Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Loneliness of the Long-Distance Runner ή Caught Somewhere In Time…

Πες τα ρε Χρηστο! Τι Alexander The Great και πράσινα άλογα? Το χειρότερο κομμάτι του δίσκου είναι. (Απίστευτο κομμάτι, αλλά τα υπόλοιπα ακόμη πιο απίστευτα)

Έτσι ρε…! Ποιο alexander τώρα χώσε και κάνα Deja Vu να πέσουμε ξεροί.

Γιέέέέέέέααααα…

Μερικά σχόλια…

1)Δεν περίμενα να άλλαζε το setlist με τίποτα![-X
2)Ας το ξαναπούμε. Το setlist είναι πολύ καλό για μια συναυλία των Iron Maiden αλλά απαράδεκτο για την Golden Era
To Fear Of The Dark δεν χωνεύεται με τίποτα…Οκ έπος, γουστάρουν όλοι αλλά απελπιστικά άσχετο με το κλίμα της περιοδείας.:?
3)Δεν υπάρχει ούτε ένα review στα ξένα φόρουμ να λέει κάποιος ότι δεν πέρασε καλά.
Μακάρι να υπάρχουν και στην Μαλακάσα όλες οι συνθήκες για ένα show που θα αφήσει εποχή.
4)Τελικά είναι αδυναμία. Δεν μπορούν / θέλουν να παίξουν κομμάτια που ζητάει ο κόσμος.

Τι να πω;

Μια φορα ειχα διαβασει οτι σκοπευαν σε μια περιοδεια να παιξουν Stranger In A Stranger Land,αλλα επειδη πεθανε καποιος συγγενης του Smith,ο οποιος ελειψε για καποιες συναυλιες, δεν το παιξαν επειδη λεει δεν προλαβαινε να μαθει τα σολο του κομματιου ο Gers 8O

Δεν ξερω αν ειναι τοσο δυσκολα ή δεν τα θυμουνται ή απλα βαριουνται…Ειλικρινα.

Οσο για την αντιμετωπιση του Αlexander…Για μενα μονο το ομωνυμο του δισκου μπορει καπως να το αγγιξει κι αυτο λογω της θεικης εισαγωγης.

Απο κει και περα τa The Loneliness Of The Long Distance Runner και Deja-vu δε μου λενε και κατι τοσο σπουδαιο.

Συμφωνώ/επαυξάνω και στα 4 σημεία.

το caught somewhere in time είναι όλα τα λεφτά και είναι πολύ κρίμα που δεν το παίζουν. δυστυχώς κάπου έχουν κολλήσει οι maiden.

Και το 1995 και το 1998 και το 2000 στην Ελλάδα παίξανε κάτι παραπάνω από 2ωρο! :roll:

Aκόμα καλύτερα όμως! Αν πάρουμε ως δεδομένο ότι οι Maιden παίζανε πάντα 1:45 τότε δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιούνται αρκετοί ότι μειώσανε την διάρκεια… :?

Φυσικά, εσύ μιλάς για τον εαυτό σου, ενώ εγώ για τον δικό μου!

Αλλά μάλλον δεν δίνεις σημασία όταν λέω ότι έχω πραγματικά μεγάλο πρόβλημα με την Μαλακάσα και το Terra Vibe! :wink:

Και μπορεί μεν το “show” να είναι το ίδιο, αλλά…

[ul]
[li]Στο Twickenham θα έχει φανταστικό ήχο, ενώ στο χωράφι το 2005 οι Maiden είχαν τον χειρότερο ήχο που έχω ακούσει ποτέ από αυτούς! Γιατί τώρα να είναι καλύτερος; :-k [/li]

[li]Το Twickenham είναι sold out, δηλαδή 50000 + άτομα, ενώ στη Μαλακάσα θα πάνε 15000 - 18000 το πολύ…[/li]

[li]Στο Λονδίνο θα είναι support εκτός από την Lauren, οι αγαπημένοι μου Avenged Sevenfold και οι πολύ συμπαθείς Within Temptation, ενώ στην Ελλαδίτσα μόνο η Lauren! :lol: [/li]

[li]Το Λονδίνο είναι η παγκόσμια έδρα τους και αυτό αρκεί![/li]

[li]Η ατμόσφαιρα ενός γεμάτου γηπέδου είναι συγκλονιστική, ενώ αυτή της μισογεμάτης Μαλακάσας δεν με αγγίζει…[/li][/ul]

Και στο κάτω κάτω οι Maiden είναι η αγαπημένη μου metal μπάντα και το να τους δω στην συγκεκριμένη τοποθεσία στην Ελλάδα μου φαίνεται πολύ “λίγο” και δεν με γεμίζει σε καμιά περίπτωση! :wink:
Πάω να τους δω εκεί που θα νιώθω καλύτερα! 8)

αααρε δημητρη για σενα ειναι η ζωη ,σε ζηλευω!!!

