Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Ακουστε εγω θα δω για 1η φορα Μαιντεν…Σας δηλωνω οτι δυσκολα θα πηγαινα αν δεν επαιζαν και τα κλασικα…Απο αυτο παρτε και σκεφτειται ποσοι σαν και μενα που δεν ειμαι τρελος οπαδος δεν θα πηγαιναν…

===ΖΗΜΙΑ για το συγκροτημα σε προσελευση…Δεν νομιζω οτι σε αυτες τις μπαντες αφηνει κανεις να σκεφτουν εντελως οπαδικα…

Ε πάντα όμως υπάρχουν κάποιοι που θα βλέπουν μια μπάντα για πρώτη φορά. Δεν είναι δικαιολογία αυτό.

Χάνετε την ουσία.
Αν είναι να κατηγορήσουμε για κάτι τους Maiden, δεν είναι ότι παίζουν σχεδόν τα ίδια κάθε φορά (αν και τώρα που η περιοδεία έχει συγκεκριμένο χαρακτήρα κάποια κομμάτια είναι παράταιρα).

Ας τους “κατηγορήσουμε” για το ότι παίζουν πάνω-κάτω μιάμιση ώρ μόνο. Ας έβαζαν άλλη 30 ώρα live και θα χωρούσε και το Hallowed και το Run και ολα.

Εγω θελω alexander και dejavu.Ειδικα το πρωτο ομως αποκλειται να παιχτει για ευνοητους λογους.

Οι οποίοι είναι?:-k

Γι’αυτο και παντα θα παιζουν κλασικα και χιλιοπαιγμενα κομματια…Δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα μην εισαι και τοσο ρομαντικος…Γιατι μπορει και να ψιλοχαλαστεις αν το πιστεψεις…Το εχω παθει γι’αυτο στο λεω…

Βεβαια το να εισαι ρομαντικος οπως το λες ειναι και στοιχειο της μουσικης που ακουμε…

Ουτε εμενα θα με χαλαγε να τους δω να παιζουν τα κλασικα αλλα και κομματια που δεν εχουν ξαναπαιξει οπως τον Αλεξανδρο αλλα και το ομωνυμο του 7ου γιου και το πεταγμα του Ικαρου που μου αρεσουν πολυ…

Πάντως όποιος τους έχει δει κ έχει βαρεθεί να ακούει “τα ίδια και τα ίδια” μπορεί απλά να μην πάει. Εγώ θα τους δώ πρώτη φορά και πραγματικά δεν με ενδιαφέρει τι σέτλιστ θα έχουν. Θα ναι και 3-4 μέρες πριν παρουσιαστώ οπότε θα τα σπάσω κανονικά!

Υπήρχε μία πολύ έντονη φημoλογία πως τον Ιούνιο θα βγεί το Maiden England μαζί με τη συνέχεια των “History Series” και το πακέτο θα ήταν αφιερωμένο σε “Somewhere In Time” & “Seventh Son…”. Έτσι θα άλλαζε αυτόματα και το setlist της ευρωπαϊκής περιοδείας. Απ’ ότι φαίνεται κάτι τέτοιο δεν υφίσταται…

Όπως μου φέρνεις παράδειγμα τους scorps, εγώ θα σου φέρω τους dream theater. Τα παλικάρια λοιπόν όταν επρόκειτο να επισκεφθούν μια πόλη για 2η ή 3η φορά κοιτούσαν να αλλάξουν το setlist ώστε οι οπαδοί τους να μην ξανακούσουν τα ίδια και τα ίδια. Κοινώς σέβονται τους οπαδούς τους.

