εγω λεω να πιασουμε τον bruce και να τον απειλισουμε οτι αν δεν παιζουν μονο τραγουδια που δεν εχουν παιξει ποτε πριν,θα τον δεσουμε σε μια καρεκλα και η …γιολα η sharon του μπαρμπα Ο.Ο θα τον βριζει καταμουτρα και δεν θα μπορει να απαντησει!!!
Δεν το χω δει επειδή δεν θέλω, απλά ό,τι παράκουσα από φίλους άθελά μου. Είναι μέσα?! Με τρέλανες πάω να το δω
…Όπως έλεγα καμιά 15αριά σελίδες νωρίτερα…
Η λύση φιλαράκο μου δεν ειναι να τον απειλήσεις και να του κάνεις την παραγγελιά…
αλλα αν τον αγνοήσεις και εκεί που περιμένανε 20000 κόσμο να πάει 10000, ίσως να το σκεφτεί και μόνος του!
Λες και θα θα αποφασίσει μόνος του ο Βρασίδας για το setlist…
Και πιστεύεις ρε Κώστα ότι αν αντί για 15000 πάνε 10000 θα πειράξει κανένα? Στη νότια Αμερική έγινε φέτος το ανεπανάληπτο, στην Αυστραλία επίσης, να φανταστείτε στην Κολομβία υπήρχαν εκατοντάδες άτομα που είχαν κατασκηνώσει έως και 5 μέρες νωρίτερα έξω από το χώρο. Το 99.9% των οπαδών θα παραμείνουν πιστοί ακόμα κι αν οι Maiden παίξουν 2 Χ όλο το Dance Of Death.
Είναι απλό αυτό που γίνεται… επαναπαύονται όλοι στη σίγουρη επιτυχία των live γνωρίζοντας παρόλη τη λαχτάρα για κάποια κομμάτια. Δηλαδή ρε μεγάλε Smallwood άμα στεναχωρήσεις και μια φορά που τους βλέπει για πρώτη φορά θα γίνει κάτι; Γιατί όλο το παιχνίδι εκεί είναι. Να μη χαλαστεί ποτέ ο Noobie φαν έτσι ώστε να γίνει κι αυτός die-hard trilogy φαν και τη θέση του να πάρουν άλλοι. Παίζουν τόσα παιχνίδια Marketing σε τέτοιες επιχειρήσεις όπως οι Maiden που ένα μποϋκοτάζ θα τους κάνει το πολύ να χαμογελάσουν.
Μακάρι!
Φώτος από σκηνικά κλπ θέλουμε ε! Νομίζω βγήκε ο έντι - μούμια, σωστά?
Δυστυχώς photos, videos κτλ δεν έχω δει (πολλές)/ακούσει ούτε πρόκειται μέχρι το live.
Ο eddie χθες ήταν ο cyborg και από πίσω βγήκε και η μούμια.
εδω εβαλα βιντεο απο εντι να βγενει πανω απο τα ντραμς!!!παρατητιστε πως εχει χαζεψει και κοιταει ο steve
Τα είπαμε, set list αναμενόμενο χωρίς εκπλήξεις…
Που τέτοια τύχη …
Λάμπη, ποτέ δεν πίστευα ούτε ακόμη και τώρα, πως μπορεί ο κόσμος να πάρει μια κατάσταση στα χέρια του και να την αλλάξει προς όφελός του. Οι επαναστάσεις δεν γίνονται καθαρά από τον λαό, παρά μόνο αν υποκινηθούν από μια μεγάλη δύναμη. Στο θέμα των maiden όπως είπα, και με αυτούς τους 5 να μείνω θα είμαι ικανοποιημένος. Οι maiden και κάθε μεγάλο συγκρότημα δεν θα στεναχωρηθούν ποτέ αν μια συναυλία τους αντί για 15000 πάνε 10000 όπως λες.Έτσι κι αλλιώς έπαψε εδώ και πολλά χρόνια να συνδυάζεται η επιβίωσή τους από τις συναυλίες!
Το να έχω την απαίτηση να αλλάξουν το setlist και να ακολουθήσουν πιστά την δεύτερη περίοδο '85-'88 δεν νομίζω ότι μου στερεί το δικαίωμα να εκφράζω την αντίθεσή μου με αυτή την κοροϊδία.
