:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
#-o #-o #-o #-o #-o
Ποιός σου τα λέει αυτά;
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
#-o #-o #-o #-o #-o
Ποιός σου τα λέει αυτά;
Αντε θα κανω την τιμη στους μειντενους και αν ειμαι Αθηνα θα παω:!:
Εγώ κατά 99% θα είμαι Αθήνα, αλλά θα δω εκείνες τις μέρες αν θα παω… :-k
Ελπίζω να έχει γκρεμιστεί το Terra Vibe μέχρι τότε…
Θα χασεις συναυλια των Μειντεν εσυ?Χαλασε ο κοζμος!!!
Αμήν και πότε…(μα καλά δεν μπορούν να βρουν 1000 στρέμματα για ενα αξιοπρεπές και ανθρώπινο φεστιβάλ?)
Edit:Nαι ξεχασα που βρίσκομαι…ας με τσιμπήσει κάποιος…:lol:
Είχα που είχα πρόβλημα το με Terra Vibe, ύστερα από αυτό που έγινε στους KISS, προσωπικά έφτασα στα όριά μου!
ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ!
Και μου τη σπάει απίστευτα και Terra Vide σαν χώρος!
Και οι μπύρες του είναι άθλιες!
Και ο κόσμος του λίγος!
Και ο ήχος του συνήθως ελεεινός!
Και το show ελλειπές!
Και το πήγαινε-έλα βαρετό!
Και πολλά άλλα…
Οπότε, ποιός είπε ότι θα τους χάσω;
Σε λίγες μέρες θα τους δώ σε ένα (απο ότι προβλέπεται) συγκλονιστικό από όλες τις απόψεις live!
Ο μόνος λόγος να τους δω μετά και στη Μαλακάσα, θα είναι απλά για να φτάσω τις 10 φορές που θα τους έχω δει live! :roll:
Θα το δω τέλη Ιουλίου αυτό!
Παρε για παραδειγμα μια απο τις πιο πετυχημενες περιοδειες τους.
Το Seventh Tour Of A Seventh Tour.
Το στανταρ σετ ηταν το εξης:
Moonchild
The Evil That Men Do
The Prisoner
Infinite Dreams
The Trooper
Can I Play With Madness
Heaven Can Wait
Wasted Years
The Clairvoyant
Seventh Son Of A Seventh Son
The Number Of The Beast
Hallowed Be Thy Name
Iron Maiden
Run To The Hills
Running Free
Sanctuary
Υπαρχει περιπτωση αυτο να ειναι πανω απο 100 λεπτα;
Ρε οι maiden κλείναν το λιγότερο 2ωρα. Επίσης το Running free που αναφέρεις στα λάιβ το τραβάνε γύρω στα 7 λεπτά.
Ναι! …
Οσο και αν σε καταλαβαινω…θα ερθεις γιατι παιζει τοτε να σπασει η δικια μου παρθενια! [SIZE=“1”](ω ναι, δεν τους εχω δει ακομα!)[/SIZE]
Το σοου στο Twickenham ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ παντως και πολυ θα ηθελα να ειμαι εκει…!
Φιλε freedom αυτο δεν ισχυει…Πολυ σπανια οι maiden παιζαν 2ωρο…
Για 100 λεπτα το συζηταμε…Τη μεγαλυτερη διαρκεια την ειχε η περιοδεια του Virtual με setlist να ειναι γυρω στις 2 ωρες…
Δεν μπορεις να πεις οτι αυτο που παιζουν ειναι λιγο αλλα ηταν,ειναι και μαλλον δυστυχως θα ειναι μεγαλο παραπονο που δε παιζουν παραπανω γιατι ετσι δεν παιζονται πιο σπανια κομματια…
Και εκει βρισκεται η μεγαλη διαφορα με Metallica αφου και οι δυο μπαντες εχουν κομματια που πρεπει
να παιχτουν αλλα οι 'ταλλικα παιζουν ενα μισαωρο παραπανω και χωρανε πιο “σπανια” διαμαντακια 8) !
