θα κανονισουμε καμια συναντηση εμεις του ροκινκ να παμε ολοι μαζι η να βρεθουμε εκει?
:-k θα μπορέσει άραγε να βγάλει ο Bruce Dickinson το Fear Of The Dark?:lol:
Από την τρύπα με τα φίδια δεν ξέρω :-k :-k :-k :-s :-s :-s :? :?
Aν ειναι υποννοουμενο για το φτωχο σετλιστ,δε νομιζω να ειναι αυτος το προβλημα.
Δλδ τι διαφορα εχει γι’ αυτο να πει το Infinite Dreams αντι για το Fear Of The Dark;
Ασε που…
Αλλονων τα δαχτυλα βαριουνται…:roll:
Εχω να πω πως o bruce βρισκεται σε πολυ καλη φορμα και θα δωσει ρεσιταλ για αλλη μια φορα τραγουδια οπως το fear τα χει για πλακα!!! οσο για μερικους εδω μεσα εχω να πω πως ποσταρουν χωρις να εχουν ιδεα…:lol: :lol: :lol:αλλα τι να κανουμε δεν γινεται να τους κλεισει κανεις το στομα δημοκρατια εχουμε…
Σκίζει banner που γράφει “Play Classics”?? Αχαχαχαχα, μιλάμε τραγελαφικές καταστάσεις ρε :lol:
Παίζουν τα ίδια κομμάτια 30 χρόνια, ούτε πρόβες χρειάζονται ούτε τπτ…
Τι φταιει αυτος ο καημενος;
Ο,τι του παιζουν τραγουδαει.:-s
Ναι, αλλά το έσκισε στην περιοδεία που παίζανε όλο το AMOLAD!
ε και;;;
Το AMOLAD δεν ειναι classic.
:lol2: :lol3:
Πραγματικα τραγελαφικο! Το καταλαβα οτι αυτο εγινε στην περιοδεια του ΑΜΟΛΑΔ, αλλα παλι και σε αυτην την περιοδεια που θα μπορουσε να ηταν 10 κλασεις ανωτεροι, μας σαπιζουν στο Τρεξτε του λοφους κτλ. κτλ. κτλ…
Για τον Vangelis ειναι ρε φιλος. Τι γουσταρεις να 'ουμε???
Ποσο θα θελα να μην πατησουν μερικα ατομα απο δω μεσα στο live…
Μα δε θα πατήσουμε!
Ετσι ετσι τετοια θελω να ακουω…
δηλαδη παραπονιεστε οταν παιζουν το Trooper συνεχεια. οταν σε μια περιοδεια δεν το παιζουν παλι αρχιζετε?
Αφού η γκρίνια είναι στο αίμα μας…
:lol: :lol:
Kαλα ρε μαγκες το γ…τε το θεμα και ψοφισε τα ιδια και τα ιδια γραφονται συνεχεια…Οκ το σετλιστ δεν ειναι αυτο που πρεπει και παιζουν ιδια κομματια.Ωραια δηλαδη απο τις παραδοσικα μεγαλες μπαντες priest megadeath helloween queensryche motorhead (μεταλλικα δεν βαζω γιατι εχουν παιξει 2 φορες σε μια δεκαετια στη χωρα μας οποτε δεν μπορω να κρινω) και ποσες αλλες τελοσπαντων, εχετε δει πολλες αλλαγες στα σετλιστς τους σε καθε περιοδεια?6-8 κομματια τα πιο γνωστα ή τουλαχιστον αυτα που εχουν την περισσοτερη ζητηση και τα υπολοπα απο τον εκαστοτε νεο δισκο που βγαζουν.Οσο για τον Dickinson ασε ρε φιλαρακο οσα βιντεο εχω δει (και το dvd απο porto alegre) ειναι σε τρελη φορμα.
Στο porto allegre δεν ηταν και σε τρελη φορμα…μη λεμε οτι θελουμε
επθσης, δεν μας νοιαζει να παιζουν τα ιδια και τα ιδια αλλα οταν κανεις ενα τουρνε το οποιο διαφημιζεις οτι θα προωθεις καποια ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ album και ΔΕΝ το κανεις, τοτε εχουμε το δικαιωμα ως οπαδοι να γκρινιαζουμε. Οσο για τους ‘νεους’ οπαδους και αυτους που δεν τους εχουν ξαναδει και θελουν να ακουσουν τα παλια, νταξ ρε παιδια, δεν χανονται. Καθε χρονο ερχονται
Eνταξει ρε αρχηγε εχεις το δικαιωμα να γκρινιαξεις, εννοειται, αλλα αν απο τα 1500 μηνυματα που εχουν σταλει τα μισα λενε για το σετλιστ ξανα και ξανα τα ιδια και τα ιδια, εν μεσω ιεροσυλων δηλωσεων για notb (τυχαια το ειδα ημαρτον δηλαδη) και οτι παιζουν αυτα επειδη μονο αυτα τα τραγουδια αξιζουν απο το συνολο που εχουν γραψει ε χεσε με.Δηλαδη εσυ τι νομιζεις οτι εγω δεν θελω να παιξουν διαφορετικα κομματια και τα βλεπω ολα τελεια?Αλλα αν καποιος διαμαρτυρεται συνεχως παει να πει οτι δεν γουσταρει.Καλα κανει και δεν γουσταρει οποτε μπορει να μην παει αν τον χαλαει τοσο πολυ.προτιμοτερο αυτο απο τη συνεχη γκρινια.κρατα τα 50 ευρω που δεν βγαινουν και ευκολα, και πηγαινε πιες τα τσιπουρα.Εγω ειμαι οπαδος της μπαντας και θα παω ειναι κατι σαν παραδοση πλεον και αν εχεις ζησει τα παλια που για να ερθει μεγαλη μπαντα για live επρεπε να γινει και εγω δεν ξερω τι θα καταλαβαινεις πιστευω οτι με καθε ευκαιρια πηγαινεις σε τετοιες συναυλιες.Το οτι θα ερθουν και του χρονου δεν ειναι και στανταρ αλλωστε για το dod δεν ηρθαν.Αλλα και να ερθουν εκει θα ειμαστε.Up the Irons