Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Κατα τη γνωμη μου, αν παιξουν κομματια απο τα 4 πρωτα να βαλουν κατι που δεν ακουσαμε στα “Early Years”. Νταξ, για δυο κομματια (p.x. Iron Maiden και Hallowed) το καταλαβαινω. Παραπανω ομως παει πολυ.

Δινω μερικα καλα παραδειγματα:

Children Of The Damned, 22 Acacia Avenue και The Prisoner. Το τελευταιο ΜΕ την εισαγωγη. Δηλαδη, ειναι για live. Σκεφτειτε να μπαινει το intro με την ομιλια σε μια καταμεστη Μαλακασα.

Iron Maiden-Set list&video απο την νεα περιοδεια
http://www.maidennorway.com/content/view/865/130/
http://www.metalitalia.com/articles/20668/iron_maiden_foto_video_dalla_prima_data_tour.html
…με λινκ για να μην την χαλασω σε οσους δεν θελουν να ξερουν!!!:slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:
.

Ναι καλά θα ήταν …

Το μόνο τραγούδια από τα 4 πρώτα που θα παίξουν και το γουστάρω άσκημα να το ξανακούσω είναι το revelations (όχι πως τα άλλα πάνε πίσω αλλά αυτό είναι απωθημένο …)

Αυτό που θα έλεγε πολύ με maiden θα ήταν κάτι σε στιλ του Skeletons in the Closet των Gamma Ray

Κοιταξε
ειναι δυσκολο να γινει συναυλια maiden χωρις classics.Αυτο που θα μ’ αρεσε προσωπικα τουλαχιστον να περιοριστουν στα trooper,hallowed,iron maiden(το τελευταιο δε θα το γλιτωσουμε ποτε λογω του ονοματος του)και να αφησουν εξω run to the hills και number και να παιξουν καποιο αλλο ξεχασμενο.Οσο για τον prisoner ειδικα για intro το ξεχναμε γιατι σ’ αυτην την περιοδεια το intro γραφει churchill speech και aces high(θα μπορουσε να ειναι intro για την περιοδεια των early years).Ωστοσο θα μπορουσε να παιχτει και με την εισαγωγη οπως γινεται και με το number.

Εγω εχω μια αλλη απορια:τι τοσο ιδιαιτερο εχει το can i play with madness,που εχει παιχτει και προσφατα ωστε να αφηνει εξω πολυ πιο γαματα τραγουδια του ιδιου δισκου(βλ. evil,infinite,για only the good die young δε συζηταω δεν εχει παιχτει ποτε τωρα θα το παιξουν;)

Για όσους δεν αντιμετωπίζουν καρδιακά προβλήματα και μόνο …

[SPOILER]Iron Maiden Perth Feb.4th 2008 Iron Maiden with Eddie cyborg

Iron Maiden Perth Feb.4th 2008 Aces High front row

Iron Maiden Perth Feb.4th 2008 Heaven Can Wait winners[/SPOILER]

αχχχχχ μην χτυπάς εκεί που πονάμε :? :?

@Guardian_of_the_blind

δε λεω θεικο αλλα εχουν και καλυτερα ξεχασμενα οι maiden.Απλα η αδικια ειναι οτι αυτη η κομματαρα για αγνωστους λογους(ενω θα εκανε κορυφαιο τελειωμα με το seven deadly sins… δεν παιχτηκε ΠΟΤΕ)

ναι δεν λέω αλλά είναι και λίγο προσωπικό κώλυμα :P:P 8) 8)

Aces High απο το σημερινο δευτερο Live στο Perth της Αυστραλιας.Οι κομπλεξικοι με αυτο το group ας αλλαξουν thread.Aφηστε εμας τους κολλημενους να χαρουμε!
http://www.youtube.com/watch?v=lyugxjWF5U4&eurl

Wow!!!Φανταστικο βιντεο!!!Βλεποντας το σετ λιστ δεν καταλαβαινω οσους γκρινιαζουν…παντα θα μπορουσε να ειναι κατι καλυτερο,αλλα νομιζω οτι ειναι πολυ καλο!

ενας απο τους λόγους για τους οποίους θα έχουν και διαφορετικό σετλιστ αργότερα είναι ότι αυγουστο θα βγεί λογικά το maiden england + somewhere + 7th documentary ! οπότε θα μπούν και άλλα songs ! και άλλα props στη σκηνή !

μπορειτε να γραψετε μια λιστα με τα τραγουδια που εχουν παιξει??? plz

Άμα δεν παίζουνε το Σέβενθ Σαν τονε παίρνουνε λέω γω. Γενικά το πιο πιθανό είναι πως ΔΕ θα τους δω, το πλέιλιστ είναι σκατά σε σχέση με αυτό που θα περίμενα, σαν πρόπερσι πότε ήτανε που παίξανε απο τους 4 πρώτους και βάλαν Χάλοουντ, Ραν του δε χιλς και Νάμπερ οφ δε μπιστ. Δε γαμιόμεθα λέω γω. Αυτά. Πίσω στο χανγκόβερ μου.

Ωραια θα ηταν!:stuck_out_tongue:
Τωρα περα απο την πλακα,θα ειχε νοημα η γκρινια (ουτε εγω ειμαι υπερ των greatest hits και των αναλογων tour)αλλα ρε παιδια οι αγαπητοι παππουδες μας τα τελευται 10 χρονια δισκογραφουν τακτικοτατα!Οποτε δε με χαλαει!Περσυ ολοι γκρινιαζαν γιατι επαιζαν ολοκληρο album!(αληθεια ποσα group με ιστορια θα τολμουσαν κατι τετοιο?)Και ολοι γκρινιαζαν!Τωρα γινεται το αντιθετο!Δεν γινεται δυστυχως να ειναι ολοι ικανοποιημενοι!

Για οποιον δεν το χει δει και ενδιαφερεται…

Δεν έχεις ιδέα πόσο ανησυχούσαμε.

προς το παρον ζηλευω,αλλα μετα την εξεταστικη θα προμηθευτω και γω ενα τετοιο!!!

δεν το σκαναρεις σε μεγαλυτερη αναλυση να τυπωσω καμια κατοστη???:lol::lol:

Χαχααχαχα…Οι μισοί στην συναυλία των Μaiden το 95 ετσι είχαν μπει…

:lol:

Ε οχι ρε!#-o :lol:

δεν ξερω για το '95, αλλα στο περασμενο rockwave μπορουσες να το κανεις ανετα…ενω το δικο μου το σκισανε αφου το τσεκαραν πρωτα, του ξαδερφου μου ουτε που το ακουμπησαν…αν το ειχαμε βγαλει κοπια ουτε που θα το επαιρναν χαμπαρι…