Για το “Run To The Hills” εισαι σίγουρος?
To Run To The Hills δεν το ειχαν παιξει σε εμας…
ναι απο οτι θυμαμαι με αυτο ειχαν κλεισει εχουν περασει και οχτω χρονια ε γερασαμε
Ναι ρε συ τα δέχομαι όλα αυτά, κι εγώ όσες φορές τους έχω δει έξω ήταν πολύ καλύτερες αλλά μπροστά σε ένα πάθος δε βλέπω ούτε Μαλακάσες, ούτε χωράφια, ούτε σκόνες και σε κάνα μαγαζί με 1000 άτομα και χαλασμένους ενισχυτές να παιζαν πάλι θα πήγαινα.
Επιμενω οτι κανεις λαθος για το Run To The Hills:p
Δεν το είχαν παίξει το Ραν το Δε Χιλς, όντως. Το είχαν παίξει μόνο στο Ροκ Ιν Ριο σε εκείνη την περιοδεία, νομίζω!
Μπα, πως και το πάθανε?:-k
Nαι εχεις δικιο δεν το ειχανε παιξει δικο μου το λαθος.Eιδα το σετλιστ σε ενα ελληνικο φαν κλαμπ των maiden και τελειωνε με το sanctuary
Χαχα έβλεπα σε ένα ξένο φόρουμ , στο 1ο βράδυ της Ευρωπαικής περιοδείας , ένας πόσταρε ένα setlist των Maiden τέτοιο ώστε όπως λέει ένας φορουμίτης
“He posted a setlist that contained many Maiden songs that Maiden would seemingly be too lazy to play”
Απ’ότι κατάλαβα έβαλε μέσα και το Invaders.
Πολλοί ενθουσιάστηκαν με το που το πρωτοείδαν και μετά τον έβρισαν.:lol: :lol:
Εννοείται μετά ο τύπος έκανε edit.
Γενικα περι αλλαγων στο setlist της περιοδειας (ΜΕΤΑL 2000-Βrave New World Tour 2008)
“The Fallen Angel” παιχτηκε αντι του “The Mercenary” στο St Etienne, Banska and Izola.
“The Fallen Angel” & “Out Of The Silent Planet” παιχτηκανε στις 2 London gigs τον ιανουαριο του 2001, στο Μεξικο και στο Μπουενος Αιρες
Τελος, το “Run To The Hills” το παιξανε στο Santiago και στο Rio( De Janeiro).
στο Sign Of The Cross στο Rock In Rio δεν χρησιμοποιησανε το σταυρο με τα φτερα
Έχει παιχτεί live το “Out Of The Silent Planet”; 8O :eek:
και βεβαια(το radio version)
ψαξε youtube η πες μου να σου στειλω bootelg!:D:D:D
edit:
μονο το Nomad kai to The Thin Line Between Love and hate δεν εχουν παιξει απτο Brave New World
ειδες μειωμενο σκηνικο που ειχανε?βγαλανε τις μπαρες τα σιδερα και γενικα ο bruce δεν ανεβαινει πανω δεξια κ αριστερα
Σώπα ρε! Thanks, δεν το γνώριζα! Πάντως και το “Thin Line…” είναι απίστευτο κομμάτι!
Γενικά…χωρίς να θεωρώ αναγκαστικάότι είναι και το κορυφαίο τους, για πολλούς και διάφορους λόγους, το “Brave New World” είναι ο αγαπημένος μου Maiden δίσκος 8)
Λίγα πράγματα από το Somewhere in Time…που να πάρει ο Δίας…
Oντως το bnw ηταν και γαμω τους δισκους τον ειχα λιωσει θυμαμαι για κανα αρκετους μηνες…ο καλυτερος απο τους 3 δισκους μετα την επανενωση.
Έτσι ακριβώς! Κρίμα που από τότε τον τίμησαν μόνο σε άλλη μία περιοδεία (το καλοκαίρι του 2003 αν δεν κάνω λάθος).
Εσείς οι maidenάδες, πλακώστε τους στα mail να μην παίξουν το “Fear Of The Dark” και να βάλουν κανένα παλιό στη θέση του ε
ρε σ’εχει βαρεσει η ζεστη στο κεφαλι…??? 8O
παει το εχουμε χασει τελειως εδω…!! #-o
ε ρε γλεντια…!!! :lol: :lol:
Δικιο εχει ρε συ. Το Fear Of The Dark δεν εχει θεση σε αυτην την περιοδεια εξ’ορισμου της. Τωρα γιατι παιζεται δεν μπορω να καταλαβω. Οσοι τους εχουμε δει 2-3 φορες στο παρελθον θα προτιμουσαμε κατι αλλο εκει, ειδικα απο την εποχη Powerslave/7th Son/Somewhere In Time
οχι ρε αυτος εννοει να πουν κατι απο brave new world…:lol: :lol:
Εσένα σε έχει βαρέσει ρε! “Να πουν κανένα παλιό” λέω ο άνθρωπας!!!