Τι σημαινει δεν εχω τα αντερα!αφου δεν θελω ρε ανθρωπε να αρνηθω!ειτε ειναι maiden για μενα ειτε behemoth για καποιον αλλο!εγω θα παω και θα γουσταρω!δεν καθομαι να μιζεριαζω για τα κ@λολεφτα!μη με παρεξηγεις απλα διαφωνω στο σημειο που πρεπει καποιος να εχει αντερα που δεν πηγε να δει metallica(πες οτι ηταν και αγαπημενη του μπαντα) πχ…κατσε τωρα παρακαλα να τους ξαναφερουν για να τους δεις!(δεν μιλαω για τον thorgal ξεκαθαριζω!)και δεν ειναι το ιδιο με τους σκυλαδες γιατι τις ξενες μπαντες μπορεις να τις “δεις” πολυ πιο σπανια απο εναν καλλιτεχνη εσωτερικου…
Οχι με λιγα λεφτα παραπανω πας εξωτερικο και βλεπεις 60 μπαντες και οχι 1.
Και τους μεταλικα τους ειδα το 99 με 8.500 δρχ.Γιατι να δωσω τα τριπλασια για τους ξαναδω.
Αφου δε θες να μιζεριαζεις να πηγαινεις δε σου το απαγορευει κανεις.
Η δικη μου αξιοπρεπεια παντως ειναι πανω απο οποιοδηποτε συγκροτημα
Κοιτα λιγα λεφτα παραπανω δεν ειναι…ειναι αρκετα παραπανω(αεροπορικα,διαμονη,φαι κτλ)βεβαια στην περιπτωση festival συμφερει τρελα το εξω!τεσπα κουβεντα κανουμε,εχουμε σχετικα διαφορετικες αποψεις,εγω θα παω στη συναυλια και ελπιζω να σε δω εκει!! παω για νανι τωρα!!!
μα ρε παιδια…θα μποικοταρερτε την διδι στην συναυλια των maiden ή των metallica…εξετιας αυτων των συγκροτηματων το metal εφτασε εκει που εφτασε!!!δεν γινεται να μην ειναι αυτες οι συναυλιες sold out…σε ολες τις αλλες τις λεγομενες ‘‘μικρες’’ συναυλιες αυτες πρεπει να φανε κραξιμο…δεν νομιζω οτι η εταιρια μπορει να βγαλει τα σπασμενα μιας χρονιας με συναυλιες χωρις κοσμο απο δυο μονο live αντε τρια…για αυτο θα αναγκαστει να ριξει τις τιμες
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο το σκεπτικό σου πάνω σε αυτή τη πρόταση;
εννοω να μποικοταρουμε την didi και καθε αλλη didi σε συναυλιες συγκροτηματων μικροτερου βελινεκους,ιστορικης σημασιας,δυναμικοτητας κτλ…πχ:δεν ειναι σωστο να γκρινιαζουμε για τις συναυλιες twn maiden,priest,metallica,zeppelin κτλ,κτλ…τα εισιτηρια ειναι ακριβα ναι…αλλα σε συγκροτηματα μικροτερης σημασιας 8α κερδιθει η μαχη…φυσικα το πιο ειναι μεγαλο και πιο μικρο συγκροτημα ειναι πληρως υποκειμενικο.εμενα αυτη ειναι η γνωμη μου
Εισαι 100% λαθος γιατι σε συναυλια μεγαλης μπαντας θα μπει μεσα η ντιντι και η καθε ντιντι
δεν νομιζω…οι μικρες συναυλιες ειναι πολλες περισσοτερες…και σιγα τον κοσμο που μαζευουν οι μεγαλες για να καλυψουν την ζημια!!!εξαλου αν βγαζανε τα λεφτα τους δεν θα κανανε τοσες συναυλιες τον χρονο…θα κανανε δυο τρεις και τελος…οχι 23πχ.
