Χαχαχααχ έτσι! Κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε 8)
μακαρι να μην το παιξουν(οχι οτι μας χαλαει) και να παιξουν ΜΟΟΟΟΟΟΟΝΟ τα της περιοδειας…
7th Son of 7th Son, Infinite Dreams , Alexander να μπουν μεσα!
ο Adrian ειναι ετη φωτος μπροστα απο dave και gers!!!ειδικα απο gers!!!η φρασεολογια του σαν κιθαριστας ειναι καταπληκτικη!!πολυ μελωδικος,σχετικα γρηγορος οταν πρεπει και θελει,τελειο vibrato!!!και μην ξεχναμε τι κομματαρες και σολαρες εχει γραψει!!!
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κάτι κι εγώ…
Ο Gers είναι απαραίτητος στην μπάντα? Και γιατί?
Για να βγάζει λεφτά.[-X
Όχι! [-X
Αυτό!!! 8)
:lol:
Ναι! :yes:
Γιατί τους κράτησε ζωντανούς με την ενεργητικότητά του σε δύσκολες φάσεις, αλλά κυρίως γιατί κάποια riffs, solos και συνθέσεις του κοιτούν στα ίσα αντίστοιχες του Smith και του Μurray!
Και εγώ φυσικά τους κατατάσω, Murray - Smith και μετά Gers, αλλά δεν παραβλέπω το γεγονός ότι στο “Fear of the Dark” album πολλά από τα αγαπημένα μου κιθαριστικά μέρη είναι δικά του!
Όπως και κάποια από την μαύρη περίοδο τους (1995 - 1998 ), και φυσικά κάποιες κορυφαίες στιγμές των τελευταίων τριών δίσκων!
Καλά, ειδικά όταν σολάρουν και οι 3 τους, δεν υπάρχει αύριο!!! :respect:
Ο Dave άρρωστα και με την ειδική “Μurray παραμόρφωση”, o Αdrian τεχνικά, αρμονικά και μελωδικά και ο Janick με χειμμαρώδη τρόπο και τρελή χρήση τρέμολο!
Προσκυνώ το Μεγαλείο Τους! (5:44 - 7:19)
Α ρε Drifter με τις ερωτήσεις σου…
Συμπάσχουμε…
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ. ΔΕ ΛΕΩ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ MAIDEN, ΑΠ’ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ GROUP ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ HEAVY METAL, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 100 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ. ΕΛΕΟΣ, ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ.
Για να είσαι κοντά δίνεις 70 ευρώ!
Εγώ πιστεύω ότι έχει συμβόλαιο και δεν μπορούν να τον διώξουν.
Α SORRY ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ 100. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ. ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΑΠ’ΤΟ 2001 ΣΤΟΝ ΑΓ. ΚΟΣΜΑ. ΘΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩ.
Συμφωνώ με Μήτσο. Ο Gers στους τελευταίους 3 δίσκους έχει γράψει σχεδόν όλα τα κορυφαία κομμάτια (Ghost Of The Navigator, Dream Of Mirrors, Out Of The Silent Planet, Montsegur,Dance Of Death, The Legacy)!!!
Άλλο το ένα, άλλο το άλλο…
Το Legacy όντως είναι κομματάρα.
K φυσικα τους ποιους???χαχαχαχαχαχαχα
θα μας τρελανεις τελιος οι 3 τελευταιει δισκει ειναι για πεταμα
Αν τους εχεις αγορασει(που αμφιβαλω βεβαια),πεταξε αυτους τους δισκει και σταματα να λες πως οι Maiden δεν αξιζουν…το εχουμε εμπεδωσει πως αυτο πιστευεις…
Ελεος πια…#-o #-o
Dimebag είσαι γραφικός:)
Μη ξεχνάμε και το ομόνυμο έπος του Brave New World. Ντάξει, πιστεύω πως ο Jan είναι κυρίως μόνο για τις φιγούρες κλπ:p , αλλά στάθηκε σε δύσκολες περιόδους για τους maiden. Εξάλλου, άλλο ένα δίσκο έχουν ακόμα.
2 νομίζω έχει πει ο Harris…
Στους 15 σταματάνε. Το ΑΜΟΛΑΔ είναι 14ο νομίζω.
Ο Janickος οντως ειναι φιγουρατζης κανει τα καλυτερα κολπα, αλλα δεν φτανει τους Adrain - Dave
αξιζει να ναι μελος την μπαντας γιατι εχει δειξει την αφοσιωση του
δεν νομιζω να τελειωσουν στο 15ο αλμπουμ οπως ειπε ο Steve
εκτος και αν αφοσιωθουν στα υπολοιπα μερη της ιστοριας τους και κανουν περιοδειες οπως τωρα