Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

για το καλο της μουσικης και της ιστοριας τους ας σταματησουν στο 15 οπως ειχαν υποσχεθει…OXI αλλα amolad και dance of death !!!

γιατι ρε συ?τα βρισκω αξιολογους δισκους , οχι τρομερους , αλλα αξιοπρεπεις
κομματια σαν το rainmaker , paschendale , journeyman , dance of death , lord of light ειναι τρομερα!μην πω μερικα απο αυτα θα γινουν κλασικα (δυστυχως οι Maiden δεν θα το επιτρεψουν επειδη δεν θα τα παιζουν σε λαιβ , οχι τωρα , γενικα)

Sorry παιδια…αλλα οσοι λετε οτι o Gers δεν φτανει τους Murray-Smith εχετε ακουσει το αλμπουμ των White Spirit?
Καντε ενα κοπο και ακουστε το…θα εκπλαγειτε με αυτα που παιζει ο ανθρωπος εκει μεσα…

βασικα περα απο τις φιγουρες με την κιθαρα και αυτα που κανει στις συναυλιες μου φαινεται πως μουσικα ειναι περιττος…

Εμένα πάντως μου αρέσει περισσότερο από το “δίδυμο”. :roll:
Αλλά αν είναι να συνεχιστεί η κουβέντα περί Γκερς, ας γίνει στο τόπικ των Μέιντεν, όχι εδώ ε!

εγω δεν την συνεχιζω…:smiley: :smiley:
περιμενουμε αλλαγη στο σετ λιστ των Maiden
εξω τα fear of the dark(τρομερο κομματι αλλα εκτος πνευματος περιοδειας) , iron maiden(δεν μου αρεσει) , run to the hills(ελεος πια!το βαρεθηκα)
μεσα τα 7th son of 7th son , alexander the great , infinite dreams(τα ξαναπα πολλες φορες)

To Iron Maiden δεν μπορεί να βγει από το σετλιστ. Πρώτον το παίζουν σε κάθε λαηβ και δεύτερον, ε κάπου εκεί βγαίνει και ο Eddie.

κατι ασχετο ρε παιδια…εγω δεν σκοπευω να αγορασω αμεσα εισιτηριο…θα βρω???

Λογικά ναι,πόσοι πια θα πάνε ?

Το πιστευεις αυτο που ρωτας?? :expressionless:

οχι ρε…

Μα γιατί ρε παιδιά ? sold out θα γίνει ???

ΝΑΙ!θα γινει sold out,sold out της τελευταιας στιγμης ομως οπως παντα!!!πως μπορουμε ομως να μαθουμε ποτε θα ερθουν οι maiden ελλαδα ακριβως…μερα,ωρα για να τους υοπδεχτουμε???

www.youtube.com/watch?v=SuBKV5DRXvA

το αριστούργημα με το κατάλληλο background.

=D>

αχαχαχαχ το κοινο αχαχαχαχαχαχ

Θα σου απαντούσα, αλλά θα μου σβήσουν πάλι το post, οπότε άστο καλύτερα…

Mια διακιολογια που εχω ακουσει απο τον Χαρις ειναι οτι με τους τρεις κιθαριστες αποδισδουν πολυ καλυτερα τα κομματια τους διοτι στο στουντιο ηχογραφουν περισσοτερες απο 2 κιθαρες για καθε τραγουδι ετσι στη σκηνη βγαινουν πιο αληθινα.Τελος το οφ τοπικ.

ακουστηκε τιποτα για avenged sevenfold support? :-s

ναι, μαζί με Within Temptation στο Λονδίνο.

ρε πολυ metalcore γουσταρουν οι Maiden φαινεται , περσυ ειχαν Trivium
τους αρεσει τοσο πολυ ή επειδη ειναι εμπορικο τους ελκυει σε τετοιες κινησεις??
μακρια απο μας!!!

:roll: :roll: [-X [-X