Εγω που το θεωρω κομματαρα ειμαι γραφικος;
οχι αγορι μου αστους να λενε.φερε τις κιθαρες να σολαρουμε.8)
Αμα σου δώσουν την δισκογραφία τους, και σου πουν κατέταξέ τα σε κομματάρες και απλά καλά πού θα το βάλεις?
παντως οχι εκει που θα το βαλεις εσυ …ειναι θεμα γουστου και μονο …
εγω μαλλον 50αρι !
ΧΑ! Θα σε χαιρετάω από μπροστά και θα ζηλεύεις.
γιατι να ζηλευω ? επειδη εισαι κοροιδο και πληρωσες 20 ευρω παραπανω ??? ΧΑ :!:
αυτο που ζητας ειναι αδυνατο.
αλλα επειδη οταν ξεκινησα μαζι τους εφαγα κολλημα και ακομα ανατριχιαζω στο σολο φανταζομαι ψηλα.
οχι κορυφη αλλα σχετικα ψηλα.
Γενικά η ενστασή μου ήταν στο ότι ο τύπος είπε ότι οι Maiden έχουν μόνο Number of the Beast, Run to the Hills, Fear of the Dark και Can I Play With Madness. Δηλαδή έλεος…
ε αφου αυτα του αρεσουν του τυπου …τ να κανει ? πρεπει δλδ να προσκυνανε ολοι Maiden ?
Αλλο αυτο.
Τα 3 απο τα 4(πλην Fear of the Dark) ειναι απιστευτα υπερεκτιμημενα.
Οχι οτι το Fear δεν ειναι καπως υπερεκτιμημενο,αλλα μην ξεχναμε οτι βγηκε και σε μια περιοδο κρισης.
Όχι. Αν κάποιος έλεγε “δεν μου αρέσουν οι Maiden”, προφανώς δεν τον εμπνέει το στυλ μουσικής που παίζουν ή κάτι γενικά σ’ αυτούς. Αλλά το να λες “γαμάει το Number of the Beast” και ν’ αφήνεις στην άκρη το Children of the Damned που είναι ίδιας εποχής και ίδιους στυλ, σόρρυ, το θεωρώ εντελώς χαζό κι ας πείς ό,τι θες για ελευθερία γούστου κλπ.
Απλά δεν τους έχει δώσει την πρέπουσα σημασία και μπαίνει κι έχει και άποψη :p.
Εδώ πετάγομαι και λέω πως το Number το θεωρώ από τους μέτριους δίσκους τους και εσείς μου πετάτε ένα τελάρο ντομάτες :oops:
Πριν το No Prayer δεν υπάρχουν μέτριοι δίσκοι παρίσακτε. Έχω ακούσει επίσης να λες κάποιες ιεροσυλίες για το Kill 'Em All. Δεν θα τα πάμε καλά…
Έχω περίεργα γούστα σχετικά με τις αγαπημένες μου μπάντες, το έχω προσέξει κι εγώ:lol:
ουστ ρε…:p:lol:
end of spam pleaze …
δεν ηταν σπαμ φιλτατε,απλα με εμμεσο τροπο ειπα οτι το notb ειναι μια χαρα τρομερος δισκος…
Γούστα είναι αυτά, έστω και παράξενα. Πάντως όσο και να γκρινιάζουμε, όλοι εκεί θα είμαστε
Τι αλλο θα διαβασω σε αυτο το site θεε μου…#-o #-o #-o περιμενω απλα να ερθει η μερα του live να κλεισουν μερικα στοματα…
Μπα, πιο πολλά θ’ ανοίξουν…