Maybe the day before the sow.
Εγώ το χω πει αν έχω πιει και κανα δυό μπυρίτσες παραπάνω άνετα θα κλάψω. Ίσως και η καλύτερη στιγμή της συναυλίας.
Τι ξέθαψα? Απ΄το τοπικ της προηγούμενής τους συναυλίας, ο Rychehead:
Θα παω, αλλα 55 Ευρω ??? η επομενη ποσο θα κανει ? 80 ??
Τι να πω ρε πο***η μου!
Κοντά έπεσε, για την παραεπόμενη στανταρ έχει πέσει μέσα
Revelations… Μάλιστα, το είχε τραγουδήσει και ο Dickinson με την μπάντα του στο Λυκαβητό πριν κάποια καλοκαίρια…
εδωσα τα δυο σημερα το πρωι εχει μεινει ενα.
Τελικα με διακανονισμους της τελευταιας στιγμης θα μπορεσω να παρεβρεθω στη συναυλια της καλυτερης μπαντας στο κοσμο!
Ναι ρε πουστη,ναι!
Ανεβάζουν άτομα στο Heaven Can Wait όπως παλιότερα?
3.41
ναι.Μαλιστα ειδα καπου στο νετ ενα διαγωνισμο που μοιραζε ειδικα pass για αυτο το λογο
πορω8ηκα τωρα!!! αντε σε 4 μερες!!!
Ω ναι!!Θα ανεβω!!:band:
Θα σας χαιρετησω απο ψηλα!8) 8)
τι εννοείς?
εγώ πάντως θα ήθελα πολύ να δω π.χ. Avneged Sevenfold που έπαιζαν σε πολλές συναυλίες.
πέραν της Αγγλίας που έχουν καλό όνομα, οι ανοιχτόμυαλοι πάντως τους υποδέχτηκαν με μπουκάλια και γιούχα.
είναι αυτοί που κολλάνε στα μαλλιά και τα piercing λες και τα κολάν των Maiden στα 80’s ήταν καλύτερα στυλιστικα…
Σήμερα πήρα εισιτήρια!!! :dance:
Avenged Sevenfold πλάκα θα χε μιας και δεν τους γουστάρω τόσο πολύ αλλά είναι καλή φάση για opening act. Όπως και Bullet for my Valentine. Αυτό που λέω είναι ουσιαστικά η κλασική φράση “μην τους φέρετε θέλω μόνους τους σε κλαμπάκι” αλλά λίγο παραλαγμένο. Δηλαδή στο festival δεν έχω πρόβλημα να δω μια αγαπημένη μου μπάντα γιατί της δίνετε πολύ περισσότερη σημασία, δηλαδή κάποιος μπορεί να πάει και μόνο γι αυτή, ενώ σαν opening act στην συναυλία των maiden θα περάσει σχεδόν απαρατήρητη και δεν θα γουστάρω τρελά και εκείνη τη στιγμή να τη δω. Με πιάννεις?
Συμφωνω με τον παραπανω χρηστη… ειδικα γιατι ξερω πως ειναι να βλεπεις μια απο τις αγαπημενες σου νεες μπαντες να ανοιγουν πχ για Maiden και απο κατω ολοι οι κολλημενοι να γιουχαρουν, πραγμα που συμβαινει με καθε συγκροτημα της κλασης τους. Πραγματικα δυσαρεστη εμπειρια…
Τεσπα, τωρα εγω πραγματοποιω νηστεια απο Iron Maiden μεχρι το Σαββατο… εδω και 3 βδομαδες δεν ακουω ουτε σολο Ντικινσον για να μου βγει τριπλη η πορωση!
Καλά ρε παίδες όλα αυτά αλλά θά βρούμε εκείνη την μέρα εισητίριο???:-k :-k :-k :-k :-k :-k
Ξέρω οτι ακούγεται ηλίθιο αλλά θα φάω τόσα χλμ στη μάπα (βλ. Γρεβενά) και πρέπει να είμαι σίγουρος πως θα μπορέσω να τους δώ…
Όσο για το setlist στην Δανία που έπαιζαν προχθές (και λογικά και εδω το ίδιο θα είναι) είναι το εξής:
Churchill?s Speak
Aces High
2 Minutes To Midnight
Revelations
The Trooper
Wasted Years
The Number Of The Beast
Can I Play With Madness?
Rime Of The Ancient Mariner
Powerslave
Heaven Can Wait
Fear Of The Dark
Run To The Hills
Iron Maiden
Moonchild
The Clairvoyant
Hallowed Be Thy Name
Δηλαδή με πιο απλά λόγια ένα πλήρες setlist που με κάποιες αλλαγές μπορεί να γίνει ανεπανάληπτο
Κι οτάν είπα πριν για κάποιες εννοούσα μια και μοναδική να παιξουν αντι του Rime Of The Ancient Mariner(αν και φοβερό κομμάτι…) το [SIZE=“5”]Alexander The Great[/SIZE] [-o< [-o< που εχουν υποσχεθεί άπειρες φορες πως θα το παίξουν αλλά…
δεν νομίζω να γίνει ποτέ αυτό…και θα είμαι ειλικρινής αν και ξέρω ότι κάποιοι θα με βρίσουν, το rime είναι ίσως το καλύτερο maiden τραγούδι ever και το alexander the great είναι απλά ένα καλό τραγούδι, ας έπαιζαν το caught somewhere in time που είναι ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ! Kαταλαβαίνω το κόλλημα αρκετών ελλήνων οπαδών με το συγκεκριμένο κομμάτι, αλλά 13 χρόνια τώρα έχω βαρεθεί να ακούω πόσο πολύ θέλουμε(σαν λαός) να παίξουν το alexander…
Κοιτα το θέμα δεν είναι αν είναι η οχι καλύτερο κομμάτι απο το Rime αλλά οταν λές κάτι το κάνεις
Μας έχουν ζαλίσει καθε φορά με το “Next Time…”
Α και για το Caught Somewhere In Time συμφωνώ και πιστεύω πως πρέπει να παίξουν περισσότερα απο το Somewhere In Time (οπως πχ το Loneliness…)
Τεσπά σε 3 μέρες θα δούμε αν αλλάξει κάτι…
+88888 8)