Για τους θεούς λοιπόν το πρόβλημά μου είναι πως, υποτίθεται -ξαναλέω- ότι θα παίζανε κομμάτια από powerslave, somewhere in time και seventh son, όπως αντίστοιχα παίξανε από το early years τα 4 πρώτα.
Αυτοί το ξεκινήσανε αυτοί μας δώσανε την αίσθηση ότι θα πράξουν το ίδιο και στην δεύτερη περίοδο, κι όμως δεν το κάνουν.
Δεν λέω φίλοι μου να ξεγράψουν και να ξεχάσουν την ιστορία που γράψανε και τα τραγούδια που τους έβαλε μια για πάντα στην κορυφή της μεταλλικής μας κοινωνίας, αλλά να τηρήσουν αυτό που άφησαν να εννοηθεί.

Με τον Λάμπη που τα λέγαμε παλιότερα συμφώνησε -όπως και οι περισσότεροι φίλοι μου maidehead- ότι κάποια στιγμή μπορείς να βγάλεις κάποια κομμάτια όπως το άκρως άκυρο κομμάτι-φρικιό που χαλάει (για πολύ λίγο) τον θεϊκό δίσκο seventh son (μερικοί καλά μαντέψατε…μιλάω για το can I play) και να βάλουν ένα από τα δεκάδες ανώτερά του…
Δεν θα πάθει τίποτα ο νέος που τους ακούει για πρώτη φορά αν δεν το ακούσει, ή ακόμα ακόμα παίξτε τα power,time και son στον βασικό κορμό και παίξε στο encore (αν όχι στο πρώτο αλλά στο δεύτερο…-ο πεινασμένος μόνο καρβέλια ονειρεύεται;;;;)για όλο τον κόσμο 3 κομματάκια που λατρεύουν όλοι και είναι κλασικούρες…trooper number hallowed…
Τόσο δύσκολο είναι πια να το σκεφτεί κανείς;;;;;;

:smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley: :smiley:

Ά…και για μερικούς που λένε για το DOD…
Παιδιά πέρα από lies, dale, DOD και journey όλα τα άλλα είναι αν όχι ίδια αλλά χειρότερα από κάποια της εποχής blaze (μπρρρρρρρρρρρρ)

ναι αλλά μην ξεχνάς πως ούτε έχουν ιδιαίτερα πολύ μπλα μπλα ανάμεσα στα κομμάτια ούτε τπτ drums και guitars solo’s τα οποία όσο να 'ναι βάζουν κάνα 15 min ακόμα χρόνο :wink: :wink:

Ο freedom είναι ρομαντική καρδία και θέλω να τον παντρευτώ, άσε τον ήσυχο :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :lol:

B_N_W, για το DOD διαφωνώ και επιμένω πως είναι δίσκαρος!

Το Can I Play With Madness πρέπει να είναι, το γουστάρω τρελά! Το 7th δε κάνει κοιλιά ε!

Ναι οκ, οι απόψεις μας δεν συμφωνούν εδώ, και δεν μας χαλάει καθόλου…
αλλά δεν νομίζεις ότι η τρέλα είναι εκτός του γενικότερου κλίματος και ατμόσφαιρας του γιου;;;;
αν αυτό το κομμάτι έλειπε από τον δίσκο τότε θα ήταν 10 και με αστέρι :smiley:

Αυτο που κυκλοφορησε σαν δευτερο μερος της ιστοριας τους με ξαφνιασε λιγο…αλλα σκεφτηκα οτι θεωρησαν ως μεγαλο κεφαλαιο της ιστοριας τους το powerslave(ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ) και ολα αυτα που εγιναν στην περιοδεια του…αυτο που δεν μπορω να εξηγησω ειναι το που κολαει να παιχτουν κοματια απο το somewhere και απο το seventh…εχει για αυτα τα δυο αλμπουμ κατι το δευτερο μερος της ιστοριας τους…δεν νομιζω…:-k :-k ελπιζω το τριτο μερος να τα περιλαμβανει…ειδικα το somewhere γιατι κατε με ειναι κορυφαιο…οποτε τι σημασια εχει να μιλαμε για το fear απο την στιγμη που κατα την αποψη μου υπαρχουν και αλλα ασχετα κοματια στο setlist…

Εγώ συμφωνώ απόλυτα εδώ.

