Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

εχουμε καμια ενημερωση για καμια αλλαγη στο setlist καμια προσθαφαιρεση τπτ τετοιο ρε παιδες?:-s

Δυστυχώς φίλε μου δεν έχει αλλάξει το setlist μέχρι και τέλη του Μάρτη…και πολύ φοβάμαι οτι με αυτό το setlist θα έρθουν και εδώ

:-k
anyway…για να περιμενουμε τοτε…,ποτε δεν ξερεις,ας ελπισουμε να μας καμια εκπληξη…(βαλτε caught somewhere in time,flight if icarus kai only the good die young mesa re!!)

δηλαδη αυτα τα 16 τραγουδια που εχουν στο setlist θα παίξουνε?
δεν ξερω δεν εχω ξαναπάει σε συναβλία κι αν είναι μόνον αυτά λίγα τα βλέπω.

Ε 1.30-1.45 το πολυ να παιξουν…Δυστυχως δεν μπορουμε να περιμενουμε περισσοτερο.

χοντρη μαλακια παντως αν δεν παιξουν το Caught Somewhere In Time…:cry: :cry: :cry:

αυτο λεω και εγω ρε συ…τι κομματαρα και τι υπερδισκαρος…μονο το Wasted Years απο εκει ειναι κριμα και αδικο :frowning:

και το Heaven Can Wait.Το χουμε εξαντλησει αυτο το θεμα.Λαθος ξελαθος πρεπει να το δεχτουμε…:frowning:

Όντως το somewhere in time είναι φοβερός και πρωτοποριακός δίσκος για την εποχή του…Μακάρι να έπαιζαν πολλά κομάτια από αυτό το διαμάντι…

Πάλι η κόρη του Harris θα είναι support, ενώ στις προηγούμενες από εμάς ημερομηνίες σε Γαλλία, Αγγλία, Σουηδία, Φινλανδία, Νορβηγία και Δανία, εκτός αυτής θα είναι support και οι Avenged Sevenfold. Τεσπα…:-s :-s :-s :? :?

http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15&p18_action=displayeventdetails&p18_eventid=52

Να πα να μπιπ… 50 ευρώ και ούτε 1 support…:x

πάλι η Λαουρέν???

[SIZE=“5”]ΕΛΕΟΣ[/SIZE]

Α ρε πούστη, πάλι θα τρέχουμε στα φαρμακεία για ωτοασπίδες. :?

Τι λέτε ρε άπιστοι για τη κόρη του Heavy Metal? :lightsabre:

:lol: :lol: :lol: :lol: χαχαχ σωστος !

νταξει και εμενα αυτους τους avenged sevenfold να φερνανε παλι το ιδιο θα μου εκανε…

δεν πειραζει θα πιουμε τιποτα μπυρες μεχρι να βγουνε οι πυραμιδες…

heatseeker +111111111111…

zarfock πρότεινε λύση το παληκάρι…:wink:

Πηγαίντε όλοι για μπύρες και αφήστε με μόνο μου με το μωρό μου8) 8)

Ααααχ. Έρωτας!

Από εμφάνιση…8) 8) 8) 8) 8)

Αλλά από φωνή… :? :? :? :? :?

εντάξει , αν δεν ήταν ο μέγας μπαμπάς…