Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Μια διαφορά των πραγματικά μεγάλων συγκροτημάτων από τις χρυσές μετριότητες είναι ότι δεν πρόκειται ποτέ να πεις ότι έκλαψες τα λεφτά σου που τους είδες live.

Αυτή είναι η διαφορά των Maiden, των Metallica, των Floyd, των Theater κλπ.

Μακάρι, να μην παίξει η κόρη του Harris. Τον αγαπάμε, αλλά πέφτει στα μάτια μας.
Θυμίζει έλληνα βουλευτή που έχει βολέψει το παιδί στο δημόσιο…

Η ΝΕΤ στο δελτίο ειδήσεων είχε “μικροαφιέρωμα” για την συναυλία των Maiden δείχνοντας Live After Death - Aces High και σιγά σιγά αρχίζω να νιώθω ότι πλησιάζει. Θα τα σπάσουμε ρεεεε

Πάλι η κόρη του Harris support?

Τι ώρα βγαίνουν οι Maiden?

Επίσης τι μέρα και ώρα έρχεται το αεροπλάνο. Πέμπτη έχουν συναυλία αρα ίσως Παρασκευή, εκτός αν ταξιδέψουν βράδυ. Μιλάτε!

Λογικά Παρασκευη πρωι… Στο σαιτ του αεροδρομιου αναφέρει τις πτήσεις, δε ξερω αμα θα γράφει ομως το δικό τους…

Λες να λέει Iron Maiden? :stuck_out_tongue:

Εννοώ τον αριθμό πτήσης ρε μπουμπούνα:p

Το κατάλαβα και έκανα ρητορική ερώτηση, μπουμπούνα :stuck_out_tongue:

Κάπου είχα διαβάσει για αριθμό πτήσης 666… (ή κάποιος ίσωςπάλι το είχε ποστάρει για πλάκα :stuck_out_tongue: )

Για τον ChrisP που ρώτησε.
Η σειρά και τα τραγούδια δεν αλλάζουν ούτε για πλάκα (Maiden είναι).

Intro - Churchill’s Speech

1. Aces High
  2. 2 Minutes to Midnight
  3. Revelations
  4. Trooper
  5. Wasted Years
  6. Number Of The Beast
  7. Run To The Hills
  8. Rime Of The Ancient Mariner
  9. Powerslave
  10. Heaven Can Wait
  11. Can I Play With Madness
  12. Fear of the Dark
  13. Iron Maiden

1. Moonchild
  2. Clairvoyant
  3. Hallowed Be Thy Name

Ε μην το κάνετε edit επειδή δεν το έβαλα σε spoiler.
Όλοι ξέρουμε τι θα παίξουν εδώ και 4 μήνες που άρχισε η περιοδεία.

Άντε πλησιάζει η ώρα…

:vibrate: :vibrate: :vibrate:

edit

Φυσικά!!!
Ποιον άλλον περίμενες?:stuck_out_tongue:

εφτασε ο καιρος!!!:smiley: θα δουμε και τους μαιντεν και μετα παριμενουμε τον χειμωνα…

ποοοοο[SIZE=“4”]οοοοοοοοοοο[/SIZE][SIZE=“6”]οοοοοοοοοοοοοο[/SIZE]

ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ!!!:smiley: :smiley: :smiley:

γεια χαρα ,εχω 3 εισητηρια για maiden αλλα δυστυχως ετυχε μια στραβη και δεν θα μπορεσουμε να παμε.(ηταν για μενα την γυναικα μου και τον γιο μου).ειναι 3 εισητηρια των 50 ευρω και τα δινω 40.οποιος ενδιαφερεται ασ μου στειλει e mail στο cris1@hol.gr.αμεσως μολις πουληθουν θα ενημερωσω το thread.

παιδια μηπως ξερετε ποιοι θα κανουν το opening act για τους maiden? δηλαδη ποιοι θα ανοιξουν την συναυλια?

hey guys does anybody know when they come to greece airport.i want to go to meet them in airport.if anyone knows and says it wil be great!!thank you.im gonna come from abroad.sorry for english.

wow
aren’t you gonna be with the rest of the band?

:!:

Τα θέλω!

Η θυγατέρα του Steve…

Ρε τι σας νοιάζει το support φεστιβάλ είναι. Support εγώ παρακάλαγα να μην είχε καλό εκείνη την ώρα θέλω να πίνω μπύρες. Επίσης αν ήταν καλό θα θελα να το δω μόνο του. (εξαιρούνται τα φεστιβαλ όπου δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στα σαππορτ).

Δε βλέπω την ώρα ν’ακούσουμε Revelationsssssssssssssss!
8O 8O 8O 8O 8O

anybody know when they come?