Το ότι “μποϊκοτάρω” την συναυλία τους ,δεν θα ζημιωθούν ποτέ οι θεοί, αλλά τουλάχιστον θα έχω την συνείδησή μου ήσυχη ότι τουλάχιστον φέτος δεν θα με πιάσουν κορόιδο όπως και σε άλλες συναυλίες -και των θεών αλλά και άλλων-
Τέσπα…καλά να περάσετε, που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι θα συμβεί αυτό…
Υ.Γ. εδώ σου λένε ότι και το DOD να παίξουν χ2 πάλι χαρούμενοι θα είναι…τι να λέμε…
Υ.Γ.2 Μήπως τελικά όλοι αυτοί που με κράζανε για τους maiden είχαν δίκιο;;;;;;
Πολύ χαρούμενος θα είμαι βασικά … :P:P
Αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα ΌΛΟ το BNW 8) 8) 8) 8)
Φυσικά και θα είμαι χαρούμενος. Και τι δε θα 'δινα για Paschendale ή ένα No More Lies στο σετλιστ. Κομματάρες που συγκρίνονται με ύμνους του παρελθόντος.
Και φυσικά ήμουνα από τους λίγους που στενοχωρήθηκαν που δεν παίξαν πέρυσι όλο το AMOLAD.
Edit: Σε όλα τα φόρουμ του εξωτερικού πάντως, λένε το ίδιο πράγμα. Έξω τα Run to the hills και τα λοιπά χιλιοπαιγμένα και να χώσουν περισσότερα κομμάτια από την Golden Era.
Λες και του χρόνου δε θα έρθουν να ξαναπαίξουν τα κλασσικά τους, πρέπει να παίξουν ακριβώς τα ίδια και φέτος…
για να ειμαστε ρεαλιστες τωρα!αυτες οι περιοδιες που κανουν τωρα οι maiden δεν εχουν ως στοχο να ανπαραγουν το υφος,σκηνη και τραγουδια απο τις περιοδιες απο την εκοστοτε εποχη??Αυτα που παιζουν ειναι τα αναλογα που επαιζαν και τοτε.και το revelations και το run to the hills kai to number of the beast kai to iron maiden τα επαιζαν τοτε!το alexander the great δεν το εχουν παιξει ποτε πχ.και εξαλου μπορουμε να σκεφτουμε τους maiden χωρις τα κομματια που ειπα παραπανω??οχι απο την αποψη την δικη μας σαν οπαδοι που ονειρευομαστε(με την καλη εννοια).πειτε μου μια περιοδια απο τοτε που βγηκαν αυτα τα κομματια που δεν τα εχουν παιξει.απο το 1980 παιζουν το iron maiden,τωρα θα το βγαλουν??ειναι σαν να λεμε οτι οι scorpions δεν θα παιξουν το rock you like a hurricane,οι metallica το master of puppets ktl…και σχετικα με το dod,to bnw kai to amolad ειναι παρα πολυ καλα αλμπουμ,τα κομματια τον οποιον αξιζουν περιοδιες και περιοδιες(οχι αυτη φυσικα)…και εγω εχω παραπονα και εγω θελω να παιξουν αλλα κομματια, αλλα καθε μπαντα εχει ‘‘τον τροπο’’ του,τις ‘‘συνηθειες του’’ εξαπανεκαθεν!!
εγω απλα ευχαριστω τον θεο του μεταλ που μου δινει την ευκαιρια να βλεπω καθε χρονο τους αρχοντες…τωρα πια τραγουδια θα πουν δεν με απασχολει καθολου…απλα για εσας που σας ενδιαφερει να ξερετε οτι το setlist δεν αλλαζει τα ιδια θα πουν και εδω…και φυσικα θα αποθεωθουν…τωρα αν κανουν καμια καλη και παιξουν και το alexander the great…τοτε θα τα σπασουμε ολα…
Ψάχνω το Fear Of The Dark στο tracklist του Live After Death αλλά δε το βρίσκω. Πρέπει να έγινε λάθος.
Δε ζητάμε πολλά, 3-4 αλλαγές μόνο. Εμείς οι ρομαντικοί ακόμα ελπίζουμε!:-s
Ειρωνικο το σχολιο αλλα καλο…:!: :!: :!: :!: κοιτα δεν εχετε αδικο και γω θελω να ακουσω ειδικα ενα κοματι(stranger in a strange land) που το αναθεματισμενο το επαιζαν…αλλα δεν ειναι στο SETLIST …:!: :!: :!: :-k
Βασικά φίλε Wylde (και σόρρυ για την ειρωνία πριν, απλά έτσι μου βγήκε:p ) συμφωνώ στο οτι εν μέρει προωθούν το Live After Death και αν εξαιρέσεις το Fear το σετλιστ είναι κατάλληλο.
Ακούγεται οτι θα βγει το Maiden England, ισχύει αυτό nimlot? Αν ναι, τότε το σετλιστ νομίζω πως θα αλλάξει κάπως.:-s