Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

θα προμηθευτώ και γω 50αράκι αργότερα όμως…
Οι τσιγγούνηδες στην didi δεν βάλανε κανα καλύτερο γραφικό, καμία πυραμίδα…μέχρι και απο κει κόβουνε…:lol: :lol:

Σε προηγουμενες σελιδες αναφερθηκε το οτι ειναι πιπα και μερικοι που δεν το ειχαν δει συζητουσαν γι αυτο, και επειδη το ειχα σκαναρισμενο το ποσταρα…

τι πιπα ειναι αυτη ρε! εγω περιμενα να εχει το ποστερ του Somewhere Back in Time!

ΕΕΕλαα μωρεε…στο σιβηλαηζντ γιουροπ τα εισητηρια συναυλιων ειναι σαν εισητηρια θεατρου/κινηματογραφου συνηθως…

@puppet master να σου πω δεν έχεις άδικο…
στην ευρώπη είναι έτσι λόγω οτι βγαίνουν από μηχανή…
ένα καλό για τις συναύλίες μας…

Καλα, σχεδον ολα τα εισητηρια που εχω απο εδω(Αγγλια) ειναι λιγο καλυτερα απο αποδειξεις σουπερ μαρκετ!:lol: Τιποτα, οτι να 'ναι!:stuck_out_tongue:

οντως, παρτε 2 εισητηρια απο Maiden στην Αγγλια. Μηχανογραφημενα, και οχι εκτυπωμενα με σχεδια σε οφσετ μηχανηματα. Αυτο στο Μαντσεστερ ειναι υπογεγραμενο απο Harris :D:bow2::respect:

και προσεξτε τιμες…25 και 17.5 λιρες, οχι κανα εκατομμυριο ευρω που ζητανε οι ΝτιΝτιδες…

Xαχαχα ετσι ειναι και στη Γερμανια,σου δινουν μονο μια αποδειξη.Επρεπε να ζηταμε και σακουλιτσα.

ενταξει…οχι κι ετσι.
αφου πας σε συναυλια ας εχεις κατι σαν ενθυμιο(εκτος απ τη τρελη μουσικη που θα ακουσεις).
και αφου το θες για ενθυμια,ας εχει καμια εικονιτσα πανω.
περυσι παντως ειχε…

Εγω παλι γιατι θα προτιμουσα τις “αποδειξεις” που δινουνε εξω με τις τιμες (και αναλογα με τον μεσο μισθο της Ελλαδας) που εχουν εκει?

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιος λογικος ανθρωπος που δεν θα προτιμουσε να εχει 20% φθηνοτερα εισητηρια συναυλιων και ας ειναι σαν αποδειξεις σουπερ μαρκετ…

καλα αυτο εννοειται!!!

40e πανω κάτω για συναυλίες, δίπλα στο σπίτι τους ??? ναί δεν είναι δύσκολο !
στο brixton που έχει @@ μισθωμα, ναι στο earls court ήταν πιο ακριβό !!!
δεν έχει σχέση το εισητήριο με πόσο κάνει … τα ελληνικά είναι πιο φτηνά έτσι κι αλλιώς για τύπωση.
αλλά η εφορία για gigs στο uk είναι μισή !!!

Δεν επιασα την πρωτη σου προταση αλλα στην δευτερη ετσι ηταν, πραγματι. Αλλα το Earl’s Court ξεφευγει σαν χωρος, λογικο ειναι να τον πληρωσεις κατι παραπανω…
Γενικα οι τιμες ειναι καλες Αγγλια δεν μπορω να πω, ειτε λογω αντικειμενικων ευκολιων ειτε λογω καλυτερων επαγγελματιων. Υποψιν οτι μιλαμε για μια χωρα με αρκετα υψηλοτερους μισθους κσι αυτο μπορει να σκεφτει καποιος οτι δεν εχει σχεση με τις αμοιβες των συγκροτηματων αλλα εχει με την τιμη μισθωσης του venue καθως και τα κερδη της εταιριας πρεπει να ειναι μεγαλυτερα αμα θελει να ειναι βιωσιμη καθοτι απο το ενοικιο τον γραφειων της μεχρι τους μισθους των υπαλληλων της εχει μεγαλυτερα εξοδα απο μια αντιστοιχη Ελληνικη. Σημαντικος ομως παραγοντας ειναι και η προσελευση του κοσμου. Αυτο ειναι ζητημα και πληθυσμου βεβαια αλλα οχι μονο. Και στα ποιο μικρα συγκροτηματα/μουσικους το μαγαζι θα εχει κοσμο.

κοιταξτε το βιντεο αυτο… http://www.youtube.com/watch?v=koCUHy7TqH8&feature=related
και δειτε το σχολιο που εχει γραψει ο χρηστης dhmaiden:’'they said that the mummy eddie (the big one) will be with them on the 2nd lef of the tour ‘’
ετσι…αυτα ειναι ωραια πραγματα

Ωραίο νικνέημ φίλε! Mono σούπερ μπάντα!

Εγώ σαν ανάποδος γκρίνιαζα γιατί όταν ήρθαν εδώ ΔΕΝ έπαιξαν όλο το καινούριο album:lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: Μαζι σου!

Και εγω μαζι σου!

http://www.youtube.com/watch?v=4AZ436hlUw8

Ομορφα πραγματα… :smiley: