Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Προτιμώ κόρη του μετσαλ από Avenged, ας έχουμε κάτι να βλέπουμε τουλάχιστον.

Εντάξει, αν δεν φέρουν support και με αυτές τις απαράδεκτες τιμές, δεν υπάρχει περίπτωση να πάω. Όσο και αν καιγόμουν να δω Maiden, μαλάκας δεν πιάνομαι…

+1.000.000

Xαχα! Ήταν έγκυρες οι πηγές μου τελικά! 8)

Για να τους φέρουν πρέπει να έχουν πουλήσει και καμιά κόπια στην Ελλαδίτσα! :wink:
Αλλά ο ελληνικός metal τυπος φρόντισε για το αντίθετο! :?

Δεν πειράζει, όταν στο μέλλον θα τους ζητάνε, και θα πουλάνε και εδώ, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι εφικτό να έρθουν!

Anyway, από όσο ξέρω υπάρχει ακόμα μια μικρή περίπτωση να παίξουν κανά 2 dates ακόμα, αλλά είναι πολύ δύσκολο… Θα εξαρτηθεί και από το πόσο η Didi τους θέλει… :-k

Λοιπόν,δεν έχω παρακολουθήσει το topic αλλά θα πω μερικά πράματα.

1)Μαλακία της didi με την “τακτική” του να χωρίζει σε ζώνες και διαφορετικές τιμές εισιτιρίων…δεν μπορώ να καταλάβω αυτή τη βλακεία.Και πάλι,κάποιοι που ήτανε στο rockwave μου είπανε πώς μια χαρά πήγενες πιο μπροστά(και λογικό άλλωστε,σιγά μη σε σταματάγανε).

2)Καλό είναι να έρχονται τέτοια συγκροτήματα στην Ελλάδα και οι maiden έρχονται όχι απλά μια φορά και μετά άντε γεια…δεν πολυσυμφωνώ όμως με τις τιμές.Θα μου πεις,κάτσε ρε φίλε maiden θα δεις όχι τίποτα άσχετους…οκ αλλά αν ήτανε χαμηλότερες οι τιμές θα ήταν σαφώς καλύτερα…γιατί δεν είναι μόνο τα 50,είναι και τα μεταφορικά,κάτι να φας να πιείς,κάποιο souvenir ίσως…ε πόσα θα “σκάσουμε” πια ??? Δεν ξέρω,ίσως φαίνομαι “τσιφούτης” αλλά αυτή την άποψη έχω.Τα ίδια έλεγα και για rockwave…

Για να μην παρεξηγηθώ,εγώ δεν σκόπευα να πάω από την μέρα ανακοίνωσης της συναυλίας,απλά σχολιάζω.Γι αυτό έγραψα έτσι το “σκάσουμε”.

Εχεις δικιο. Τεσπα… για να δουμε…

Μωρε για να δωσω τοσα φραγκα να τους ξαναδω, θα επρεπε να χαν support απο…Queensryche και πανω!

Σήμερα ξεκινάνε περιοδεία:D:D:D:D

Άντε να μάθουμε σετλιστ:!:

δε πα να χουνε σαπορτ και το γονιδη…
εγω τους μειντεν θελω να δω και γι αυτο πληρωνω…δε με νοιαζει καθολου ποιον θα εχουν.
ας πουμε περυσι με τη κορη του χαρρις δεν τρελαθηκα,αλλα καλουτσικη ηταν(ειδικα απο εμφανιση)…εγω πηγα για μειντεν
και μειντεν ειδα.ενταξει αμα ειχαν και κανα καλο σαπορτ δε θα με πειραζε κιολας!!!

Η συναυλία της Βομβάης τελείωσε πριν λίγο και το set list είναι?

Intro - Churchills Speech

1. Aces High
  2. 2 minutes to midnight
  3. Revelations
  4. Trooper
  5. Wasted Years
  6. Number of the Beast
  7. Run to the hills
  8. Rime of the ancient mariner
  9. Powerslave
  10. Heaven can wait
  11. Can I Play with madness
  12. Fear of the Dark
  13. Iron Maiden
  14. Moonchild
  15. Clairvoyant
  16. Hallowed be thy name

Iron Kleftien! Ουτε μιαμιση ωρα lives, εδω δειτε που καταντησαμε.

Moonchild ρε πουστη!!!Αυτα ειναι ΚΑΥΛΑ!!!

Το σετλιστ για καποιον που δεν εχει δει Maiden νομιζω ειναι ονειρωξη!!Οι υπολοιποι πιστοι που τους ακολουθουμε θα γουσταρουμε ξανα και ξανα!UP THE IRONS!!!

Εγώ ξενέρωσα:?

Ντάξει, κομματάρες μέσα, ξέραμε οτι δεν γίνεται να ακούσουμε τα πάντα, αλλά το Fear Of The Dark που κολλάει γαμώ το κερατό μου?

Έδιτ: Και γιατί τόσο λίγο? Ε ρε metallica που σας χρειάζεται…

mια χαρα setlist an και θα προτιμουσα και κανα afraid to shoot & infinite dreams mesa( giati oxi kai to hameno Quest for fire!!)
ξερει κανεις πως παει η προπωληση σε γενικες γραμμες?:-k

το σετλιστ κι εμενα μου αρεσει(να το δω λαιβ βασικα)…
αντε να ερθει το καλοκαιρι…

Και 'γω αυτο σκεφτηκα αμεσως γιατι ολο Κλεφταλλικα και Κλεφταλλικα λεμε αλλα οι 2 μιση ωρες ειναι στανταρτ.

ΥΓ. Το “Φοβος του σκοταδιου” ειναι πραγματι λιγο ξεκαρφωτο.

το fear of the dark τι δουλεια εχει στο σετλιστ…?

#-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o #-o

Αυτό πράγματι δεν το καταλαβαίνω… Τόσο πολύ τους αρέσει? Δε χώναν κανα infinite dreams (όνειρα αυτά:p )…

Τι πιθανότητες έχει να αλλάξει το σετλιστ πχ στην Ευρώπη… Γιατί ειναι 6 μήνες μετά το Ευρωπαικό μέρος…:-k

Παιδια το σετλιστ ηταν στανταρ τα ειχαμε πει…δεν υπηρχε περιθωριο για εκπληξεις!Οι Maiden ειναι στενομυαλοι στα σετλιστ…Eχω μια ελπιδα οτι το Fear μπηκε στην συναυλια της Ινδιας γιατι επαιξαν πρωτη φορα εκει…Ελπιζω να βει και να μπει καποιο αλλο κομματι…το Moonchild ειναι απιστευτη εκπληξη και πραγματικα ηρθε απο το πουθενα!Εχουν να το παιξουν απο το 1989!Ολα τα υπολοιπα αραια και που παιζονταν μεχρι σημερα…