Πσσσσσσσσσ!!Τι προτοτιπο!bravo sta palikaria!
Υπομονή:(
θα τρελαθουμε τον αυγουστο!!!
απ δε αιρονς!!!
αλεχ μαντεψε ποιος θα ρθει Maiden
Ti πραγματικα σκεφτεται ο Eddie…
Οπως ειπαν καποιοι και παραπανω το σετλιστ για Maiden και δη για καποιον που δεν τους εχει δει ειναι απιστευτο,για το μεγεθος ομως και την αξια των δισκων εκεινης της πραγματικα χρυσης περιοδου οπου οι κομματαρες διαδεχονται η μια την αλλη ειναι σχεδον απογοητευτικο.
Το βρισκω οξυμωρο η περιοδεια να λεγεται somewhere back in time tour και να παιζεις 2 κομματια απ το δισκο και ουτε καν το ομωνυμο.Απαραδεκτη κινηση απο ενα κατα τ αλλα πανεξυπνο σε θεματα μανατζμεντ συγκροτημα.
Οι Maiden αδικούν τους εαυτούς τους πιστευω με αυτό το setlist…Κριμα…
Setlist parakatw ! Einai Spoiler, οπότε δεν το έχω σε κοινή θέα !
[SPOILER]01. Intro - Churchill’s Speech
02. Aces High
03. 2 Minutes to Midnight
04. Revelations
05. The Trooper
06. Wasted Years
07. The Number of the Beast
08. Run to the Hills
09. Rime of the Ancient Mariner
10. Powerslave
11. Heaven Can Wait
12. Can I Play With Madness?
13. Fear of the Dark
14. Iron Maiden
- Moonchild
- The Clairvoyant
- Hallowed Be Thy Name[/SPOILER]
Πηγή : http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=89770
Με μια λέξη…ΑΤΟΛΜΟΙ.
Εμένα το setlist δεν μου φαίνεται και τόσο κακό…
Εγω παντως που δεν τους εχω ξαναδει ειμαι ικανοποιημενος απο το σετλιστ αλλα καταλαβαινω τα υπολοιπα παιδια, καθως θα θελα κι εγω 1-2 κομματια ακομα απο SSOASS, Somewhere…
Συμφωνω με τον Χρηστο απο πανω…Για καποιον που δεν τους εχει ξαναδει (οπως εγω) ειναι πολυ καλο το σετλιστ…Θα το δωσω μαλλον το 50αρι για να τους δω αλλα για καποιον που τους εχει ξαναδει ειναι πακετο παλι το ιδιο σχεδον σετλιστ…
Οντως ομως χρειαζονται μερικα κομματια παραπανω απο την albumara SSOASS…
Έψαξα και βρήκα το setlist που έπαιζαν το '99.
Ιδού:
Intro
Aces High
Wrathchild
The Trooper
Two Minutes To Midnight
The Clansman
Wasted Years
Killers
Futureal
Man On The Edge
Powerslave
Phantom Of the Opera
The Evil That Men Do
Fear Of The Dark
Iron Maiden
The Number Of The Beast
Hallowed Be Thy Name
Run To the Hills
Η διαφορά από το φετινό είναι:
[SPOILER]Σε μόλις 6 από τα 16 κομμάτια! Και συγκεκριμένα στα:
Revelations (που το έπαιζαν το '03 και το '05)
Rime of the Ancient Mariner
Heaven Can Wait (το έπαιζαν το '03)
Can I Play With Madness? ('03 και '04)
Moonchild
The Clairvoyant ('03)
Δηλαδή όλα τα κομμάτια του setlist τα έχουν παίξει στις πρόσφατες περιοδείες τους, πλην από μόνο 2!!!
Κανείς δεν μπορεί να πει πως το setlist είναι κακό. Το setlist είναι γεμάτο κομματάρες / έπη.
Το κακό είναι ότι το 90% το έχουμε ξανακούσει (και κυρίως το έχουν ξανακούσει οι οπαδοί) και μάλιστα πρόσφατα.
Που είναι ένα “Caught Somewhere In Time”, ένα “Stranger In A Strange Land”, ένα “Infinite Dreams”;…
Όπως και να 'χει, θα είμαστε εκεί και θα γουστάρουμε και όταν ακουστεί το “Clairvoyant” θα δακρύσουμε [/SPOILER]
Τελικα ψηθηκα κι εγω,90% θα ρθω αν και τους εχω δει 2 φορες τα τελευταια 3 χρονια…
Αλλα για 50αρι το κοβω.
Αν και το 0179 PL2 είναι δικό μου εδώ και 1,5 μήνα…οπότε η παρουσία μου είναι δεδομένη…
… απο ότι έχει ακουστεί, στο επόμενο τμημα της περιοδίας θα είναι άλλο setlist και περισσότερα σκηνικά ακόμα !!!
\m/
:papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas: :papas:
+1000
εχεις δικιο σε αυτο!το σετλιστ δεν ειναι κακο αλλα δεν ειναι και…‘πρωτοτυπο’…το somewhere in time αδικηται πιστευω!αλλα και εγω εχω την εντυπωση οτι τα πραγματα θα αλλαξουν!!!εξαλου οι maiden εχουν το ‘‘συνηθειο’’ να κανουν δοκιμες στις πρωτες-πρωτες συναυλιες!!!ποτε μας απογοητευσαν οι maiden με το show τους εξαλου?θα ειναι σουπερ-γαματα φετος
Ελπίζω να μην παίξουν πολλά μετά το Powerslave (και κανένα να μην παίξουν δεν με χαλάει)… :papas:
ΑΜΑΝ !!! 8O 8O 8O
τώρα το πρόσεξα !!!
[SPOILER]rime και καπάκι Powerslave
θα πέσουν κορμιά λέμε …
και καπάκι Heaven Can Wait 8) 8) [/SPOILER]