γιαυτο πιστευω πως δεν ειναι λυση να μην πας σε συναυλια…λυση θα ηταν να στηριζαμε μια εταιρια(δεν ξερω καμια για να ειμαι ειλικρινης…)που να ειχε σωστες τιμες στα εισητηρια και δεν κοιταζε την αισχροκερδια…
Καλυτερη λυση απο το μπικοταζ δεν υπαρχει.
Κι επειδη κανεις δεν εχει τα αντερα να αρνηθει μια συναυλια της αγαπημενης του μπαντας καθηστε να σας ξεβρακωνουν στεγνα και στερειστε κι απο τους υπολοιπους (εμενα τον thorgal και τον καθενα που σεβεται τα 50-100 ευρω) ενα “ονειρο” μιας αξιοπρεπεστατης τιμης σε μια συναυλια
Καποτε βριζαμε τους καγκουρες σκυλαδες που πληρωναν 200 ευρω το μπουκαλι στα νυχτερινα κεντρα.Σημερα πληρωνουμε ακριβως το ιδιο 200 ευρω/4 ατομα = 50 ευρω το ατομο .Και εις ανωτερα !