Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

:stuck_out_tongue:

Tickethouse στα σίγουρα, ή ticketpro από το ίντερνετ.:slight_smile:

50 ευρωπουλα ειναι το φθηνοτερο φιλε και αυτο σου προτεινω να παρεις τα αλλα ειναι χαμενα λεφτα.Μονο μη μας κανουν καμμια βλακεια και δε δουμε ουτε σκηνικα ουτε τπτ…δεν θα υπαρχει δικαιολογια με τοσο ακριβο εισητηριο και καθολου σαπορτ.:!:

Intro - Churchills Speech

1. Aces High
  2. 2 minutes to midnight
  3. Revelations
  4. Trooper
  5. Wasted Years
  6. Number of the Beast
  7. Run to the hills
  8. Rime of the ancient mariner
  9. Powerslave
  10. Heaven can wait
  11. Can I Play with madness
  12. Fear of the Dark
  13. Iron Maiden
  14. Moonchild
  15. Clairvoyant
  16. Hallowed be thy name

αντε και φτανει ο καιρος!!:smiley: :smiley: :smiley:

Και το Alexander The Great πάλι εκτός…

Ευτυχώς να λες

Thanks Εκει θα ειμαστε ολοι.Αν με ξανααπογοητευσουν πραγματικα δεν θα τους ξανατιμησω.Παντως χειροτερα απο 2005 δεν γινεται

Σοβαρα επειδη δεν ημουνα γιατι σε απογοητευσαν;;;

Παντως το 2005 oi early days τιμηθηκαν δεοντως σε αντιθεση με φετος…

Παιδιά, συγγνώμη κιόλας που το αναφέρω εδώ και εύχομαι να μην το πάρει κανεις προσωπικά, αλλά δε νομίζω πως τηρούνται δηλώσεις όπως “δε θα ξαναπάω”. Το ίδιο πράγμα ακούγεται πάνω-κάτω κάθε χρόνο για το Rockwave: μας πειράζει η σκόνη, η τιμή, τα συγκροτήματα, το φαγητό, η απόσταση, η εν γένει ταλαιπωρία και όμως κάθε χρόνο εκεί πάμε.

Έτσι και με τους Maiden φέτος. Ενοχλεί το setlist, η τιμή, το μέρος (για διάφορους λόγους) και όμως, όλοι εκεί θα είναι. Και την επόμενη φορά δεν αμφιβάλλω πως το ίδιο θα γίνει…

Φιλικά.

Σχετικά με το pl1, απο περσι δεν εχω διαβασει απο καποιον που ηταν σε αυτον τον χωρο κατι σχετικο, οπως αν αξιζει τον κοπο, αν βλεπεις απο οπουδηποτε στο pl1 κ αν εισαι, γενικοτερα πως ειναι και ποια διαφορά εχει απο τα pl2, pl3-εκτος απο την τιμη προφανως :stuck_out_tongue:

αυτα ηθελα να ξερα ποτε θα τα βγαλουνε απο τα σετλιστ. τους ειδα το 98 και το 2000 στο Λονδινο και τα παιζανε. οσο τους παρακολουθω αυτα ειναι μεσα. ελεος δηλαδη, εχουν καταντησει και βαρετα ρε γμτ. τοσα καλυτερα υπαρχουν στους δισκους που βριοσκονται αυτα (seventh son, infinite dreams, deja vu, caught somewhere in time). τι θα παθουν αν δεν τα παιξουν ρε γμτ… [-X

Τι λες ρε??? Αυτα που εχουν τωρα στο σετ-λιστ ειναι απειρως καλυτερα απο αυτα που εγραψες! :tomato:

ΝΟΟΟΟΟΤ!

Ημαρτον δηλαδη. Και 'γω ακριβως το ιδιο πραγμα λεω… :thumbdown: :x

Mηπως ξερει κανεις τι αριθμο εισιτηριων εχουν κοψει μεχρι στιγμης?εστι για να χουμε να λεμε…γιατι το δικο μου το εχω παρει εδω και καιρο…

Εγώ Heaven Can Wait, Clairvoyant και Can I Play With Madness δεν έχω δει, άρα είμαι φουλ πορωμένος!

Πάντως θέλω τρελά Infinite Dreams και Only the Good Die Young :frowning:

Ουτε εγω, αλλα δεν θα τα ανταλλαζες στην στιγμη με αυτα που εγραψε ο samis??? :wink:

Το Can I Play With Madness ίσως, Heaven Can Wait και Clairvoyant με τίποτα.

δειτε αυτο και θα παθετε λιγο σοκ http://www.youtube.com/watch?v=UmhnhTfG1ns&feature=related:…η απολυτη καυλα maiden…8O 8O 8O 8O

Οι maiden και μετα απο 90 χρονια παλι τα ιδια κομματια θα παιζουν
γιατι πολυ απλα αυτα ειναι τα μοναδικα τους τραγουδια απο ολα τα αλμπουμ που αξιζουν και ακουγονται
ολα τα αλλα απλα ειναι μετριοτητες
εχουν 15-20 κομματια και τελος
πχ Trooper,Νumber of the beast,fear of the dark,run to the hills…ως το 20 μετα το χαος!

και καλα κανουν γιατι αν παιζαν αλλα κομματια θα τους βλεπαμε παλι σε κανα ιβανωφειο που χωραει 1.500 ατομα και οχι σε τεραβαιμπ με 15.000+ κοσμο

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

8O 8O 8O 8O 8O :|:|

Δεν σχολιάζω τίποτε…

Να πω και γω ενα μεταξυ σοβαρου και αστειου.Αφηστε τους μεταλλικους μαιντανους εκει που ειναι και παμε να δουμε τους θεους cloven hoof.:roll: