Α ναι???:lol:
Ε τοτε ας επανελθουμε στο σημειο που ελεγες…
Α ναι???:lol:
Ε τοτε ας επανελθουμε στο σημειο που ελεγες…
εισαι ψευτης βρωμομοδ!!
θα σου κανω ριπορτ για να αυτομπαναναριστεις…!!!
διαβαστε κυριες και κυριοι τα ποστ με νουμερο 901 και 904 και πειτε μου τι καταλαβετε…!!
και για προσεξε πως μου μιλας μην σε κατδωσω στον daz για τα αισχη που εκανες χθες με αγνωστες κορασιδες…!!
Στη “Give Me Ed…” περιοδεία το καλοκαίρι του 2003 παίζαν 2 κομμάτια και στη Dance Of Death Tour το χειμώνα του ίδιου έτους μόνο το “Brave New World”.
Να ακούγαμε κανα Deja vu…
επειδη εχω καιρο να ασχοληθω με τα της συναυλιας, τι παιζει για support? εχω ελπιδες για avenged sevenfold??
http://www.ironmaiden.com/index.php?categoryid=15&p18_action=displayeventdetails&p18_eventid=52
:roll:
Κουίζ
Πήρα 3 εισητηριάκια σήμερα.
Το 1ο έχει αριθμό 1884 και το τρίτο 1886.
Τι αριθμό έχει το άλλο?
Ένα χιντ.
Είναι σε αύξουσα σειρά.
[SIZE=“4”]Απ Δι Άιρονς[/SIZE]
Όσο για το setlist φταίει αυτό εδώ
ελα ρε πουσ** εγω στο πηγαδι κατουρησα τους σκανδιναβους μου μεσα! :evil: :x :x
θελω avenged σαν ολο το πολιτισμενο κοσμο και οχι μονο τη σαβουρα [-X
Κι άλλο κουιζ.
Οι, Maiden κάνουν περιοδείες με αφορμή τις εκάστοτε κυκλοφορίες ή βγάζουν κυκλοφορίες με αφορμή τις περιοδείες;
Δυσκολό ε?
Kαι τα 2…
Πάντως παίζουν πάντοτε τραγούδια που είχαν ξαναπαίξει στο παρελθόν.
Δεν μπορούν να παίξουν τραγούδια σαν το Deja - Vu , Only The Good Die Young , Loneliness …
H μεγάλη πίκρα είναι ότι είναι η τελευταία ευκαιρία να τα παίξουν μιας και είμαστε στην εποχή αυτή της περιοδείας και τα αγνοούν σαν να μην υπάρχουν.
Λέμε συνέχεια τα ίδια αλλά υπάρχει μεγάλη πίκρα.
Πάντως θαύμασα την απόφασή τους να παίξουν Sign Of The Cross & Clansman στο Rio.
Δυστηχως οσες φορες και να τους εχω δει,τα κομματια ειναι πανω κατω τα ιδια. Δυστηχως τα παλια τους τα ακουμε μονο απο τα cd’s. Το θεμα ειναι ρε μαγκες,ναι μεν υπαρχει μια απογοητευση με το set list καθε χρονο,αλλα ειναι Maiden και ειναι respect. Θα ηθελα βεβαια να μας λυσουν αυτην την απορια με τα παλια κομματια,γιατι ειμαι πολυ περιεργος :-k . Οπως και να’χει ομως,θα ειμαστε εκει,θα τραγουδησουμε μαζι τους,θα τα σπασουμε και θα περασουμε αλλη μια αξεχαστη βραδια. Ελπιζω το set list που εχει κυκλοφορησει,να περιεχει και “kinder” εκπληξη.
δεν εχεις ακουσει αρκετα το Amolad ε?
αυτο δεν εχει παιχτει ΠΟΤΕ live και ετσι δεν προκειτε να παιχτει.Γενικα, οποιο τραγουδι δεν ειχανε παιξει live στην περιοδεια του αλμπουμ που το περιειχε δεν προκειτε να παιχτει μεταγενεστερα.(απτο 1980 μεχρι τωρα αυτο γινεται…)
:lol: Ναι ουυυυυυ…
kinder…χμμμμ…δεν το ξερεις το setlist ε?
1.Invaders
2.Strange World
3.Alexander The Great
4.Stranger In A Strange Land
5.The Duellists
6. The Prophecy
7.Only the Good Die Young
8. Innocent Exile
9.Genghis Khan
10.Gangland
11.Quest For Fire
12.Sun And Steel
13.Another Life
14. Losfer Words (Big 'Orra)
15. The Loneliness Of The Long Distance Runner
16. Sea Of Madness
γιαυτον που ειπε για τους avenged sevenfold, τους ειδα στην ιταλια…ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ Π***Ο!!!ΧΑΛΙΑ!!!Eγω μονο 4 μπουκαλια τους εριξα!Αι στο hell! emo-false metal gay!ψωναρες γκει σνομπαρια αταλαντοι ανουσιοι.
τι σκατα τους κουβαλανε οι μαιντεν μαζι τους?
Ναι δεν είναι πολύ true…εχεις δίκιο…
Το Another Life καλα μας το ξηγησανε το '05…8)
μιαααααααααα χαρα! :D:D:D
δεν ειχα πιο αλλο να βαλω
μπορουσα το prodigal son τωρα που το ξανασκεφτομαι…:-k
ειρωνευεσαι?
Ιδέα σου.
καλα νομιζα
PS.