θελω και εγω maiden se full γηπεδο και με μπομπα ηχο!!!

Μην ζηλεύεις καθόλου! Για να έχω αυτά, στερούμαι / θυσιάζω πολλά άλλα, οπότε… :wink:

Αυτό ναι, είναι κάτι που με τράβηξε για τα καλά και βοήθησε στο να πάρω ακόμα πιο γρήγορα την απόφαση!

Mitsara bravo gia alli mia fora. Didaskeis me tetoiou eidous sxolia…8)

Ω ναι! Απλά ρισπέκτ. Τίποτα δεν είναι αδύνατο, όλα θέλουν σωστό προγραμματισμό και θυσίες.

:respect: :respect: :respect:

Koitakste episis kai to proigoumeno post tou. Einai music lover kai den symbibazetai me tipota ligotero apo tin kalyteri synayliaki empeiria opos tin thelei ekeinos…8) Ta kala na legontai!

Den tou aresei to AOR omos opote den ton apotheono allo:p

Θυμαμαι καπου το 1996-1997 στην καλυτερη ελληνικη ροκ εκπομπη το ΘΕΙΚΟ JAMMIN της ετ3 ειδα για πρωτη φορα τους IRON MAIDEN.Και μονο στη θεα του bruce να σκαρφαλωνει στις σκαλωσιες εν μεσω πανζουρλισμου απο τα κιθαριστικα τερτιπια των κυριων murray kai gers (fear of the dark donington 92) εχασα την μπαλα…μεχρι τοτε ακουγα ξυλινα σπαθια και ροκ με ελληνικο στιχο…Απο τοτε ομως αρχισα το πιο μακρυ μουσικο ταξιδι και ελπιζω να κρατησει για πολυ ακομα…ειδα τους maiden to 99,2000,2005,2007.H καλυτερη ηταν χαλαρα το 2000.Το μερος αλλωστε παιζει μεγαλο ρολο.διπλα θαλασσα απο την αλλη δασος (συνδιαζει βουνο και θαλασσα που λενε) ο ηχος πολυ καλος εκτος απο τα δυο πρωτα κομματια και το show απιστευτο.Τι και αν εχεις ακουσει το trooper 100000 φορες ειναι ολο το γαμημενο σκηνικο που ειναι σαν το ακους για πρωτη φορα…τεσπα και εγω περιμενα ή καλυτερα ηλπιζα πως θα αλλαξει κατι στο σετλιστ αλλα τι να γινει…ειναι σαν παραδοση παντα θα δινω το παρον οποτε ερχονται γιατι ποτε δεν με εχουν απογοητευσει.Ειναι μια βραδια που θα τα πιεις θα γουσταρεις και θα περασεις καλα…και αν και θα ειμαι σε διακοπες θα γυρισω για τριημερο και θα ξαναφυγω για παραλια…ξερω λιγο ασχετα και ισως αδιαφορα αυτα τα γυρισματα προς τα πισω αλλα…εχει παει και 00.30 η ισπανια το σηκωσε το δισκοποτηρο και εγω δινω την τριτη μαθημα στο τει και ακομα να ξεκολλησω απο την σελιδα 19…Οτι να’ναι δηλαδη

Ένα οφτόπικ.
Ποιο ήταν το setlist του 2000, μπορεί κάποιος να το ποστάρει?
Περιέργεια απλά:D

Intro

The Wicker Man

Ghost of the Navigator

Brave New World

Wrathchild

2 Minutes to Midnight

Blood Brothers

Sign of the Cross

The Mercenary

The Trooper

Dream of Mirrors

The Clansman

The Evil That Men Do

Fear of the Dark

Iron Maiden

The Number of the Beast

Halloweed Be Thy Name

Sanctuary

Run to the Hills

αυτο ηταν το σετλιστ με τα σκηνικα που ειναι και στο rock in rio και στο sign of the cross o bruce δεμενος σε ενα σταυρο που εχει απο πισω φτερα αγγελου που φλεγονται να κατεβαινει στο σανιδι

The Wicker Man
Ghost Of The Navigator
Brave New World
Wrathchild
2 Minutes To Midnight
Blood Brothers
Sign Of The Cross
The Mercenary
The Trooper
Dream Of Mirrors
The Clansman
The Evil That Men Do
Fear Of The Dark
Iron Maiden
The Number Of The Beast
Hallowed Be Thy Name
Sanctuary

Θενξ!
Το Sign Of The Cross είναι αριστουργηματικό στο Rio.
Και το Clansman…
Πρόσθεσαν τότε 2 απίστευτα κομμάτια που δεν τα περίμενε ο κόσμος.

Απο τις πρωτες μου συναυλιες…
καπως ετσι το setlist:

The Wicker Man
Ghost of the Navigator
Brave New World
Wrathchild
2 Minutes to Midnight
Blood Brothers
Sign of the Cross
The Mercenary
The Trooper
Dream of Mirrors