Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

30 ευρω απο σαλονικα και εμεις 30 ευρω απο λαρισα…

θα ρθεις ρεεεεε!!!

χεσ’ τους maiden και παρε διαρκειας:p

E καλα διαρκειας θα παρω,σιγα μην το εχανα για τους μεηντεν ή για οποιονδηποτε αλλον :Ρ
Η εντολη του Χιτσικερ ομως με επηρεασε πολυ.Δεν μπορω να του πω οχι ευκολα.

Λοιπόν, σκέφτηκα τώρα ξανά το θέμα της γκρίνιας του σέτλιστ… Αν και αρχικά συμφώνησα ότι δε γίνεται να ακούς σε κάθε λάιβ το Fear Of The Dark, αλλάζω γνώμη… Γιατί, όλες οι μπάντες έχουν κομμάτια που θάπαιζαν ούτως ή άλλως. Οι Kiss θα παίζουν σε κάθε λάιβ το RARAN, οι Aerosmith το Dream On, ο Cooper το I’m 18, έτσι κι οι Maiden το Fear.

Mην είστε εγωιστές, φανταστείτε τη στεναχώρια κάποιου που τους βλέπει πρώτη φορά και δεν ακούει το Fear Of The Dark.

Οι KISS, οι Aerosmith και ο Cooper κάνουν best of περιοδείες και δεν είναι εδώ κάθε χρόνο.

Οι Maiden έρχονται συνέχεια, και ονομάζουν και κάθε περιοδεία με κάποιο όνομα που παραπέμπει σε ένα μέρος των δίσκων του…

Δε νομίζω ότι το Fear Of The Dark είναι για τους Maiden, ότι το RARAN ή το Dream On ή το 18 για KISS και Aerosmith και Alice αντίστοιχα.

Ti σε κάνει να πιστεύεις ότι αν ο Κούπερ έρθει περιοδεύοντας για το νέο άλμπουμ δεν θα παίξει το 18?

ετσι!!!

εεε και οποιος αλλος το σκεφτεται να σταματησει τους συλλογισμους και να ρθει μειδεν… εκτος αν του λειπουν τα χρηματα…
τοτε νταξει αλλα μην ακουω αλλου ειδους μλκιες… ελεος δλδ…

δεν χρειαζεται να το φιλοσοφουμε και παρα πολυ…

[SPOILER]acdc motorhead kai zz top… i know it’s rock n roll but i like it.

[SPOILER]το ξερω ασχετο… αλλα ηπια αρκετη μπυρα πριν και γι αυτο μην με παιρνετε πολυ στα σοβαρα

βασικα οχι παρτε με στα σοβαρα και ελατε μειδεν ολοι να τα σπασουμε[/SPOILER][/SPOILER]

Εγώ θα τους δω πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια που τους ακούω και μου την ψιλοέδωσε που παίζουν πάλι Fear of the Dark… Ξέρω δεν είμαι ο κανόνας αλλά δεν θα έπρεπε νομίζω να φτιάχνουν το setlist σκεπτόμενοι τα πιτσιρίκια που θέλουν να ακούσουν συγκεκριμένα κομμάτια. Πιστεύω είναι αρκετοί αυτοί που δεν θα πάνε λόγω του setlist.

ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ INFINITE DREAMS, FLASH OF THE BLADE ΚΑΙ BACK IN THE VILLAGE???

Ε ελάτε ρε όλοι στην συναυλία.
Σκεφτείτε μόνο το εξής.

Rime , Wasted Years ,Clairvorant , Heaven Can Wait , Aces High δεν πρόκειται να ξαναπαιχτούν live…:lol:

+Moonchild

Έκανα ένα edit.
Το Moonchild το θεωρώ μέτριο κομμάτι.
Με το Can I Play τα πιο αδύναμα του Seventh Son.
Προσωπική άποψη ε?
Το παίζουν μόνο και μόνο επειδή βαριούνται να προβάρουν άλλα κομμάτια.

Συμφωνώ αλλά αυτό δε λέει πολλά γιατί το 7th Son είναι αριστούργημα :smiley: Πάντως το Clairvoyant έχει περισσότερες πιθανότητες να ξαναπαιχτεί από το Moonchild πιστεύω… Αρχίζω και σκέφτομαι να σκάσω μύτη με πανό “Infinite Dreams” πάντως…:-k

Moonchild και Wasted Years οι κυριοι λογοι που θα δω 3η φορα τους Maiden

οπως τα λες ειναι…ακριβως …#-o #-o #-o

+φωνω απολυτα…ο δισκος ειναι απαιχτος και αυτα τα 2 ειναι τα χειροτερα του!

μια χαρα τα λεει

και μενα η αποψη μου αυτη ειναι

ασχετα αν διαφερει απο την αποψη των αλλων ή οχι

Πάντως σε ραδιφωνικό σποτάκι για τη συναυλία το μοναδικό κομμάτι που ακούγεται είναι το Can i play with madness. Ισως θυμούνται την εποχή που το έπαιζε 2-3 φορές την ώρα το MtV. Δεν είναι όμως καθόλου άσχημο κομμάτι απλά χάνεται στο μεγαλείο του υπόλοιπου δίσκου…

τωρα που τελειωσαν και τα ελληνικα φεστιβαλς περιμενουμε να δουμε τον eddie μουμια!!!:smiley: :smiley: :smiley: