Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Τι να λέμε τώρα, μακάρι να παίξουν όσο περοσσότερα τραγούδια γίνεται από somehwere in time και 7th son… Απλά δισκάρες και τα δύο

αντε 2 κατι μηνες ακομη… παραθετω βιντεακι απο βραζιλια για να ανοιξει και αλλο η ορεξη… http://www.youtube.com/watch?v=KivqCYiO5iU&feature=related

Άντε, να μουρλαθούμε στην πυραμίδα, 2 μηνάκια έμειναν

2nd leg spoiler

Ίδιο setlist, αρκετές αλλαγές στη σκηνή. Θα κράξω αύριο. [-X

κιτα, αν δεν πεξουν το fear of the dark… Ok δεν ηπαρχει και λογος να παμε… ετσι…? #-o

Ο λαός περιμένει υλικό!

Μην περιμένετε θεαματικές αλλαγές - προσθήκες στο set list…

Κόλασηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!

Αχχ κρίμα και ήλπιζα σε αλλαγές :frowning: :frowning: :frowning:

Τεσπα ΔΕΝ χαλιόμαστε όμως τους MAIDEN θα δούμε !!! 8) 8) 8) 8) 8)

(περιμένω να πεις για τοις αλλαγές στην σκηνή :P)

Αλλαγές μπορεί να έχει το third leg…

(Ο καμμένος που ελπίζει ακόμα)

Μάλιστααα
Αυτό ήταν παίδες…τα γεροντάκια που κάποτε ήταν και εν μέρει είναι οι βασιλιάδες της παγκόσμιας μεταλλικής κοινωνίας αλλά και από τις πλουσιότερες μπάντες, κολλώ νουν να παίξουν κάτι περισσότερο από αυτό που χρόνια ολόκληρα παίζουν σχεδόν αυτόματα…χωρίς να σκεφτούν τις νότες τις αλλαγές κτλ, αφού δεν παίζουν τίποτα άλλο πέρα από Iron Maiden Trooper Hallowed Run to the hills Can I play Number Of the beast κτλ.
Μπάντες όπως οι Iron Maiden με τόσο υλικό, για πλάκα μπορούν να παίξουν όλα τους τα κομμάτια και ο κόσμος από κάτω να γουστάρει και να κοπανιέται. Εδώ με τα τραγούδια από το X factor και Virtual XI χτυπιόμασταν σαν λυσσασμένα, με ένα Seventh Son ή με ένα Long distance runner δεν θα παραδώσουμε πνεύμα;
Οι Maiden δεν είναι μόνο trooper number hallowed. Έχουν τόσα κομμάτια που καμιά φορά τα ακούς και χάνεσαι στο μεγαλείο της δημιουργίας τους…πραγματικά διαμάντια!
Μέσα όλη αυτή την φασαρία μου βγάζουν ακόμη ένα best of, το 4 ή 5 -έχω χάσει την μπάλα- τα τελευταία 10 χρόνια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ρε steve… φτάνει πια ρε rod…το μαμήσατε και ψόφησε…
Είναι για μένα ΞΕΦΤΙΛΑ και ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Πιστός οπαδός τους από 11 χρονών, μεγάλωσα με τους ήχους τους, την μελωδία τους, τις εμπνεύσεις τους, με βοήθησαν να βγάζω τα απωθημένα μου να κοιτάω τον κόσμο διαφορετικά…άλλα να που το χρήμα για άλλη μια φορά κυριαρχεί και κερδίζει. Αν ο κυρ-harris μας βλέπει σαν πρόβατα και πορτοφόλια…τότε εγώ δεν θα πάρω…ευχαριστώ πολύ
Ένα μεγάλο Χ, στην νοοτροπία της αισχροκέρδειας.

Υ.Γ. Ξεκινάω αγώνα μποϋκοτάζ κατά της συναυλίας τους στην Αθήνα. Ήδη έχω πείσει 5 άτομα να μην κατέβουν. Και με αυτούς να μείνω πάλι χαρούμενος θα νιώθω…
Ξέρω ότι δεν είμαι αρεστός στους περισσότερους από εσάς, αλλά πιστέψτε με, δεν με απασχολεί καθόλου.

καλο,καλο…:lol: :lol: (στο Υ.Γ. αναφερομαι)

Όντως πολύ καλό :smiley: :smiley:

Το καλύτερο είναι πως η μαλακάσα θα γεμίσει πάλι απο κόσμο και θα φουλάρει και θα περάσουν όλοι πολύ ωραία…και οι τσέπες των θεών μας θα γεμίσουν ακόμα περισσότερο ΚΑΙ με το αίσθημα οτι ΠΑΛΙ ικανοποιήσανε τον κόσμο τους…
Up the Iron’s…mono_maiden!

συμφωνώ σε όλα , ειδικά με τα μεγάλα γράμματα (το αυτόματα είναι απολαυστικό), και δεν πιστεύω να υπάρχει οπαδός να μην γκρινιάζει γι αυτό…αλλά εγώ θα δώσω το παρόν…

Αν ήταν η έβδομή μου φορά δεν θα πήγαινα. Αλλά είναι η δεύτερη και θέλω να ακούσω Aces High, Heaven Can Wait και όλα όσα δεν παίξανε πέρσυ. Σίγουρα είμαι μέσα σε αυτούς που γκρινιάζουν και που θέλουν να ακούσουν ένα Only the Good Die Young, ή Moonchild.

Ρε φιλε καλα τα λες αλλα νομιζω εισαι λιγο υπερβολικος…
Παιζουν κομματια που εχουν να παιξουν καιρο σε αυτο το tour(αυτο ελειπε δηλαδη)…
Ολοι θελαμε τα επη που ανεφερεις αλλα μην ξεχνας πως υπαρχουν ατομα που δεν εχουν δει ποτε Maiden οποτε το θελουν το Fear τους,το Hallowed κλπ…
Και εγω σπαστηκα με το σετ και ηταν ο πιο βασικος λογος που δεν θα βγω να τους δω και Γαλλια…
Αλλα τωρα να κανεις μποικοταζ??8O
Δεν νομιζω πως θα σε χαλασουν τα:

moonchild
Rime
Aces High
Powerslave
Wasted Years
Και πολλα αλλα ακομα και παλιος die-hard fan να εισαι…
Παντως για να μην παρεξηγηθουμε και εμενα μου τη σπαει η κατασταση με τα best-of και τη μη αλλαγη setlist αλλα απο το να μην παω στη συναυλια απεχω αρκετα ακομα…:stuck_out_tongue:

σωστος :wink:

Νομιζω πρεπει να ξανακοιταξεις το σετλιστ!:slight_smile:
Η να πας σε οφθαλμιατρο…:stuck_out_tongue:

ναι φίλε μου…ασφαλώς και θα πάς και εσύ και όσοι δεν τα εχουν ξανακουσει…
-για όσους δεν διάβασαν το πρώτο μου post στο θέμα αυτό-
εγώ αναφέρομαι στους παλιούς που τους βλέπουν απο το 95 τουλάχιστον…ή τελοσπάντων τους έχουν δεί 4-5 φορές

το θέμα είναι ότι αν παίξουν πάλι τα Hallowed , Number , Fear o κόσμος θα καραγουστάρει και θα ξεχαστούν όλα.
καλό θα ταν να έβγαιναν τα Run , Iron Maiden και το Fear που δεν ταιριάζει στο κλίμα της περιοδείας ,αλλά…

και αλλαγή στο setlist να γίνει πάλι αυτά θα μείνουν , άλλα θα αλλάξουν.