Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Δεν μπορείς να διανοηθείς πόσο… :wink:

Νταξ, περι set list εχω αρκετες ελπιδες. Δηλ, μπορει το αντιστοιχο του Early Days να ειχε κατι απιστευτα κουλες επιλογες (δε γινεται να αφηνεις απ’ εξω τα The Prisoner και Children Of The Damned!), αλλα οσο να ναι μια απ τα ιδια δεν ηταν με την καμια.

Και μιας και το αναφερατε, ακομα θυμαμαι μια κοπελα που κατα τη διαρκεια του τοτε live φωναξε: [FONT=“System”]“ΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;ΔΕ ΘΑ ΠΑΙΙΙΞΟΟΥΥΥΥΝ ΤΟ ΦΙΙΙΑΑΑΡ ΟΒ ΔΕ ΝΤΑΑΑΑΑΡΚ;;;;;”[/FONT].:lol:

α ρε angmar και εμενα μου ετυχε το ιδιο με ενα παλικαρι του εξηγησα 3 φορες οτι δε θα το παιξουν το fear τοτε που ηρθαν για το early days και κοντεψε να δακρυσει…ασε και ειχα και νευρα τοτε εδινα μαθηματικα στο τει και ειχα κοπει…

αλλα φαντασου τωρα και εσυ και εγω γιναμε μαρτυρες της ιδιας απαιτησης απο δυο διαφορετικα ατομα…αρρωστακια ειμαστε και ας γκρινιαζουμε…το καλυτερο θα ηταν να μεγαλωσουν λιγο το set list και να φυγουμε ολοι ικανοποιημενοι…ελπιζω μην ερθει ως support καμμια lauren (ναραμου βεβαια αλλα μονο αυτο…) α!! ουτε dragonforce (ετσι δεν τους λεγανε??με τον εκνευριστικο bubbles-κιθαριστα τους) φερτε evergrey!!!(τι αλλο θελω ε???)

αυτοι οι maiden μας εχουν δει ευκολους πελατες κ μας ερχονται καθε χρονο!..οχι τιποτ’ αλλο αλλα,σα να μη φτανει αυτο,πηγαινουν οι ιδιοι κ οι ιδιοι!!!εγω που δεν τους εχω δει ποτε,ουτε φετος θα παω…

Μπραβο.
Γλειφιτζουρι θες?

χαρηκες τωρα?αντε νανακια!

ναι αλλα ειχε prowler, another life, murders in the rue morgue, phantom of the opera, drifter!

συμφωνο για τα 2 τραγουδια που ειπες, αλλα οκ. τα ακουσαμε το καλοκαιρι ιταλια(children) και με dickinson λυκαβητο…

Αλλες απαιτησεις εχει καποιος που τους εχει δει 2 και 3 φορες, κι αλλες καποιος που δε τους εχει δει καθολου. Αρα απ τη μια, ειναι λογικο να υπαρχει κοσμος που θελει τα ιδια και τα ιδια χιτς. :-k Απ τη αλλη, η γκρινια ειναι επισης δικαιολογημενη. Αυτοι απ τη μερια τους θα μπορουσαν (οπως ειπες) να μεγαλωσουν τη διαρκεια του σετ. Κακα τα ψεμματα αυτο ειναι το μεγαλο μου παραπονο και γι αυτο δε τους ειδα περσι. Στη τελικη θα χωραγαν 1-2 κομματια εκπληξεις, και ολοι θα ηταν (ως ενα βαθμο) ευχαριστημενοι…

Οσον παλι αφορα την Lauren (και νομιζω και τους Dragonforce) αν δε κανω λαθος ηταν μαζι τους σε ολο το σκελος του τουρ, αρα δε βλεπω που φταινε οι διοργανωτες… απλα shit happens! Δεν ειναι οτι τους κουβαλησαν ειδικα για εδω.

Οσον τελος αφορα τους Evergrey, παιζεις με τον πονο μας.:frowning: Εχω να τους δω λαιβ απ το 2002, και περσι δεν ανεβηκα στη Λαρισα λογω εξεταστικης. Και δηλαδη ελεος, πηγαν στη Λαρισα και δε βρεθηκε ενας ανθρωπος να τους φερει κι απο δω.

Σχετικα με τη διαρκεια των live ειναι μεγαλο παραπονο…
Αλλα αποτι ξερω ο Harris εχει κατι ψιλοπροβληματακια με την πλατη του οποτε ποτε δεν παιζουν πανω απο 2ωρο…Βεβαια περσυ Αθηνα ηταν αισθητα λιγοτερο απο 2ωρο…
Το τωρινο set ειναι πιο μεγαλο σε διαρκεια…Κατι ειναι και αυτο!!
Αντε αλλες 2-3 αλλαγες και ειναι ολα τελεια!!
Παντως εγω θυμαμαι Μαλακασα 2005 ολο τραγουδαγαν στο encore τη μελωδια του Fear…
Και λογικο ειναι για τον κοσμο που τους βλεπει πρωτη φορα…

ναι αυτα ομως μπορουν να τα παιξουν καθε χρονο. οταν κανεις περιοδεια για μια συγκεκριμενη χρονικη περιοδο παιζεις κομματια απο αυτην την περιοδο.δεν υπαρχουν δικαιολογιες. τεσπα εγω λογικα θα παω ασχετα απο το σετ λιστ, απλα ειναι κριμα.

Ποιο διωρο… μακαρι να ταν διωρο.:? Τα τελευταια χρονια παιζουν μιαμιση ωρα…

Σ’ αυτο το τουρ παντως (οπως δειχνει) θα κλεισουν 1 & 45…

Ρε σεις τι πλατες και κουραφεξαλα;Καλως ή κακως (κακως δλδ) ηταν επιλογη των maiden απο τα πρωτα τουρ ακομα τα τραγουδια(το τονιζω αυτο δε μιλαω για σολο και γενικα για τη διαρκεια της παρουσιας τους στη σκηνη) που θα παιζουν να καλυπτουν μια διαρκεια περιπου 90 λεπτων.

Τωρα οι γκρινιες απο αυτο προερχονται.Αν παιζαν 20 λεπτακια ακομα θα χωρουσαν πολλες τραγουδαρες ακομα σε καθε περιοδεια + τα κλασικα για να ‘‘νιωθεις’’ οτι πηγες maiden

παρεξηγηθηκατε που ειπαμε την αληθεια???αυτοι κ οι scorpions γιατι καθε χρονο ερχονται νομιζετε???επειδη πηγαινουν συνεχεια οι ιδιοι κ οι ιδιοι κ γεμιζουν τα γηπεδα λες κ δεν τους χορτασαν…οτι κ να κοροιδευετε εσεις αυτοι ειν η αληθεια!

Θα 'δινα τη ψυχή μου για να έβλεπα maiden ακόμα και κάθε μέρα.:slight_smile:

θα αστειευεσαι freedomofrock…

Καθόλου! Απλά είναι μερικές λέξεις όπως “τρέλα, πάθος, καύλα” και δε ξέρω γω τι άλλο, οι οποίες πάνε μαζί με τους maiden.Simple!

akoma na pas gia ipno?

den gustareis tous maiden,ok.ase mas stin kavla mas.

Ποιοι?

Oi Sex Pistols

©Petroxeilos:p