To αποτέλεσμα φίλε μόνο μέιντεν θα είναι να φέρνουν οι εταιρίες μόνο τα “μεγάλα” συγκροτήματα
ναι αλλα με αυτο το σκεπτικο μπορει να γινει και το αντιθετο…να πουνε:δεν σας αρεσουν οι maiden kai oi metallica…ωραια…θα φερνω μονο τους ανυπαρκτους γιατι οι μεγαλοι εχουν ακριβο εισιτηριο…και ετσι τερμα γκρινιες…και θα βλεπουμε με 35 και 40 Ε τους μικρους και ταπεινους…δεν νομιζω οτι ειναι λυση…το μποικοταζ απο οτι φαινεται εχει και τα κακα του…ας διαλεξουμε αναμεσα σε maiden kai obituary ή kylie για παραδειγμα
οι μείντεν θα είναι sold out, αλλά “μόνο μέιντεν” ΔΕΝ ακούμε, ούτε μονοφωνικά… ακούμε και SAXON
και ακούμε και ELIXIR, CLOVEN HOOF, TYGERS και τα “άλλα” παιδιά… ! ειδικά όταν έρχονται όλα μαζί με 25ε… go and ξεσταβ a lot of the “τιμητές” !!!
Kαλα αυτο ειναι μεγαλη αληθεια… ισως τελικα διαφερουμε μονο στα μουσικα ακουσματα και γουσταρουμε να το παιζουμε “ψαγμενοι” αλλα απο νοοτροπια τα ιδια σκατα…[-X Κριμα.
Καλα μην ανησυχεις, δεν παρεξηγουμαι τοσο ευκολα! Αλλα δεν ειναι θεμα “μιζεριας” να μην πας σε μια τετοια συναυλια απο συνειδητη επιλογη αλλα θεμα αξιοπρεπειας οπως ειπε και ο Τολκη. Ναι, νιωθω τεραστιο κενο που δεν εχω δει ακομα Μεταλλικα αλλα δεν προκειται να παρακαλεσω ποτε κανεναν για να τους δω. Δεν το εχω κανει ποτε στη ζωη μου και για κανεναν λογο, ποσο μαλλον για την κλντιντι… Και να σου πω κατι, αν τους ξαναφερουν υπο τις ιδιες συνθηκες και με τις ιδιες τιμες (που δεν θα ειναι οι ιδιες, θα ειναι πολυ υψηλοτερες) ΠΑΛΙ δεν θα παω. Δηλαδη αν φερουν πχ τους AC/DC με τιμες PL3=150euro, PL2=180euro και PL1=199euro εχεις την εντυπωση οτι θα παω? Οχι βεβαια…[-X Και εκει ποια θα ειναι η λογικη στο να αγορασεις εισιτηριο? Ελα μωρε, 150 εδωσες, δωσε αλλα 30 να παμε μπροστα, μια φορα θα τους δουμε αλλωστε!!!#-o
Οχι φιλε μου, θα κατσω να δουλεψω, να κρατησω καποια λεφτα στην ακρη και οταν ερθει αυτη η ευλογημενη ωρα να μπορεσω να το συνδιασω με καποιο ταξιδακι στο εξωτερικο. Γιατι αυτες τις μπαντες θελω να τις δω οπως θελω ΕΓΩ και οχι η Ντιντι και η καθε Ντιντι… Δηλαδη τι πιο ωραιο να πας με την κοπελα σου ξερω γω μια βδομαδα σε μια πολη/χωρα που γουσταρεις τρελα, να δεις μια μπαντα που λατρευεις και δεν την εχεις ξαναδει και να περασεις και γαμάτα? Μα πανω απ’ολα να σου φαιρονται και να σε μεταχειριζονται σαν ανθρωπο…
Ειλικρινα ουτε γω μπορω να καταλαβω το κολλημα σου με τις “μικρες” συναυλιες. Ναι, ισως το μεταλ να εφτασε εκει που εφτασε λογω καποιων συγκροτηματων αλλα δεν εφτασε εκει που εφτασε λογω των πανακριβων τιμων σε συναυλιες απο “μασονους” διοργανωτες… Κατα τη γνωμη μου η ζημια που θα παθουν απο την αποτυχια μιας “μεγαλης” συναυλιας θα τους πονεσει πολυ περισσοτερο απο το να μην παει καλα ή να παει απλως μετρια μια μικρη συναυλια η οποια ετσι κ αλλιως δεν αναμενοταν να μαζεψει πολυ κοσμο. Και οπως ειπε και ο Μανος αυτο που λες μπορει να οδηγησει στο να μην ερχονται πια “λιγοτερο εμπορικες” μπαντες. Και αυτο δεν ειναι καθολου καλο. Ισα-ισα μερικες φορες αυτες οι συναυλιες ειναι πολυ πιο “πραγματικες” απο τις “μεγαλες”…
Και για να μην νομιζει κανεις οτι εχω προσωπικα με την Ντιντι, απλως να πω οτι δεν διαλεγω σε ποια συναυλια θα παω με βαση τον διοργανωτη. Κατι τετοιο θα το θεωρουσα αφελες. Αν πχ παιξει μια μπαντα που γουσταρω πολυ στο Γκαγκαριν με 30 ευρω (ναι, φτασαμε να τα θεωρουμε λιγα πλεον…:-k ) θα παω και αν η συναυλια ειναι οντως καλη θα πω και μπραβο ανεξαρτητως ποιος την κανει. Και εχω παει και σε πολλες συναυλιες της Ντιντι που περασα πολυ καλα. Το θεμα ομως ειναι οτι δεν ανεχομαι την κοροϊδια. Και καποιοι το εχουν κανει “επαγγελμα”…
ρε παιδιά έχουμε λαλήσει μου φαίνεται…
με 15ε, μια μικρή μπάντα - βγένει ίσα ίσα σε ένα χώρο σαν το AN τα 4-5 τα βάζει ο επιχειρηματίας για κέρδος…
αν πάς σε μέρος σαν το gagarin θες 23-24 οπότε 4-5 για να βγάλει καποιο κέρδος ΑΝ ΒΓΕΙΣ !!! δηλαδή αν αντί για 400 μαζψεις 800 + !!!
στα φεστιβάλ οι μεγάλες μπάντες ζητάνε μεγάλες αμοιβές … ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι φύση αδύνατο, να γίνουν πολλά απο αυτά που γίνονται στο εξωτερικό… διότι ελλάδα
Α) Θα παίξουν 1 και όχι 10 συναυλίες … και αν δεν πάει καλά - και το group δεν ζητήσει πολλά τον $#$#@$$.
B) Είμαστε ακριβό κράτος.
Γ) έχουμε @$@#$# εφορία, και δεν υπάρχουν ιδιόκτητα venues απο ροκάδες διοργανωτές…
δεν το κάνει κανένας για την ψυχή της μάνας του, αλλά το δώσε - δώσε γλυκαίνει και καλλιτέχνες…
Να θυμήσουμέ οτι λ.χ. οι TOOL αυτόπλειστηριάστηκαν για την εμφάνιση στο ΑΧΟΥΡΙ ? αυτό ανέβασε το εισητήριο… !
αυτά…
δεν φταίνε οι διοργανωτές παρα μόνο σε λίγες περιπτώσεις… ο κόσμος φταίει, που προτιμάει να πάει με το γκομενάκι για γκαιφέ … ! μετά μην κλαίγεσε μεγάλε …(insert name here) αν τα ρίχνεις όλα στο φουστάνι, στο στοίχημα - στον γκαίφε… που στα 5-7 ε φαίνεται φτηνός !!!
Καλα εδω επιασες αλλη ξεφτιλα, αυτην του καφε αλλα τεσπα.
Εχουμε ΔΕΔΟΜΕΝΑ προβλημα. Ακομα και σε περιοδειες που μπορει να κανει το συγκροτημα 2 συναυλιες στην Ελλαδα και μια στην Πορτογολια, της Ελλαδας θα ειναι ακριβοτερα! Για τα venues δεν πολυ συμφωνω καθοτι στις περισσοτερες χωρες τα venues τα εχουν μεγαλες εταιριες σαν αλυσιδα. Συν το οτι δεν υπαρχει ακομα στην Ελλαδα ενας αξιοπρεπης μεγαλος κλειστος χωρος. Ακομα και στην Πορτογαλια τους ειδα τους Priest σε ΚΛΕΙΣΤΟ χωρο να σου φυγει το καπελο. Αψογος χωρος και εισητηριο 25 ΕΥΡΩ!!!
