Ο Salon τι πήρε πρωινιάτικα?
Το αστείο είναι οτι τα κομμάτια που ανέφερε είναι από τα μέτρια τους, χαχαχααχα
Τσάμπα καθόμασταν και γκρινιάζαμε τόσο καιρό γιατί παίζουν τα ίδια.#-o
Γιατί αυτά τους βοηθάνε να μαζεύουν κόσμο!!!
Φαντάσου δηλαδή να ανακοινώσουν (λέμε τώρα…) ότι δεν θα παίξουν τα συνήθη…Αλλά άλλα κομμάτια από το χάος…
Κανείς δεν θα πάει:|
Somewhere in Time & Seventh Son Anniversary Tour
Κλείστε το An, θα φαίνεται τελείως άδειο το Τεραβαιμπ
ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΩΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΑ 25.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.
Περιμενα τα γραφικα που θα λεγατε μερικοι
καλο ειναι να λετε κατι με στοιχεια και οχι οτι σας κατεβει στο κεφαλι
αυτα που ειπα το δειχνουν και τα σετ λιστ των maiden τα τελευταια χρονια αλλα και τα τραγουδια που περιλαμβανουν στα live Που βγαζουν τα οποια και στις 2 περιτωσεις ειναι α)5-8 τραγουδια του νεου δισκου που προμοταρουν β)τα 15-20 τραγουδια που ολοι ξερουμε και ξερετε μην τα λεμε παλι(fear of the dark,the evil that men do,iron maiden,can i play with madness…)
υ.γ. πλακα εχετε μερικοι παρτε τηλεφωνο τον harris να τον πειτε “ρε μεγαλε λαθος κομματια παιζεις δεν ξερεις αλλαξε το playlist εγω ξερω”#-o
H επιστροφή του γραφικού.
Τα στοιχεία που έχεις είναι αποστομωτικά
:!:
Κι εμενα μου ειπαν οτι ειμαι ο μπλε παουερ ρεηντζερ.
Πάντως θέλω να δώ τη φάτσα του Μπρους όταν εισπνεύσει τη σκόνη της Μαλακάσας.Αυτός ένα καπνογόνο ανάβουν από κάτω και κατεβάζει καντήλια.:-k
25,000 μπιλιέτα… Χλωμό το βλέπω…
Παλιομ***κα, ΕΓΩ ειμαι ο ΜΠΛΕ παουερ ρεηντζερ.
οχι εγω ειμαι ο μπλε παουερ ρειτζερ…ο μπλε!
Eχω ψησει παρεα για την καθοδο στο “χωμα” αλλα ειμαι σε διλλημα για τα εισητηρια. 50αρια ή 70αρια?? :-k
Εγώ πάντως 50αρι θα πάρω και θέλω να πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά
Καλά ντάξει … ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει για το πόσα καλά κομμάτια έχουν οι MAIDEN και να βάζει όλα τα υπόλοιπα κομμάτια τους σε ένα τσουβάλι με την επιγραφή “ΧΑΟΣ”.Για μένα οποιος μιλάει μόνο για 15 ΑΝΤΕ 20 τραγούδια μάλλον δεν έχει καταλάβει καλά τους MAIDEN…anyway…
Εγω αποφάσισα εκει στο Μάρτιο να μην πάω γιατί αφ’ενός δεν ψήνεται κανείς άλλος γνωστός και αφ’ετέρου τα περισσότερα κομμάτια του setlist τα χουν παίξει ήδη σε live και έχουν ήδη καταγραφεί στην επίσημη δισκογραφία τους (εκτός μερικών από το SSOASS).Εξ 'άλλου με πολλά απο τα σόλο του Η αλλαγμένα δεν μου δίνεται και άλλο κίνητρο.Προσωπικά θεωρώ πιο ουσιώδες να αγοράσω 9 CD των Jethro Tull παρά να σκάσω 70 για κάποιους που λάτρευα και λατρεύω ακόμα (δυστηχώς όμως μόνο για τα Studio albums μεχρι ΚΑΙ το Dance Of Death)
Καλή διασκέδαση σε όσους πάνε
Γραφικότητα είναι να θεωρείς κομματάρα το Fear of the Dark.
Όσο για το αν έχουν άλλα καλά κομμάτια οι Maiden, ρε φίλε δεν θα μπω καν στον κόπο να απαντήσω…
Το διλλημα σιντι ι συναυλια νομιζω ειναι ανισο.σιντι μπορεις να παρεις οποτε θες.και αλλο το συναισθημα και η εμπειρια της συναυλιας.εγω παντως θα παω για το σετλιστ μονο.για κανενα αλλο λογο.revelations eeeeeeee
Εγώ τελικά εαν πάω θα πάρω το 75 πάμε που πάμε τουλάχιστον ας το ευχαριστηθούμε σε λίγο οι Maiden θα ψοφίσουν αφού εχουν γίνει κολόγεροι να μην τους δούμε και απο κοντα???!!!
Σωστό αυτό, αλλά από την άλλη είχα πάει το 2005 εκνευρίζομαι εύκολα και αν πάω θα ακούσω πάλι να πάιζουν τα μισα τραγούδια που παίξαν τότε. και δεν το γουστάρω καθόλου !
Υ.Γ. : με τις νέες αυξήσεις που έγιναν (Στα μετρόπολις όλα τα CD έχουν αυξηθεί από 6,9 σε 7,5) σε λίγο θα χρειάζεσαι 10 ευρώ για να αγοράσεις το Painkiller…Αυτό που θέλω να πω είναι ότι ναι μεν CD μπορείς να πάρεις όποτε θες,αλλά θα ενισχύεις απατεώνες γιατί θα τους σκας πολλά ευρά παραπάνω απ’ότι αξίζουν!