Ρε παιδιά, συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εγώ έχω μια απορία.
Γουστάρουμε όλοι την Metal έτσι;
Γουστάρουμε όλοι τους Maiden έτσι;
Οπότε ποιός ο λόγος να διαφωνούμε και να τσακωνώμαστε για εντελώς ανούσιους λόγους;
Πηγαίνετε ή όχι στην συναυλία και διασκεδάστε με μία απο της μεγαλύτερες Metal bands στην ιστορία. Απλά τα πράγματα. Και αν το setlist είναι όμοιο με άλλες φορές τι σας χαλάει; Τα τραγούδια παραμένουν κορυφαία και ά.ποψή μου στο live ακόμα καλύτερα.
Εγώ προσωπικά θα πάω. Όχι γιατί θα παίξουν αυτό, εκείνο ή το άλλο τραγούδι ή επειδή υποσχέθηκαν αυτό ή εκείνο. Θα πάω γιατί τους Iron Maiden γιατί το συγκρότημα το γουστάρω, λατρεύω τα τραγούδια τους και θέλω να τους δώ live. Το ποιά θα παίξουν ποσώς με απασχολεί καθότι το σύνολο αυτών τα γουστάρω.
Δεν πρόκειται να κάτσω να μπώ σε “μάχες” για το ποιό τραγούδι είναι καλύτερο/χειρότερο (αυτά είναι γούστα) ή ποιό έπρεπε να παίξουν στη θέση ποιού (αυτό είναι θέμα του συγκροτήματος). Μου αρκεί που οι Maiden είναι εδώ.
Μαλλον τους βλεπεις πρωτη φορα.Αυτος ομως που τους εχει δει 5 φορες και εχει ακουσει ισαριθμες το fear of the dark εχει δικαιωμα να ζητησει κατι διαφορετικο.Εγω θα προτιμουσα να μην εχουν στανταρ σετλιστ,να μη ξερεις τι θα παιξοουν.
Φιλε δεν ειναι θεμα αν ειναι σωστα αυτα που λεω,γιατι απο τη μια ειναι η αποψη των φιλων του γκρουπ,αλλα απο την αλλη υπαρχει η αποψη των Μαιντεν και του μανατζμεντ που λεει πως δεν ειναι λιγα τα ατομα που πανε σε συναυλιες τους για να ακουσουν αποκλειστικα το fear ή οτι ειναι ενα τραγουδι που εχει κινησει το ενδιαφερον πολλων και για αλλα τραγουδια των Μαιντεν.Εκει τους καταλαβαινω αλλα για τα run to the hills,heaven can wait,can i play with madness και iron maiden…εε ενταξει τουλαχιστον για αυται θα μπορουσαν να βαλουν κατι ‘‘καινουριο’’.
Δεν βρισκω κανα προβλημα να παρει καποιος το τραινο για να παει στον σταθμο Σφενδάλη για την συναυλια…Το θεμα ειναι ομως, (επειδη θα παμε και μεις με παρεα) πως γυρνας απο την μαλακάσα μετα?Εχει το ιδιο τραινο αργα που σε γυρνάει πισω στον σταθμο Λαρισσης?
Περαν τουτου, επειδη ειμαστε και απο θεσαλονικη, μηπως μπορει καποιος εμπειρος αθηναιος τι ωρα πρεπει να φυγουμε απο τον σταθμο Λαρισσης για να ειμαστε 5:30 στη Μαλακάσα?
Κάνει ένα μισάωρο μέχρι Σφενδάλη και άλλο τόσο με αργό περπάτημα μέχρι το Terra Vibe. Αν κατεβείτε με τρένο πάντως, σταματήστε στην Οινόη και από κει πάρτε άλλο τρένο μέχρι Σφενδάλη. Θα κερδίσετε μπόλικο χρόνο έτσι.
Φίλε μου αν μπείς στο www.ose.gr και γράψεις Σ.Λαρίσσης (ή Σ. Αθηνών ίσως) με προορισμό την Σφενδάλη θα σου βγάλει όλα τα δρομολόγια καθώς και ώρα άφιξης.