Διαβασα αρκετα posts ειναι η αληθεια τσεκαρα και το setlist του san antonio και ναι ειναι το ιδιο…παντως η μοναδικη μου ελπιδα ειναι οτι παιζουν πλεον στο usa και τα αμερικανακια αυτα τα τραγουδια ξερουν καλα αυτα θα παιξουν και οι maiden…ok ελπιζω ακομα το ξερω μπορει στην ευρωπαικη να γινουν κανα δυο αλλαγες αν και εδω που το λεμε λιγο δυσκολο αλλα ενταξει εδω παιξανε οι κολοκυθες το i want out μετα και εγω δεν ξερω απο ποτε…θαυματα γινονται…παντως με σενα brave new wold (δισκαρα, ασχετο…) μαλλον θα συμφωνησω κοιτα και εγω τους βλεπω απο το reunion και θα ηθελα να πουνε και κατι αλλο αλλωστε aces high wasted powerslave τα εχω ακουσει live αν και ηταν το 99’ (γεραματα…).ωστοσω το fear δεν κολλαει το iron maiden οπως και να το κανεις ειναι αναποφευκτο για ευνοητους λογους.Τωρα κατι trooper hallowed run to χαλαρα τα πεταγα εξω για να ακουσω το sea of madness με το υπερσολιδι του smith…50 euros ειναι απο διακοπες θα γυρισω οποτε θα μου βγει κανα 90αρι αλλα δεν γαμιεται μπροστα στα σκηνικα (αληθεια θα χωρεσουν???) και στα τεσσερα δυσκολο να ξανακουσεις (με την καμμια ομως) τραγουδια θα παω γιατι ετσι μας αρεσει…το ιδανικο σετλιστ για μενα θα ηταν aces high,wasted,stranger in,sea of madness,powerslave,rime,moonchild,infinite dreams,seventh,the evil,caught somewhere και μετα δεν γαμιεται παιξτε και το my secret combination μια φορα εγω θα εχω τεζαρει σε κανα θαμνο και θα ξερναω τις μπυρες που ηπια απο το headbanging και τη συγκινηση…τωρα για τα πολυπαιγμενα τραγουδια το μονο αλλοθι ειναι η προσελκυση νεων παιδιων στην μουσικη τους…για μενα που τους εχω δει και για αλλους που τους εχουν δει παραπανω ειναι λιγο τετριμενο αλλα για τους πιτσιρικαδες ειναι η υπερτατη ονειρωξη…θυμηθειτε απλα τα μουτρα μας τη πρωτη φορα που ειδαμε επι σκηνης το fear.:smiley:

Θέλω Live με Deja vu,Flash of the blade,Children of the damned,Purgatory,the loneliness of the long distance runner,Caught somewhere in time,To tame a land,Flight of icarus,The duellists,Infinite dreams(ΕΠΟΣ!),Only the Good Die Young.Λέτε?[-o< χαχα!

Παιδιά ψηφίστε δώθε:

http://www.rocking.gr/modules/forum/showthread.php?t=5955&highlight=wishlist

Σίγουρα οι maiden θα χουν δυνατο show. Περιμένω πολλά. Αλλά κάτι διαφορετικό στο set-list? κατι παραπάνω απο to somewhere in time? Mια ζωη το clairvoyant? Aλλα κομμάτια δεν έχουν απο το seventh son? τελως πάντων…Σταματάω τη γκρινια. καλά θα περάσουμε.8)

Εντάξει όλοι θα το θέλαμε, αλλά μια από τα ίδια θα ακούσουμε…

Ε ναι ρε που να παρει, 3 κομπαρσους εεεεεε…κιθαριστες εχουν!:stuck_out_tongue: Το σετ το εχουν τοσο μικρο μονο και μονο επειδη κουραζετε ο Μπρους. Θα προτιμουσα 1000 φορες να κανανε κανα 10 λεπτο guitar/drums/bass solo και να προσθεσουν αλλα 4 τουλαχιστον τραγουδια.