Μια διαφορά των πραγματικά μεγάλων συγκροτημάτων από τις χρυσές μετριότητες είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να πεις ότι έκλαψες τα λεφτά σου που τους είδες live.
Αυτή είναι η διαφορά των Maiden, των Metallica, των Floyd, των Theater κλπ.
Μακάρι, να μην παίξει η κόρη του Harris. Τον αγαπάμε, αλλά πέφτει στα μάτια μας.
Θυμίζει έλληνα βουλευτή που έχει βολέψει το παιδί στο δημόσιο…
Η ΝΕΤ στο δελτίο ειδήσεων είχε “μικροαφιέρωμα” για την συναυλία των Maiden δείχνοντας Live After Death - Aces High και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω ότι πλησιάζει. Θα τα σπάσουμε ρεεεε
γεια χαρα ,εχω 3 εισητηρια για maiden αλλα δυστυχως ετυχε μια στραβη και δεν θα μπορεσουμε να παμε.(ηταν για μενα την γυναικα μου και τον γιο μου).ειναι 3 εισητηρια των 50 ευρω και τα δινω 40.οποιος ενδιαφερεται ασ μου στειλει e mail στο cris1@hol.gr.αμεσως μολις πουληθουν θα ενημερωσω το thread.
hey guys does anybody know when they come to greece airport.i want to go to meet them in airport.if anyone knows and says it wil be great!!thank you.im gonna come from abroad.sorry for english.
Ρε τι σας νοιάζει το support φεστιβάλ είναι. Support εγώ παρακάλαγα να μην είχε καλό εκείνη την ώρα θέλω να πίνω μπύρες. Επίσης αν ήταν καλό θα θελα να το δω μόνο του. (εξαιρούνται τα φεστιβαλ όπου δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα σαππορτ).