Αντικειμενικα, 1μιση ωρα ειναι λιγο.&-
ρε παιδια σε αυτο με ωρα μεχρι πριν λιγα χρονια τις 2 ωρες τις ειχανε πανω-κατω…πχ rock in rio περιπου 2 ωρες…
Δυστυχως 1 30 εχει καταντησει το στανταρ και οχι λιγο…
Εγω θυμαμαι ryche που ειχαν ερθει 2006 ειχαν παιξει 1 ωρα και κατι?
Και μιλαμε για ryche που συνηθως χτυπανε 2μισαωρα-3ωρα!:-k
Πραγαμτικα μου ειχε κανει εντυπωση εκεινη η εμφανιση(απο πλευρας διαρκειας και μονο γιατι απο αποδοση τα χαν σπασει ολα! )
Εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι τελικα 1 ωρα και 45 λεπτα εινα πλεον δυστυχως η πιο “κλασσικη” διαρκεια ενος rock-metal live…
Εξακολουθω να πιστευω πως οι maiden σπανια εφταναν/ξεπερνουσαν το 2ωρο.
Ας μετρησουμε σε διαρκεια συναυλιες απο οποιαδηποτε περιοδεια.
Δεν ξερω αν ηταν τακτικη του γκρουπ.
Σαν μονη αιτια βλεπω(αν και θα μπορουσαν να κανουν περισσοτερα διαλειμματα ή guitar/drum solos θα μου πειτε) την εξωφρενικη αποδοση του κορυφαιου τραγουδιστη του ειδους
Τους maiden τους είδα 3 φορές το '98 στο Λυκαβητό με τον Βlaze το '99 και το 2000…καλύτερη θα έλεγα ότι ήταν αυτή του 2000 αλλά σε γενικές γραμμές καμία δεν ήταν σαν αυτές που ονειρεύομουν και έβλεπα στις βιντεοκασσέτες…δυστυχώς. Βλέποντας το setlist και την διάρκεια που κρατάει η συναυλία το σκέφτομαι πάρα πολύ να δώσω τα 70 μου ευρώ(για 100 δεν το συζητάω). Δεν θέλω να δω τον Dickinson να στραβώνει-πάλι- με τα καπνογόνα, να ακούσω πάλι τα ίδια και τα ίδια τραγούδια(παίξτε και τίποτα όλλο ρεεεεεεεε) τόσα έχουν γιατί πρέπει να παίξουν αυτά τα 16??? Πέρυσι έδωσα 80 ευρώ και είδα τους Metallica να παίζουν κοντά 2.5 ώρες και 5 τραγούδια από το Master of puppets! Δεν συγκρίνω απλά το σημειώνω. Το μόνο που με κάνει να πάω να τους δω είναι το show που λογικά θα είναι πλουσιότερο από αυτό των προηγούμενων συναυλιών, αλλά και πάλι αξίζει? Ήδωμεν…
Υπάρχουν και των 50 ευρώ.
[quote="“ChrisP,post:877,topic:4939”]
Ναι αλλά θα είμαι πίσω πίσω σαν γριά…δεν αξίζει, εκτός αν αρχίσω να πηδάω κάγκελα! Αλλά στην ηλικία μου δύσκολο:?
Δε θέλω να ξεφύγουμε πολύ αλλά μη τρελαίνεστε, πάντα στο 1:45 ήταν οι Maiden, τώρα αν σε κάτι συναυλίες το '98 ή κάτι Αργεντινές το 2000 και κάτι οne-off φτάναν το 2ωρο δε λέει τπτ.
Επίσης τα τελευταία χρόνια το show που έχουν έξω το χουν και εδώ.
Δε ξέρω κατά πόσο καλύτερο show θα χει στο Twickenham (αμφιβάλω) αλλά αν μου 'λεγαν να επιλέξω δε θα πήγαινα για τον απλό λόγο ότι δε θα βλέπω τπτ. Ας μη τα μηδενίζουμε όλα.
Με 3-4 αλλαγες το σετ θα ηταν το απολυτο ονειρο.
Με Εvil That Men Do αντι του Can I Play With Madness?
Με Stranger In A Strange Land αντι του The Number Of The Beast
Με Infinite Dreams αντι του Revelations
Με Alexander The Great αντι του Fear Of The Dark.
Η διαρκεια πανω κατω ιδια και δε νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο για αυτη την περιοδεια