Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

To να είσαι support σε μια μεγάλη μπάντα είναι δίκοπο μαχαίρι…Ναι μεν σε ακουνε πιο πολλοί και σε μαθαίνουν αλλοι τόσοι,αλλα επίσης τρως ολα τα κολλήματα και τις παραξενιές των fans των headliners…Οι Avenged δεν αποτελούν εξαίρεση…Πάντως αμφιβάλλω για το πόσο τους εχουν ακούσει καλά οσοι τους κράζουν…Τεσπα…Στο κάτω κάτω της γραφής οι Maiden τους πήραν για support,οπότε αυτό κάτι σημαίνει…:wink:

Τυχερός είσαι που δεν ξαναπήγα Ιταλία φέτος! :wink:

To ίδιο πιστεύεις και για Dragonforce?

:stuck_out_tongue:

γιατιιιιι?

δεν τους ηθελαν οι μαιντεν, τους επεβαλλε η λευκη αδελφοτητα τους γκευ-αταλαντους-ψωναρες-untrue :stuck_out_tongue: #-o

προτεινω να παμε σκανδιναβια για να τους κραξουμε μαζι με την ελενη λουκα που δεν ειναι αντρες :!:

ημαρτον με καποιους, ακουστε κανα σιντι πρωτα και στο κατω κατω σεβαστειτε και τα παιδια που τους αρεσει το συγκροτημα

Οποιος παει σε λαιβ και πεταει μπουκαλια στο σαπορτ ανηκει σε κατωτατες μορφες ζωης, απλα και χωρις περεταιρω εξηγηση.

Παντως οποιοι και να παιξουν χειροτεροι απο τους Dragonforce αποκλειεται να ειναι :stuck_out_tongue:

Καλά μιλάμε δικέ μου, τους έδωσες και κατάλαβαν! Είσαι και πολύ άντρας τώρα με τα 4 μπουκάλια! Πες τα, με τους κάθε φλώρους που μας πασάρουν…

Λιγότερο από 1 μήνας έμεινε…:slight_smile:

Αυτη τη βλακεια το heaven can wait δε μπορω να καταλαβω γιατι τ παιζουν συνεχεια.Οπως και τα iron maiden,can i play with madness.Τοσα τραγουδια εχουν γιατι δε τα παιζουν?Το fear of the dark επισης δε μπορω να καταλαβω που κολαει σε αυτη τη περιοδια.Θα μας τρελανουν αυτοι οι Μαιντεν.Ξερει κανεις τι ωρα θα ξεκινισει το σοου τους?Θα περιμενουν να πεσει ο ηλιος?

Δικαίωμα σου να μην σου αρέσουν τα συγκεκριμένα τραγούδια. Βέβαια διαφωνώ, γιατί προέρχονται από ένα πολύ προχωρημένο άλμπουμ για την εποχή του… Ποιά μπάντα, τέτοιου βεληνεκούς, θα έπαιρνε το ρίσκο να εγκαταλείψει την “πεπατημένη” και να δημιουργήσει το Somewhere in Time πριν 20 και βάλε χρόνια?

Σωστός !!!
Όποιος έχει ζήσει εκείνες τις εποχές, μπορεί να το καταλάβει. Ο “δύστυχος” ο Ζουρούδης είχε φάει ΤΟ κράξιμο τότε από τους δογματικούς. Εποχές όπου η έκδοση είχε βγεί με τους τίτλους στα ελληνικά !!! (Σάμγουεαρ ιν τάιμ!!!)

Εγω λεω πως απο τη στιγμη που κανουν ενα τετοιο σοου ας παιξουν κατι διαφορετικο.Αυτα τα τραγουδια που ανεφερα θα τα ακουσουμε και τις αλλες φορες που θα ξαναερθουν και τα ξανακουσαμε και τις αλλες φορες που ηρθαν.Θα μπορουσαν να παιξουν το 7th son αντι του fEAR,i to infinte dreams αντι του madness.Aπο το somewhere τοσες τραγουδαρες εχουν,δε μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχουν φαει με το heaven can wait,που εξαλλου το παιζουν καθε φορα σχεδον.Αυτο ενοουσα εγω,οτι απο τη στιγμη που κανουν ενα τετοιο σοου ας παιξουν κατι διαφορετικο που δεν ακουγεται τοσο συχνα,δε λεω οτι δε μαρεσουν ελεος δλδ. :papas:

Παντως αποτ ο powerslave εχουν κανει πολυ καλες επιλογες.Μακαρι να γινοταν to idio και με τα επομενα δυο αλμπουμ.Ιδιως το somewhere.

Θέλω να πάωωωω !!! :roll: :tomato: :oops: :cry: :eek: :expressionless:

Οκ, ανταλλαγή απόψεων κάνουμε, αλλοίμονο αν συμφωνούσαμε σε όλα σε αυτή τη ζωή…

Προσωπικά θεωρώ διαμάντια τόσο το 7th son (σε συνδυασμό με την επική συναυλία της Τρίτης 13 Σεπτεμβρίου 1988 στη Ν.Φιλαδέλφεια), όσο και το Somewhere in Time… Ειδικά το 7th son μαζί με το Operation Mindcrime 1 είναι τα αγαπημένα μου concept albums (ok, off topic!) :smiley:

Και εμενα ειναι τα αγαπημενα μου γιαυτο θα ηθελα να ακουσω οσα περισσοτερο γινεται απο αυτα τα δυο.

Εντάξει δεν κάνανε και καμιά τρομερή αλλαγή…τα ίδια με πριν παίζουν απλά προσθέσανε synth guitars. αλλά εκείνες τις εποχές ο κόσμος ήταν στενόμυαλος.

Μα το λες από μόνος σου… Σε τέτοιες εποχές, synth guitars? Πολλοί “ειδικοί” τότε έτρεξαν να τους χαρακτηρίσουν ως …“προδότες, αποστάτες” κλπ. Βέβαια οι τελευταίοι μπήκαν εκεί που τους αρμόζει, στο χρονοντούλαπο, ενώ οι Maiden είναι ακόμα εδώ. :slight_smile:

Άρα λοιπόν συμφωνούμε, Bruce το ακούς?

γενικά ο κόσμος ήταν πολύ πίσω, θυμήσου μόνο πως κάνανε όλοι οι “true maiden-αδες” όταν ήρθε ο bruce και έφυγε ο dianno!

Ραντεβού με την ιστορία! 8)

http://www.ironmaiden.com/twickenham/index.html

Τα λέμε την Κυριακή, boys & girls! :wink:

Cheers! :drunk:

[FONT=“Impact”][SIZE=“5”]Up The Irons! [/SIZE][/FONT]