Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Εμ υπονοήθηκε ότι δεν έχουν άλλα 70αρια ??? :-k :-k :-k

Λογικα η επομενη “επαναληπτικη” περιοδεια θα εχει να κανει με τους 4 επομενους δισκους απο Seventh Son που υποτιθεται οτι το παιζουν τωρα.

Αρα αναγκαστικα θα υπαρχει και κατι απο Blaze.

Oxi πολλα πραγματα(ευτυχως) αλλα κομματια οπως τα Clansman,Sign Of The Cross,Lord Of The Flies τα θεωρω ψιλοσιγουρα.

Μαζι με Afraid To Shoot Strangers,Wasting Love,Bring Your Daughter… και τα κλασικα θα σπερνει.

Και μην ξεχνατε οτι αυτη η περιοδος θα περιλαμβανει και το Maiden England…:roll:

afraid, clansman, Bring Your Daughter
αυτά είναι
ειδικά και με ένα holy smoke απλά -> 8) 8) 8) 8) 8)

Κοίτα σύμπτωση, κι εγώ 35 είμαι!

Τα γερόντια αντέχουμε και τραγουδάμε ακόμα!!! :lol: :lol: :smiley: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Moνο που σκεφτομαι το be quick or be dead σε μια μελλοντικη περιοδια θρυμματιζομαι…:smiley:

Εγω λεω να παρω εισιτηριο οταν γυρισω απο διακοπες δηλαδη γυρω στις 27 Ιουλιου…Δεν πιστευω να τελειωσουν ε?Εννοω θα εχουν συγκεκριμενο αριθμο?Οσα κψουν και μετα θα το πουν σολντ αουτ…:roll:

Άντε, πάρε μερικές (μέτριας ποιότητας)!

Kαποιος εκανε μια ζαβολια νομιζω… :stuck_out_tongue:

Από τόσο μακριά βγάλε εσύ καλύτερες! :wink: :lol: :lol:

Θα παρω το κυαλι και τον τριποδα μου και θα βγαλω ρε!#-o :lol:

Έπιασα να διαβάσω το thread από την αρχή και είδα πολύ γκρίνια για τις τιμές. Όσα του λείπουν το καθενός ζητάει, αυτό είναι νόμος! Σε 3-4 χρόνια χαλαρά θα πατήσουμε τα 100 ευρά. Στο νέο σκηνικό με τις πετσοκομμένες πωλήσεις cd είναι λογικό οι μπάντες (ειδικά μπάντες κατεξοχήν εμπορικές όπως Maiden, Metallica κτλ.) να τα ζητάνε απο τα live. Δε νομίζω ότι είναι μόνο θέμα Didi.

Σιγοιυρα ειναι ακριβα αλλα τι να κανουμε?Παντως για Μεταλλικα περσυ η τιμη ηταν λογικη με βαση ποιους ειδαμε,τι ειδαμε και κυριως το ποσο ειδαμε.Εγω τουλαχιστον δε τα λυπηθηκα τα λεφτα οπως σε αλλες συναυλιες.Τωρα 50 Ευρω για 1,5 ωρα Μαιντεν και τη κορη του Χαριλακη,λιγο καφριλα ειναι…αλλα τι να κανουμε δε γινεται αλλιως.

το 2000 τους είδα με ένα πεντοχόλιαρο(είχα πάρει το εισιτήριο από το Διόνυσσος καφέ). ευτυχώς δεν καίγομαι να τους δω γιατί τους έχω δει τρεις φορές. οι τιμές πάνε κατα διαόλου και δεν ανταποκρίνονται σε αυτά που ακούμε/βλέπουμε. οι metallica αποτελούν εξαίρεση :respect:

geia xara mages…mia erwtisi ektos apo treno tha iparxoun lewforeia gia thn metafora sto terravibe?an gnwrizei kapios as dwsei perissoteres plirofories i estw ta dromologia twn trenwn…

θα διαφωνησω φιλε Stefakar.σου παραθετω email που ειχα στειλει στη didi περσυ.

RE: DIDIMUSIC CONTACT‏
From: Info (info@didimusic.gr)
Sent: Wednesday, February 07, 2007 11:26:53 AM
To: ‘fake7’ (fake7_dark@hotmail.com)

Αγαπητέ φίλε,

Ευχαριστούμε για την επικοινωνία.
Οι τιμές των εισιτηρίων εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες(κόστος παραγωγής,
αμοιβή καλλιτέχνη, έξοδα προώθησης, έξοδα μεταφοράς εξοπλισμού κλπ). Η Didi
Music προσπαθεί πάντα να επιτύχει την χαμηλότερη δυνατή τιμή για τα
εισιτήρια των συναυλιών που διοργανώνει, κατανοώντας τις ανάγκες του κοινού.

Φιλικά

Didi Music

-----Original Message-----
From: fake7 [mailto:fake7_dark@hotmail.com]
Sent: Monday, February 05, 2007 8:48 PM
To: info@didimusic.gr
Subject: DIDIMUSIC CONTACT

Καλησπέρα,
Μια ερώτηση θέλω να κάνω…
Στην Γερμάνια 43? και στην Ελλάδα 55??
ΕΛΕΟΣ!
Το εισιτήριο μου το αγόρασα από την πρώτη μέρα…όμως δεν μπορείτε να
βγάζετε τα χαμένα του Rockwave στους οπαδούς των maiden!

Χωρίς παρεξήγηση και αντιπάθεια στην εταιρία που έχει φέρει τους maiden
τόσες φορές στην Ελλάδα,

fake7

ΥΓ. Απαντήστε και καμια φορά δεν κοστίζει τίποτα, ούτε καν 55?!

λογικα ναι …παρε τηλ την Sunways Travel,(googlare το) αυτοι οργανωνουνε τα λεωφορεια.(BLACK SABBATH#@!#%T%&!%&!)

thanks fake7

Απο τα Suns Ways Travel , έχω το κινητο της τύπισσας , μου το είχε δώσει στους Muse, άμα θέλει τοκανεις να μου πει.

Βρε παιδιά από ποιά άλμπουμ τους θα ακούσουμε???:-k Γιατί έχω ακούσει διάφορες γνώμες… Τους τίτλους από τα άλμπουμ θέλω!!!:band:

Ε, άκου το Βest of the beast να είσαι μέσα…

Από το Iron Maiden μέχρι και το Seventh Son (Και γαμω τα Golden Years!!)

Αλλά καλύτερα επικεντρώσου στο live album “Live After Death”, ουσιαστικά από αυτό παίζουν…