Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Εγω παντως επιμενω οτι μεχρι 50 ευρω για να δεις Maiden ειναι καλα. Το θεμα ειναι να ειναι ενταξει ο ηχος και να ειναι αμφιθεατρικος ο χωρος ωστε να βλεπουν ολοι. Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι η λυσσα των οπαδων να τους δουν “απο κοντα”, τη στιγμη που αν παρουν ολοι των 50 οντως θα τους δουν απο κοντα…

Η μαλακια ειναι ο διαχωρισμος των τιμων. H Didi βρηκε το κολπο με την δηθεν ασφαλεια του κοινου και μαζι με αυτο την ευκαιρια να “κλεψει” +20 ευρω απο τους οπαδους…

Από κοντά όμως στα πολύ πλάγια… Τουλάχιστον σύμφωνα με το σκίτσο…

Το 70άρι θα το πάρω υπό πολλές προυποθέσεις, μερικές εκ των οποίων είναι και τα γειτονικά λάιβ…

Έχουμε και Rockwave, μη ξεχνάμε…

Ρε αλλο λεω ρε!
Αν ολοι παρουμε των 50, τι θα κανει η Didi, θα βαλει καγκελα για να περιφραξει εναν αδειο χωρο?

Τεσπα, εμενα δε με νοιαζει, τα 50 μου φαινονται ΟΚ. Ετσι κι αλλιως τελευταιες μερες θα το παρω το εισιτηριο. Εκτος κι αν κατσει να δω Maiden σε κανα φεστιβαλ εξω που ψηνομαι να παω…

:lol: Αυτό έχω την εντύπωση πως το είχε κάνει σε ένα λαιβ… Tool νομίζω:-s Κάπου το είχε κάνει σίγουρα…

Κι εγώ τελευταία στιγμή θα πάρω… Έχουμε τόσο καιρό μέχρι τότε…

Σαν τη θεωρία του Τζων Νας ένα πράμα. Αν αντί όλοι οι καταναλωτές να κοιτάμε την πάρτη μας (τα ακριβά εισιτήρια για να είμαστε μπροστά μπροστά), αγοράζαμε τα φθηνότερα των 50, στο τέλος εμείς θα ήμασταν οι κερδισμένοι αφού τα κάγκελα θα έβγαιναν (ή θα ήταν μόνο για μια πολύ μικρή μερίδα οπαδών)

ΥΓ. Στους Duran Duran το είχε κάνει στο Ελληνικό…

50 και μόνο 50…Δεν βλέπω κανένα ιδιαίτερο λόγο να δώσω το εξτρα 20αρικο…Άσε που μπροστά θα είναι στριμωγμένοι σαν σαρδέλες…

όντως δεν αξίζει 70άρι να πάρεις, αφού δεν είναι καν φεστιβάλ και πας μόνο για maiden…για μένα η θέα στο tεrravibe είναι καλύτερη όταν είσαι πίσω, θα φαίνεται καλύτερα όλο το σκηνικό με τις πυραμίδες και τον eddie…
@freedom αυτό έγινε στους muse ήμουν δεύτερο κάγκελο(κοίτα που καταντήσαμε), και μπροστά και αριστερά είχε εντελώς όλο το χώρο κενό μαζί με το v.i.p από αριστερά…

Sorry, που μπαίνω στη μέση την ώρα που “μαλώνετε” για τα 50ρια και τα 70αρια, αλλά έχω να πώ κάτι σχετικό με το european tour των Maiden!

