Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Μια απαντησούλα αν μπορεί κάποιος σε αυτο…

Παιδια συγχωρεστε με αν το ερωτημα μου εχει ηδη απαντηθει καπου σε αυτο το thread, αλλα επισημως η περιοδεια καλυπτει ποια ακριβως περιοδο του συγκροτηματος?

Ειμαι βεβαιος μονο για Powerslave, αφου κυκλοφορισε και σε DVD Live after Death, αλλα tο setlist εχει κομματια μεχρι και το Fear of the Dark, αλλα δεν θα λεγα οτι η αναδρομη αυτη ειναι αρκετα εκτενης ωστε να πουμε οτι φετος παιζουν τραγουδια απο το 86 μεχρι το 92…

Οπως και να χει με τα κομματια αυτα θα χορτασουμε Maiden… οσο για Μεγα Αλεξανδρο… θα λεγα αποκλειεται να κανουν την εξαιρεση για μια εμφανιση μονο και να το πουν. Ελπιζω παντως καποτε να δω και ζωντανα το αγαπημενο μου κομματι, Seventh Son of a Seventh Son…(Adrian παιξε τις σολαρες σου)

Οσον αφορα τον φιλο απο τα Γρεβενα, δεν πιστευω να τιθεται θεμα για το αν θα βρεις εισητιριο εκει… ο χωρος ειναι (σχετικα) αφθονος και ποσοι πια θα πανε? Δεν μου εχει τυχει τετοια συναυλια που να εχουν εξαντληθει τα εισητιρια ουτε εχω ακουσει για παρομοιο περιστατικο. Ας μη σε παρω στο λαιμο μου ομως εγω…

ναι θα βρεις, 100% … δεν εχει υπαρξει συναυλια sold-out μεχρι στιγμης στο terra vibe

συμφωνω πως το caught somewhere in time ειναι καλυτερο κομματι απτον αλεξανδρο,αλλα αμα με ρωτουσες θα προτιμουσα τον αλεξανδρο για τον μοναδικο λογο οτι δε το χουν παιξει ποτε λαιβ!

παιδες εισητηρια τελος, ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν,δυστυχως ειχα μονο τρια

Για ζέσταμα… http://www.rocking.gr/review1911.php

Θα είμαστε ΟΛΟΙ εκεί :wink:

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά από το να γυρνάς μετά από 6 μέρες κραιπάλης στην Ίο και να βρίσκεις πάνω στο γραφείο σου ένα εισιτήριο για maiden 8) 8) 8) 8)

Βασικά αυτό που θα δούμε είναι ένα “best of” μέχρι το ΄92 αλλά που θα επικεντρώνει ποιο πολύ μέχρι και το live after death … :wink: :wink:

αλλά who cares θα δούμε maiden :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

θα υπαρξει αν ποτε ο θεος του μεταλ φερει στην ελλαδα τους AC DC…:smiley: :smiley: :smiley:

:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

Ακουσα απο μακρια το γελιο του φριδομ και ηρθα…

Πανω κατω ξερεις τι θα σου απαντησω αλλα για να μην ειμαστε off topic θυμισε μου να στα πω ενα χερακι το Σαββατο στους Maiden…

Χοχο, δε θα είμαιO:) :har:

Νατος ο φανατικος χαχαχαχα…Καλα καπου θα σε πετυχω…

Παιδιά ξέρει κανένας πληροφορίες για τα λεωφορεία που βάζει η didi; Από που φεύγουν, τι ώρα, τιμές. Αν έχετε και κάποιο “επίσημο” λινκ καλά θα ήταν.

btw θα τους δω 6 φορά :metal:

Ξέρουμε τι ώρα βγαίνουν οι Maiden?

nice to meet you little einstein…

Επισης παλικάρια ακουστηκε (δεν ξέρω αν ισχύει), οτι αυτη η συναυλία θα γυριστεί σε DvD.Βεβαια μπορει να λεω και βλακειες:p

:thumbup: :thumbup:
Μακάρι να το παίζανε ΟΛΟ…:frowning:

Isws ginw kakos kai apogoiteusw kosmo,omws h gnwmi tou kathenos an ami ti allo prepei na xrizei toulaxiston sevasmou!Oi Maiden proswpika ta teleutaia 15 xronia-toulaxiston-vgazoun ta idia kai ta idia!As diafwnisei kapoios m’auto!!!Panta epelegan tin ek tou asfalous odo pros tin epityxia!Pote den tolmisan na kanoun kati to diaforetiko!Idia akornta,idies mpoties…O teleutaios megalos diskos ap’autous itan to Fear Of The Dark meta to omologoumenws metrio No Prayer alla kai to sympathitiko me tin epistrofi tou Bruce,Brave New World…To gegonos oti eksakolouthoun na yfistantai san mpanta de to exw katalavei akoma!Vevaia tha mou peite oti yparxoun mpantes pou to’xoun kseftylisei to thema(kserete gia poies milaw)Gia kathe proxwrimeno mousiko yparxei mia kai monadiki stigmi stin kariera tou pou gnwrizei mono o idios pote einai prepon toso gi’auton oso kai gia tin istoria tou, pote prepei na paradwsei ti skytali!Gia mena oi Maiden tha eprepe na to eixan praksei auto xronia prin…

Διαφωνώ. Μπορεί να μην βγάζουν κομματάρες με την ίδια συχνότητα που έβγαζαν στα '80s, αλλά μην μου πεις ότι δεν αξίζουν τα Paschendale, Brighter Than a Thousand Suns ή το The Legacy. Ανεξαρτήτως αν σου αρέσουν, αντικειμενικά είναι τουλάχιστον ενδιαφέρουσες συνθέσεις και δεν μοιάζουν με τίποτα που έχουν κάνει στο παρελθόν. Γενικά νομίζω ότι σε κάθε album μετά το Fear of the Dark υπάρχουν 2-3 απίστευτα κομμάτια. Και φυσικά εκτελεστικά γίνονται όλο και καλύτεροι, κυρίως ο Smith και ο Dickinson.

ΥΓ: Θεωρώ τα albums μετά το reunion αρκετές κλάσεις ανώτερα από τα No Prayer και Fear of the Dark. Βρίστε ελεύθερα…:stuck_out_tongue:

ΥΓ2: Γράφε Ελληνικά αν σου είναι εύκολο

Συμφωνώ και εγώ 100% και απολύτως. Κράξτε ελεύθερα κι εμένα. :stuck_out_tongue: