Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

καλα να περασεις μητσο…!!!

και να ρθεις να μας πεις εντυπωσεις.

:slight_smile:

Mωρε αυτος το ακουει.

Και στο κατω κατω της γραφης για αυτον τι διαφορα εχει να ερμηνευσει το Infinite Dreams απο το Fear Of The Dark.

Αλλοι πρεπει να το ακουσουν.:roll:

Πολύ μπίριμπίρι ρε παιδιά αυτός ο Bruce στα τελευταία live από ότι έχω κατεβάσει και έχω δει και μου χουν πει. Ετοιμάζεται να κατέβει μήπως για τίποτα στην Αγγλία και κάνει πρόβες? Τον φαντάζομαι χαλαρά ΑΓΕΑ στη RAF έχει και το όνομα και τη χάρη. Γμτ θέλω να τους δω τους Maiden τους είχα δει μαζεμένες 5-6 φορές παλιά και μου χουν λείψει. Αλλά εντάξει η ημερομηνία που έρχονται είναι η πλέον κουλή που χω δει ποτέ. Έχουν και καλούλι σετλιστ. Btw, synth guitas rule all. Ήχος σα του Somewhere in Time δύσκολο να ξαναπετύχει.

I’m sure that Iron Maiden will get you, that’s why you’re getting that far…! #-o :smiley:

Να περασεις τελεια ρε Δημητρη! :drunk:

Συμφωνώ απόλυτα

Έχοντας γράψει πολλές φορές στο παρελθόν reports για τα lives των Maiden που είχα την τύχη να παρακολούθήσω, θα σταθώ αποκλειστικά στα highlights του χθεσινοβραδινού show του Λονδίνου:
[ul]
[li]Ο λόγος που εκφώνησε ο Winston Churchill στο Βρετανικό κοινοβούλιο στις 4 Ιουνίου 1940, μιλώντας για την στάση που θα ακολουθήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο είναι από τους εμψυχωτικούς ever!
[/li]Το να ακούγεται αυτή η φωνή και αυτά τα λόγια, 68 χρόνια μετά, στην ίδια πόλη, απευθυνόμενος στο Βρετανικό κοινό είναι κάτι παραπάνω από ανατριχιαστικό… :respect:

[li]Το Trooper αποκτά άλλη αξία όταν παίζεται μέσα στην έδρα του! Παροξυσμός από 50.000 Άγγλους… :band:
[/li]

[li]Ο Dickinson βρίσκεται σε τρελά κέφια και η φωνή του έχει ξεφύγει εντελώς!
[/li]Σαν το παλιό καλό κρασί, κάθε χρόνος που περνάει είναι και καλύτερος!
Οι ατάκες του είναι άνευ προηγουμένου!
Η μπάντα οργιάζει επί σκηνής!
Σε α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η φόρμα!
Ο Harris σαν μανιακός, δεν σταμάτησε στιγμή το headbanging… 8)

[li]Ο ήχος, φυσικά, ήταν αδιανοήτος, όπως και η ηχητική του συγκεκριμένου γηπέδου!
[/li]Δεκάδες ηχεία βρίσκονταν παντού! Μπροστά στην σκηνή, στο κέντρο της, πλάγια, πίσω, κρέμονταν από ειδικές κατασκευές ώστε ακόμα και στα πιο μακρινά διαζώματα της πιο μακρινής κερκίδας ο ήχος να φτάνει δυνατός και συμπαγής, όπως ακριβώς μπροστά στη σκηνή! :wink:
Μια τέτοια ηχητική, ταυτόχρονα με μια συγκλονιστική εκτέλεση του Fear of the Dark που μας χάρισαν οι Maiden, δημιούργησαν ένα αποτέλεσμα που δεν περιγράφεται, παρά μόνο βιώνεται! :yes:

[li]Στο Rime of the Ancient Mariner οι Maiden καθύλωσαν το σύμπαν! :bounce:
[/li]

[li]Το στάδιο πέρα από τις κλασικές ηλικίες 15 - 25, είχε απίστευτο μεγάλο ποσοστό σε ανθρώπους 50+ και αμέτρητες οικογένειες με τα παιδιά τους… 8)
[/li]Kαι μιλάμε για πολύ εκδηλωτικό κοινό…
[/ul]

Οι Avenged Sevenfold τα έσπασαν, αλλά για αυτούς θα αναφερθούν αλλού!
Και οι Within Temptation ήταν πάρα πολύ καλοί…

Έχω πωρωθεί τόσο πολύ, που τελικά θα έρθω στην Μαλακάσα και ας είναι πολύ χειρότερα… :smiley:

Cheers! :drunk:

[FONT=“Times New Roman”][SIZE=“5”]Up The Irons! :metal: [/SIZE][/FONT]

Χαχαχα ετσι ρε Μητσο!Ειπα κι εγω,θα το χανε ο τρελος?
Θα λιωσουμε!

Όμορφα…:slight_smile: :slight_smile:

Ας έχουμε ήχο στην Μαλακάσα και για όλα τα άλλα θα φροντίσουν οι θεοί…

θελουμε φωτος!!!

Δεν θέλουμε γιατί ζηλεύουμε. :expressionless:

:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Ακόμα δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω πλήρως ότι φέτος το καλοκαίρι θα ακούσω επιτέλους live έναν από τους υπέρτατους ύμνους της εφηβείας μου, ένα από τα κομμάτια - φετίχ μου, μπορώ να πω, και σίγουρα ένα από τα top 5 πιο αγαπημένα μου Maiden κομμάτια. :smiley:

Η καλή αρχή έγινε φέτος από την συναυλία του Knopfler και το Telegraph Road, και συνεχίζεται τώρα! :smiley:

Με το κουταλάκι θα με μαζεύουν μετά! :lol: :smiley:

ηρεμα δεν θελω ζηλιες…
υπομονη 26 μερουλες…

υπάρχου βιντεάκια στο youtube, όχι και πολύ καλής ποιότητας αλλά την δουλεία τους την κάνουνε για μια γεύση…

Έχω αρχίσει κι εγώ να μπαίνω σε Maiden mood σιγά-σιγά. Δίσκοι ξεθάβονται κτλ :smiley:
Εμένα μου αρκεί επίσης που θα ακούσω το αγαπημένο μου maiden κομμάτι:

The Clair-fuckin-voyant!!!

Eτσι…χαλαρα το πιο πορωτικο μπασιμο σε τραγουδι των Maiden και το απγαπημενο μου επισης…

Απο τιμες ποια εισιτηρια εχουν μεινει?

Oλα εχουν γινει sold-out. :expressionless:

Μπορω να πω οτι σε καταλαβαινω! :smiley: Aντε, εις αλλα μεγαλυτερα! (δεν υπαρχουν και πολλα μεγαλυτερα απο αυτο, για σενα τουλαχιστον! :smiley: :wink:) :drunk:

Crisp: Γιατι ρε??? Δεν εχει θεσει αυστηρο αριθμο η ντιντι για τα 70ρια??? Τι νομιζεις, οτι αν θελουν 20.000 να παρουν 70ρια, θα στειλουν τους 50αρηδες στου διαολου την μανα???[-X [-X [-X

ΝΟΤ!!!

Κακέ! :vibrate:

Απ’ όλα έχει.

Τους εχω δει ηδη δυο φορες, μπορει και τρεις, δε θυμαμαι, αλλα μονο γι’ αυτο το κομματι συγκεντρωνεται μια κουστωδια 35ρηδων για να δωσει το παρων για αλλη μια φορα στη Μαλακασα. Προσκυνω και περιμενω τη στιγμη που θα διαλυθω σε δις κομματια πριν διακτινιστω στο υπερπεραν!

Παλι καλα που δεν ερχομαι γιατι δεν ξερω πως θα αντιδρουσα σε Clairvoyant και καπακι Hallowed Be Thy Name.

Ρε παιδια για να μου φυγει το αγχος ποσες περιοδειες ακομα λετε να κανουν;

Εστω και για τα χρονια του Blaze…

Δε νομιζω να κανουν για τα χρονια του Blaze.
Πρωτα απο ολα ερχεται νεο album απο τη νεα χρονια οποτε περιοδεια γιαυτο θα υπαρξει σιγουρα,και αν καποτε σταματησουν θα κανουν πολλες αποχαιρετηστηριες!Μη μου αγχωνεσαι!:smiley: