Μια χαρα αξιζει.
Σημερα τσιμπησα το 50αρι μου και ειμαι πολυ χαρουμενος.
Μια χαρα αξιζει.
Σημερα τσιμπησα το 50αρι μου και ειμαι πολυ χαρουμενος.
Κι εγώ μάλλον για εκεί με βλέπω. Ντάξει, αν κάτσει κανά σάλτο έχει καλώς. Αλλιώς μια χαρά θέα έχει και πίσω…
ChrisP ποιος ειναι ο αριθμος του εισητηριου σου?
απο την αλλη βδομαδα θα παω να παρω και γω το εισητηριο (PL3)
Eιναι πολυ νωριας ακομα. Για Ελλαδα μιλαμε, ολοι στο 2ο 15ημερο του Ιουλιου θα πανε να παρουν.
Λετε να την παθουν φετος Didi και Maiden? και να μην εχει τον αναμενομενο κοσμο? :-k Κριμα θα ειναι παντως, γιατι αυτη η περιοδεια φαινεται πολυ καλη. Εγω παντως εχω παρει ηδη εισιτηριο
Δεν νομιζω…ποσα εισητηρια ειχαν φυγει για Μεταλικα ενα τριμηνο πριν τη συναυλια θυμαται κανεις;;
Λογικα θα χει λαο…
Και γω περσι στους Metallica PL3 ημουν.Ενταξει σε Mastodon και My Dying Bride εβλεπα καλα αλλα στους Metallica εφαγα μπουλο.Πιο πολυ απ’τις οθονες εβλεπα παρα απευθειας.
Εΐχανε φυγει πολλα!
Ισχυει, αλλα τους Μεταλλικα τους περιμεναμε 7 χρονια και προφανως οι Maiden φετος δεν θα μαζεψουν τον ιδιο κοσμο. Θα μαζεψουν και παλι αρκετο ομως γιατι ειναι απο τα πιο αγαπημενα συγκροτηματα του ελληνικου κοινου. Και πολυ καλα θα κανουν.
δηλαδη ρε παιδια αμα παρω το φθηνο δεν θα βλεπω ?? :-k
maiden for ever…για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι την ιστορία του metal
Θα βλέπεις, παρέα θα είμαστε με πολύ κόσμο ακόμα.
Πιστεύω πως αν έχεις και κάποιο Α ύψος δεν θα χεις πρόβλημα.Εξαρτάται βέβαια και που θα κάτσεις.
Υπαρχει καποια συγκοινωνια απο Αθηνα προς Μαλακασα;
ΚΤΕΛ, ΟΣΕ, και τα πούλμαν που βάζουνε:)
Για το rockwave συνηθως βαζουνε πουλμαν!
edit:με προλαβε ο αποπανως!
10e το εισητηριο πηγαινε ελα…
Ναι αλλα η συναυλια λογικα θα τελειωσει αργα.Θα εχει συγκοινωνια και για επιστροφη;:-k
Υπαρχει καμια περιπτωση τα 50αρια να εχουν την ιδια οπτικη με τα 70αρια;Δεν ξερω τι ειναι ακριβως τα PLs,αλλα θυμαμαι οτι καποιος ειχε πει οτι οι κατοχοι των 70ριων θα βρισκονται σε ενα τριγωνικο χωρο.Αμα ειναι ετσι αυτοι που θα εχουν 50αρια θα βρισκονται πανω κατω στην ιδια θεση με τους ‘‘70αρηδες’’.
Ρωταω γιατι θα δω πρωτη φορα maiden και δε θελω να τους βλεπω μονο απο τις γιγαντοοθονες.(Με δεδομενο οτι ειμαι πολυ μικροσωμος και νεαρος και συνεπως δε με παιρνει να το παω στο σπρωξιμο για αν βλεπω καλυτερα)
Ναι αλλα η συναυλια λογικα θα τελειωσει αργα.Θα εχει συγκοινωνια και για επιστροφη;:-k
Υπαρχει καμια περιπτωση τα 50αρια να εχουν την ιδια οπτικη με τα 70αρια;Δεν ξερω τι ειναι ακριβως τα PLs,αλλα θυμαμαι οτι καποιος ειχε πει οτι οι κατοχοι των 70ριων θα βρισκονται σε ενα τριγωνικο χωρο.Αμα ειναι ετσι αυτοι που θα εχουν 50αρια θα βρισκονται πανω κατω στην ιδια θεση με τους ‘‘70αρηδες’’.
Ρωταω γιατι θα δω πρωτη φορα maiden και δε θελω να τους βλεπω μονο απο τις γιγαντοοθονες.(Με δεδομενο οτι ειμαι πολυ μικροσωμος και νεαρος και συνεπως δε με παιρνει να το παω στο σπρωξιμο για αν βλεπω καλυτερα:()
σβηστε γιατι κατα λαθος διπλοποσταρα και δεν μπορω να το σβησω εγω
ειναι φετινη αυτη η τιμη;γιατι και περσι 10 ειχε και τα προηγουμενα χρονια ανεβαινε 2 ευρω καθε χρονο
αρη τα πουλμαν που βαζουν γυρναν μετα το τελος της συναυλιας.τα τρενα τελειωνουν κατα τις 12.για τα πλ οι τελευταοι των 70 θα ειναι ουσιαστικα διπλα στους πρωτους των 50.κατα την αποψη μου και απο τα 50 μια χαρα βλεπεις αρκει να πας λιγο νωρις η να κατσεις σε κανενα καλο σημειο