Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

επαναλαμβανω !!:stuck_out_tongue: θελω Quest for fire, infinite dreams & cauht somewhere in time!!!
ξερει κανεις τελικα πως παει η προπωληση πανω-κατω??

Λέγεται ότι παίζουν το Fear τώρα στην αρχή γιατί ξεκινάνε το tοur από μέρη που δεν έχουν ξαναπαίξει ή έχουν πολύ καιρό να παίξουν. Ελπίζω σε αντικατάσταση μέχρι να φτάσουν εδώ. 16 κομμάτια για maiden, με ένα από αυτά το Rime είναι λογική διάρκεια. Ποτέ στην ιστορία τους δεν έχουν παίξει περισσότερο.

ας το ελπισουμε…

Τι λέτε ρε? Στο Rock In Rio DVD παίζουν 2 ώρες… Ντάξει, γάμα τη τη διάρκεια, αλλά ελπίζω το σετλιστ μέχρι το καλοκαίρι να έχει αλλάξει… Τι στο διάολο, δεν έχουν όρεξη να ξεθάψουν παλιο καλό υλικό? (όχι πως αυτά είναι άσχημα).

Anyway, there’s a time to live, and a time to die…

να μπει the duellists!!!
μπορεί στην περιοδεία να παίζουνε και 1 από τα άλλα άλμπουμ…εκτός των τριών…
να πάρω εισητήριο από τώρα???:-k

OK ρε μεγαλε…εγω εννοω οτι ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ και αφου εχω ξαναδει Maiden με τετοιες τιμες ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΩ (εκτος αν ειχαν καποιο πολυ δυνατο support, να αξιζει το εισητηριο).
Το setlist και η διαρκεια της συναυλιας με βοηθησαν αρκετα σε αυτην την αποφαση(οκ powerslave, rime, moonchild, revelations, αλλα που ειναι flash of the blade, infinite dreams, only the good die young, stranger in a strange land, alexander the great? οκ δεν χωρανε ολα αλλα fear και ολα τα υπολοιπα χιλιοακουσμενα θα μπορουσαν να λειπουν αφου η περιοδεια υποτειθεται οτι ειναι για powerslave, somewhere, seventh son).
A! Και περσι με χαρα εδωσα 50 ευρα για kinetic, anathema, iced earth, dream theater, heaven and hell.
Φετος γιατι να δωσω τα ιδια για maiden και καποιο support που λογικα δεν θα με ενδιαφερει?

Μεγάλη μούφα το fear δε δικαιολογείται και πληροφοριακά δεν έπαιζαν πρώτη φορά στην Ινδία σήμερα.

ΟΛΑ τα τραγούδια εκτός του Rime + Moonchild τα 'παιζαν και πρόσφατα.

Μοναδικό που με συγκλόνησε ήταν το Moonchild και το Rime που το ήξερα ήδη από πριν.

Πάλι "Trooper, “Run To The Hills”,“No Of The Beast”, “Iron Maiden”?

Άντε στο δ… κόρακα.

Και το Moonchild εχουν να το παιξουν 20 χρονια παντως…κατα τα αλλα συμφωνω…

Παπαριές.Καμμία σχέση με τα αναμενόμενα. 2 κομμάτια μόνο από Somewhere…;
Πάλι τα ίδια ρε, δεν βαρεθήκανε;
Μόνο Moonchild και Rime Of The Ancient Mariner θα 'ναι επικές στιγμές.

Επίσης, ας τους πεί κάποιος ότι το Number Of The Beast έχει κιάλλα κομμάτια.

Xααα μόλις το κανα εντιτ!

Μαλακιες.Περιμενα περισοτερα απο S.S.O.A.S.S. και Somewhere In Time… Μεγάλη απογωήτευση…και που στο διάολο ειναι η κομματα το The Evil That Men Do??? :blow:

Τραγελαφικο.

Αν εχουν και στο european tour το ιδιο… χαχα… νταξ…

Απαράδεκτο απλά!

To setlist γενικα για συναυλια μεηντεν ειναι θεικο.
Αλλα για golden years tour ειναι τραγικα τραγικο.

εγω μια χαρα πλειλιστ το βρισκω,αν και συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτοι που δεν εβαλαν το the evil that men do!!

ωχ αμαν μαναμ’…τι θα γινει ρε γαμω την καταδικη μου, ενα infinite dreams δεν θα αξιωθω ν το ακουσω ποτε live??? Αυτο το Run to the hills και το trooper εχω βαρεθει να το ακουω…ασε το number και το fear…νταξ, δε λεω, επικα ολα αυτα τα κομματια, αλλα σωνει πια, αλλαξτε και λιγο, τοσα γ*μημενα αλμπουμς εχετε βγαλει, δε βαρεθηκατε να αναμασατε τα ιδια καθε φορα???εμεις βαρεθηκαμε…Golden Years σου λενε μετα…Golden tickets ρε πστη μου…Golden γιδια και εμεις που θα σκασουμε τα 70ρια/50ρια για να δουμε απο κοντα τις πυραμιδες μεσα στα μαντρια της Didi…

ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ…

Ακουγονται φημες πως στο επομενο τουρ -Γκολντεν γιαρς, σιλβερ τιαρς- θα παιξουν μονο το Iron Maiden 15 φορες. 2 ωρες παρα ενδοφλεβιες θα βαραμε …

P.S.

1. Πιασε και ενα Golden χωρις μαγιονεζα…
  2. Didi music Fuck off And Die… (παντα επικαιρο)

εεεεε…προσοχη πως μιλαμε για τους μειντεν!!!:respect: :lightsabre:

πληρωστε τωρα 70 ε να δειτε ενα flashback τα περσινα ξινα σταφυλια…

Tι?Ερχονται παλι οι σκορπιονς?

οχι ρε…ο Ian Anderson ερχεται…μας θυμηθηκε μετα απο πολλα χρονια…:lol:#-o:lol3::lol3: