Το ξέρω ρε γαμώτο.θα παω,πάντως,αυτούς άκουσα και ασχολήθηκα με την μουσική,δεν μπορω να τους ξεπεράσω.Είμαι maiden-ας,τι να κάνουμε?
Θα πάμε, δεν το συζητάμε, αλλά πρέπει να διαφοροποιήσουν λίγο το set list για αυτή την περιοδία
Ρε παιδια μου καρφωθηκε κατι απο χθες.
Στο φετινο σετλιστ υπαρχουν και κομματια απο το Live After Death.
Μηπως στην επομενη περιοδεια(No Prayer,Fear Of The Dark,Virtual XI,X Factor) παιζει να παιξουν κατι απο Live At Donington αφου απο αυτα τα cd δεν υπαρχει φοβερο υλικο;
ποιος κουραζεται???
το επομενο dvd με histrory part θα ειναι το Maiden England.οποτε να περιμενουμε αναλογο σετ λιστ.
υπαρχουν ακομα ετοιμα/μισο ετοιμα ενα dvd απο την περιοδεια του 2005 και του Donington του 2007.
Aν ειναι ενας που κουραζεται απο τους Μεϊντεν και κανει το σετ-λιστ τους σχετικα μικρο, τοτε αυτος ειναι ο Μπρουσι. Αν πουμε οτι δεν κουραζεται κανενας και κανουν 1μιση ωρα σετ-λιστ, τοτε μπορουμε να πουμε οτι πλησιαζουν τα ορια της αρπαχτης. Υποψιν οτι οι Maiden ειναι :respect: για μενα και ενα απο τα τιτανομεγιστα συγκροτηματα, αλλα εφοσον εισαι στην Premier League των συγκροτηματων, δεν δεχομαι να παιζεις κατω απο 1 ωρα και 45 λεπτα, εκτος αν υφισταται θεμα αντοχης (κατι βεβαια που επισης ειναι ευθυνη του εκαστοτε performer).
Ο Bruce στη σκηνη ειναι ειναι υπερφυσικος και για αυτο το λογο σπανια οι Maiden ξεπερνουσαν τα 100’ στις συναυλιες τους.
Αυτο ενισχυει ακομα περισσοτερο την ιδεα μου.
καλα αστο.δεν θες να σου βγαλω μια μια τις περιδοδειες των maiden να σου δειξω πως εχεις λαθος.
Δεν θελω.
το θέμα είναι να μην ακούσουμε πάλι τα ίδια κ τα ίδια…
Αυτό είναι το θέμα παιδιά και σήμερα είναι η τελευταία ευκαιρία να το διαπιστώσουμε.
τι ειναι σημερα?
Οι Maiden δεν άλλαξαν το setlist τους.
Είδα πολλές βραδιές που παίξανε τα ίδια.
Δεν θα αλλάξει…
Δεν γίνεται να αλλάξει έτσι ξαφνικά.
Υποτίθεται έχουν προβάρει μόνο τα συγκεγκριμένα κομμάτια.
Nimlot τι είναι σήμερα?
Τελευταία μέρα περιοδείας στην Αμερική?
Παίζουν στο Μιλάνο, δηλαδή το τρίτο σκελος της περιοδειας. Για να δούμε…
σημερα οι maiden ερχονται ευρωπη!! παιζουν στην ιταλια…
Πιστευω εχεις αδικο εδω fake.Οι Maiden ανεκαθεν δεν επαιζαν πανω απο 100-110 λεπτα.
Αμα θες βγαλε μου και τις περιοδειες μια μια(βαρατε με κι ας κλαιω ειμαι ο πουστης )
Πφφφφ… καμία διαφορά στο setlist…
το εχεις?δεν αλλαζει δλδ τπτ τπτ???τα ιδια?
Τπτ απολύτως, τα ίδια. Άντε ας μη μιλησω γιατί θα χρειαστεί μετά να σβήσω το post μου και να μου ρίξω και 2-3 πόντους…
γ@μωτο,τα νευρα μου…κ περιμενα αυτο το σκελος πως κ πως… δε με βλεπω να πηγαινω τωρα,θα ειμαι κ κρητη,τσαμπα κοπος κ εξοδα στα πανω κατω…καλα,αυτο το somewhere in time,ποοοσοοο ριγμενο αλμπουμ ειναι???2 τραγουδια μονο,κ τπτ αλλο,ενω εχει ΤΑ επη μεσα…καλα,SSOASS δεν σχολιαζω,αυτο επρεπε να παιχτει ολοκληρο σχεδον… η επιλογη κομματιων απο αυτα δεν ειναι κ η πιο καλη…ΚΑΛΑ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΠΡΩΤΑ,ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ???ελεος…τεσπα,ειμαι μεηντενας κολλημενος,αλλα τρωω μεγαλη ηττα σιγα σιγα…