Φωνή? Εγώ πέρυσι άκουγα πουλάκια να κελαιδάνε στα αυτιά μου. Όταν έχεις μπροστά σου ένα τέτοιο πλάσμα, δεν ακούς, δε νιώθεις τπτ.
Ααααααχ :roll:
Φωνή? Εγώ πέρυσι άκουγα πουλάκια να κελαιδάνε στα αυτιά μου. Όταν έχεις μπροστά σου ένα τέτοιο πλάσμα, δεν ακούς, δε νιώθεις τπτ.
Ααααααχ :roll:
Προτιμω να βλεπω εναν ασχημο 50αρη ιδρωμενο μαλλια αν εχω δωσει 50 ευρα και καθομαι στου διαολου τη μανα και ελπιχω για φωτογραφιση στο fhm(οχι του ασημου 50αρη ιδρωμενου μαλλια)…
Της τον πεταγα εναν ανετα…
Σορυ Στιβ αλλα τι να κανουμε συμμαζεψε την λιγο…
με τα 80 ευρώ που δώσαμε θα πρεπε να περιέχεται συναυλία maiden με support avenged και μετά ένας πήδουλος στην lauren για να ξελαμπικάρουμε
Αν εισαι σπιτι,ελα να παμε terra vibe
παμε καπου somewhere back in time
Γαμωτο!!
Και πηρα φτηνο εισιτηριο.
Πρεπει να βρω τροπο να περασω μπροστα οταν τραγουδαει η Λορεν!! :lol:
χα, χα, φοβερό!
Θα παίξουν το Alexander the Great καμια φορά ? Έμενα ποιος θα με πάρει με το αμάξι του? Το παπί μου δέν τη παλεύει…
εγραψες!:lol: :lol:
γεια σας και παλι παιδια ! πηγα να αγορασω τα εισιτιρια μεσω του ticketpro με τροπο παραδοσης - personal pickup απο την Αθηνα , και πανω ψηλα γραφει :
order status Accepted
payment status Wating…
υπαρχει καποιο προβλημα ή να κανω εκτυπωση την αποδειξη ετσι οπως ειναι ?
Συνήθως ξεκινούσαν από σταθμό λαρίσης στον οποίο πας με μετρό.λογικά θα έχει,όπως και στους kiss.
χτες ειδα λεωφορεια μεσα στο Terra Vibe παντως
Αύριο (τετάρτη δηλ. ) ξεκινάει το 2ο σκέλος της περιοδείας, μετά από το mini world tour, πρώτα σε Αμερική και έπειτα Ευρώπη
κάτι είχε ακουστεί ότι θα έχουν περισσότερα σκηνικά που δεν χώραγαν στο αεροπλάνο κ.λ.π. (εδώ να μπει ο βλαμμένος και να πει τπτ για λιιιγω διαφορετικό stelist αλλά θα τον πάρουν με τοις ντομάτες … :lol: )
ίδωμεν σε 24 ώρες θα ξέρουμε [SIZE=“1”] (οι ρομαντικοί μπορούν να ελπίζουν…) [/SIZE]
Ο Mc Brain είχε πει πως θα αλλάξει το setlist στο 2nd leg αλλά θα δούμε… έχει πει αρκετές μπαρούφες ο συγκεκριμένος στο παρελθόν οπότε κρατώ επιφυλάξεις.
Μην τυχόν μόνο και βγάλουν από το setlist το Rime… θα τους @#@@$@$%@$$@@$!!!:!: :!: :!: :!: :!:
αυτο ΔΕΝ παιζει![-X
Πιστεύω πως θα αλλάξει το σετ, ένα-δυο κομμάτια, μη φανταστείτε και ριζικές αλλαγές.
ξερεις κανεις ποτε θα ερθουν οι maiden αθηνα??για να παμε στο αεροδρομιο…εστειλα μαιλ στην διοργανοτρια εταιρια αλλα δεν απαντησαν και δεν νομιζω να απαντησουν κιολας
εγώ πιστεύω τα Trooper , Iron Maiden , Number Of The Beast , Hallowed , Run To The Hills (νομίζω το Fear θα το βγάλουν) δεν θα βγουν από το setlist.
θα αλλάξουν κομμάτια από την περίοδο που είναι αφιερωμένη η περιοδεία.
χεχε ναι μάλλον το αντίθετο από έμπιστη πηγή είναι, θα δούμε αύριο …
φαντάζομαι κάνα fear να βγει άντε και τπτ άλλο ναι να βάλουν μερικά από τα άλμπουμ που είναι η περιοδεία
(είχα ξαναπεί και ποιο παλιά ότι και μόνο από αυτά τα 3 να ήταν θα ψόφαγα -χωρίς trooper number run iron κ.λ.π.- αλλά αυτό είναι αδύνατον όχι πως χαλιέμαι το αντίθετο …)