Απογοητευομαι με αρκετες αποψεις που βλεπω εδω μεσα και δειχνουν οτι δεδομενα “τον εχουμε χασει τον αγωνα”… Χαιρομαι παντως για αρκετους αλλους που βαζουν την αξιοπρεπεια τους πανω απο ολους και ολα.
Μωρέ κλειστούς χώρους έχουμε αλλά χρησιμοποιούνται για άλλους λόγους.
Πχ, η Αθηνών Αρένα είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, χωράει 3.000 κόσμο και είναι ό,τι πρέπει για συναυλίες (έχουν γίνει 2-3 με ξένα γκρουπ) αλλά τη χρησιμοποιούν για Ρέμους κτλ…
γιατί φίλτατέ, ο ρέμος σου πέφτει βαρύς ?
αφού αυτός την γεμίζει ΚΑΘΕ βράδυ, και οι θαμώνες δεν την κάνουν νουνί απο τα αποτσίγαρα τις ροχάλες και τις πεταμένες μπύρες … και ο μετάλλάς είναι αρκετά κοροίδο και τα σκάει σε αποθήκες … πώς νομίζεις οτι θα τον σεβαστούν ?
Βασικά οι εταιρίες είναι και αυτές λιγο ΓΤ¨Π… εννοώ δεν έχουν ένα σοβάρο άτομο ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ τη συναυλία…
ξέρουμε όλοι ποιές μεγάλες περσόνες είναι υπέυθυνες… οπότε …
Μην ξεχνάμε ότι πέρσι οι Iron Maiden έπεξαν στο κλειστό του Ελληνικού χωρίς να το γεμίσουν ασφυκτικά.
Υπάρχουν ακόμα τα κλειστά του τροκαντερού, του γαλατσίου, το ο.α.κ.α., το σ.ε.φ. ακόμα και του σπόρτινγκ και του περιστερίου που έχουν γίνει στο παρελθόν συναυλίες…
E όχι και δεν το είχαν γεμίσει ασφυκτικά! Μέχρι και οι διάδρομοι ήταν γεμάτοι
καρα-soldout ήταν και προς τιμήν τους άλλαξαν χώρο, χωρίς να βγάλουν περισσότερα είσητήρια…αλλιώς θα είχαμε πεθάνει.
Τα μπάσκετ-courts δέν είναι ιδανικός χώρος για συναυλίες… αν και είναι απο τους λίγους που μπορούν να χωρέσουν 2500-5000 λαό… αλλά πρέπει να γίνεται μελέτη, να διαμορφώνεται ο χώρος - να μπαίνουν πανιά και μόνωση στα μεταλλικά μέρη, μπασοπαγίδες κτλ κτλ … επιπλέον αν σαν ιδιοκτήτης ξέρω οτι θα κάνει το χώρο λιλί … γιατί να τον δώσω ??? οι μισοί μεταλλάδες φέρονται γύφτικα…
οι maiden ηταν sold out!!!πιο πολυ κοσμο δεν χοραγε εκει μεσα!!!αλλα δεν γυρναμε στην ρομαντικη πλευρα της υποθεσης?ας αφησουμε τους προβληματισμους…φανταστητε…να βλεπουμε τις πυραμιδες…να σκαει μυτη ο cyborg eddie και στα καπακια να ανηγει το backround και να να βγενει η μουμια eddie και να ακουμε powerslave ή evil that men do,the rime of the ancinet mariner,wasted years…aaaxxxx,ποτε θα ερθει αυτη η αγια μερα???επαναφορα στην πραγματικοτητα ομως τωρα…ξερει κανενας την πορεια των εισητηριων???