Δεν έιναι 100% σίγουρο ότι θα γίνει, αλλά οι συζητήσεις όντως γίνονται αυτές τις μέρες! :yes:

Φίλη μου, που έχει πάρε δώσε με τους Avenged Sevenfold, το management και το official fan club τους, μου είπε ότι πριν κάποιες μέρες έγινε πρόταση από τους Iron Maiden προς αυτούς ώστε να είναι ένα από τα support για το european tour! 8)
Προς το παρόν, οι A7X δεν έχουν απαντήσει, γιατί υπάρχει ένα πρόβλημα με το budget και δεν ξέρω αν τελικά θα δεχτούν την πρόταση! :-k
Και φυσικά, ακόμα και να κλείσει η συμφωνία δεν είναι σίγουρο ότι θα θα έρθουν και στη δύσμοιρη χώρα μας, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα! :roll:

Μιλάμε για ένα πακέτο που είναι φτιαγμένο ιδανικά για μένα! 8) :smiley: :lol:

Εξηγήσου πες τα όλα !!! 8O 8O 8O

ρε μην αγχωνεσαι…

δεν εννοει το τουρ αλλα αν θα ειναι support στο τουρ οι Avenged Sevenfold… :wink:

ναι αλλά έτσι όπως το είπε εγώ άλλα κατάλαβα …#-o #-o #-o

Ηmm δεν είσαι μόνος σου έδω πέρα…:stuck_out_tongue: Άντε μακάρι …:smiley:

Kαι δεν παίζουν μόνοι τους οι Maiden καλύτερα??Έτσι και αλλίως με όλα αυτά τα σκήνικα και τα κομμάτια που περιμένουμε να παίξουν το support μάλλον θα περάσει απαρατήρητο…

Kαλύτερα να ερθουν μονοι τους οι A7X…(χλωμόοοοοο…)

Nαι, μην σου πω και με support τους Alter bridge για να γεμίσουν τα στάδια:lol: :roll:

Από του χρόνου πάντως τους πρώτους θα τους χορτάσω γιατί κάνουν πολλά Live στο UK:D

Πάντως Maiden θα προσπαθήσω να τα καταφέρω και να μην είμαι διακοπές τότε αν και εγώ 50αρι…απλά ένα καλό support και ένα καλό setlist θα με κάνει να το κυνηγήσω παραπάνω το θέμα…

Oχι και support…Co-headliners καλύτερα…:lol: off topic τελος…

AVENGED SEVENFOLD To Support IRON MAIDEN In Europe - Jan. 24, 2008

AVENGED SEVENFOLD supporting IRON MAIDEN:

Jun. 27 - ITA, Bologna Parco Nord Gods of Metal
Jun. 29 - BEL, Dessel Graspop Metal Meeting
Jul. 01 - FRA, Paris Palais Omnisports de Bercy
Jul. 02 - FRA, Paris Palais Omnisports de Bercy
Jul. 05 - UK, London Twickenham
Jul. 16 - SWE, Stockholm Stadium
Jul. 18 - FIN, Helsinki Olympic Stadium
Jul. 19 - FIN, Tampere Ratina Stadium
Jul. 22 - NOR, Trondheim Lerkendal Stadium
Jul. 24 - NOR, Oslo Valle Hovin
Jul. 26 - SWE, Gothenburg Ullevi
Jul. 27 - DEN, Horsens Gods Bane Pladsen

Αν δε τους φερουν, αξιζει να κραξουμε για ενα και μονο λογο. Εδω μας φεραν τη κορη του Χαρρις για σαππορτ. Αν τους αφησουν στην απεξω… θα ναι λιγο ελεος…

Λίγα για τη κόρη του Χέβι Μέταλ βλάσφημε :stuck_out_tongue:

Αν το κάνουν φεστιβάλ κατάσταση ίσως τους φέρουν, διαφορετικά δεεε…

Η κορη του Χεβυ Μεταλ μπορει να ειναι ωραια. Μεταλ ομως δεν ειναι:!:

:stuck_out_tongue:

I know:(

Ντάξει, προσωπικά θα ήθελα να τη ξαναδώ (όχι να την ακούσω:lol: )…

Όσο για τους AVENGED SEVENFOLD, αν πάνε σε όλη την ευρώπη, μα σε όλη, ε, γιατί να μη τους φέρουν κι εδώ?:-k Πέρα από τους προφανείς λόγους που γνωρίζουμε:p