σκέτο core, μη το βάζεις το metal…
απαπαπα
μακρια ε!
και τα 2!! και αν δεν σας αρεσουν κλειστε τα αυτια σας!! πιειτε μπυρες μεχρι να βγουν οι Maiden !!
Αυτά είναι… Και για άλλη μια φορά επιβεβαιώνομαι, ο Dickinson είναι στην καλύτερη περίοδό του φωνητικά, τουλάχιστον στα live.
δεν ξερω αν ειναι καλυτερη περιοδεια απο την περιοδεια powerslave παντως η μπαντα βρισκεται κατα την γνωμη μ σε μεγαλυτερα κεφια.και οσο για τον αγαπημενο μας τραγουδιαρη πιστευω πωσ πραγματικα βρισκεται στην καλυτερη περιοδο της καριερας του!!!αντε να φτασει ο αυγουστος…
[I]Δωρεάν Download προσφέρουν οι Iron Maiden
Την ευκαιρία να κατεβάσουν δωρεάν την νέα best of συλλογή τους, δίνουν οι Iron Maiden στο κοινό τους. Πρόκειται για το Somewhere Back In Time που περιλαμβάνει όλα τα θρυλικά τους κομμάτια από τα 80s.
Πιο συγκεκριμένα, η συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 12 Μαΐου και ο κάθε fan που θα κατεβάσει τα υψηλής ποιότητας ήχου τραγούδια, θα έχει την ευκαιρία να τ΄ ακούσει μέχρι τρεις φορές. Παράλληλα, αν το επιθυμεί θα μπορεί και ν΄ αγοράσει το album μέσω φυσικά της επίσημης ιστοσελίδας των Maiden. Μιλώντας σχετικά με αυτή την πρωτοποριακή τους κίνηση, η βρετανική μπάντα τόνισε πως ελπίζει έτσι να γνωρίσουν την μουσική τους και κόσμος που ποτέ δεν είχε την ευκαιρία στο παρελθόν.[/I]:-s
Hello! Please show me photo the ticket for the concert Iron Maiden in Athens August 2, 2008.
γιατί,θα το σκανάρεις και θα το εκτυπώσεις και θα πας κι εσύ στη συναυλία ?
I bought the ticket on concert via the internet, but I am not sure that the ticket is real
http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5908&page=67
http://img233.imageshack.us/img233/7251/20080802ironmaidenth3.jpg
Thank you! Up the Irons!
Στους maiden περσυ στον πρωτο ελεγχο ειχα το εισητηριο στην τσεπη και δεν με πηραν χαμπαρι με το μπουγιο που ειχε, και στον δευτερο επειδη ηθελα να πιασω καγκελο εριξα τους μπροστινους και ετσι δεν μας ελεγξαν. Ακομα κλαιω τα λεφτα μου…
αν κ ειναι νωρις ακομα…μηπως ξερει κανεις ποσα εισητηρια εχουν φυγει μεχρι τωρα?
αν κ ειναι νωρις ακομα… ξερει κανεις αν αλλαξε κατι στο σετλιστ;
υπαρχει περιπτωση να βαλουν οριο στον αριθμο των εισητηριων(με δεδομενο οτι το terravibe ειναι ανοιχτος χωρος) γιατι θελω 70αρι αλλα αν παω θα το αποφασισω πριν λιγες μερες πριν τη συναυλια
o επομενος που θα ποσταρει να διπλοποσταρει για να αποφυγουμε το σατανικο αριθμο που εκαναν τραγουδι οι επισης σατανιστες maiden#-o
Πάντως με την ανακοίνωση όλων των ονομάτων του καλοκαιριού…η τιμή μου φαίνεται εξωφρενική και ο Αύγουστος δεν είναι και ο πιο εύκολος μήνας…
οντως και εγω το ιδιο προβλημα εχω,γτ και 70αρι θελω αλλα και να το παρω μια μερα πριν ο αυγουστος ειναι υπερβολικα μακρια για να προγραματισω απο τωρα τι θα κανω τοτε…
πόσοι απο σας θα δουν πρωτη φορα τους maiden?
Καλησπέρα σε όλους
δεν ξέρω αν αναφέρθηκε πουθενά, αλλά διάβασα ένα άρθρο σε γνωστό περιοδικό και το setlist είχε μέσα…
Aces high, 2 minutes to midnight, revelations!!!, trooper!!!, wasted years, number of…!!!,can i play…,Rime, Powerslave, Heaven can wait, run to the hills!!!, Fear of the dark!!!,Iron maiden!!!,moonchild, clairvoyant και Hallowed!!!
Τί δουλειά εχουν τα revelations.trooper,κτλ…ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΑ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ…Δεν εχεις αλλα κομματια να παιξεις;;;; για ονομα του Θεου…δεν μπορείς να παιξεις στην θεση τους τα Stranger in a strange land, το μαμημενο alexander? long distance runner?, seventh son? deja-vu?, κτλ;
να πληρώσω 50 ευρώ για να ακούσω 3 κομμάτια που δεν εχω ξανακούσει live απο maden; νομίζω οτι παει πολύ…παει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ…και λυπαμαι ακομη περισσοτερο για την καταντια τους…
ΥΓ. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! αν ισχύει αυτό το setlist και στη ελλάδα…ενα τεράτιο Χ τους περιμένει…
!!!
Εγω ναι.
Οποτε το σετλιστ δεν με πειραζει.
Αλλα καταλαβαινω οσους τους εχουν δει ξανα και ξανα και ξενερωνουν.
Οσο για το μεχρι ποτε θα υπαρχουν 70αρια, πιστευω μεχρι και τις τελευταιες μερες πριν τη συναυλια.
EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ!!!αλλα τι να γινει δεν χανεται αυτο…ειναι παραδοση πια…καλα εμενα το revelations δε με χαλαει ισα ισα μια φορα το ειπαν απο τις 4 φορες(?) που τους εχω δει…οσο για κατι trooper hallowed fear run to…δε το συζητω νομιζουν οτι ειμαστε σαν τους αμερικανους λες και θα μας κακοφανει αν δεν τα παιξουνε…καλυτερα να μην τα επαιζαν αλλα τι να γινει…και εγω ειμαι υπερ της αποψης δωσε και αλλο somewhere time στο λαο τον πιο συναισθηματικα και μουσικα φορτισμενο (και αδικημενο αναλογως αξιας παντα) αλμπουμ τους και αγαπημενο μου…ενα stranger in a strange land sea of madness και το ομωνυμο θα ηταν καλη φαση.για τον αλεξανδρο ενταξει δεν υπαρχει μια στο μυριο να το παιξουν…εχει παρει κανενας εισητηριο τι αριθμο εχει?να δουμε και ποσα πωλουνται…γιατι και εγω τελευταια στιγμη θα παω να παρω