Iron Maiden - 2 Αυγουστου!

Η προπώληση πως πάει?
Πόσος λαός εκτιμάτε ότι θα μαζευτεί?

Μάλιστα… “Δεν μου αρέσουν πλέον οι Maiden, άρα πρέπει να διαλύσουν” ΕΠΟΣ !!!

13 με 15 χιλιάδες πιστεύω θα τους μαζέψουν …

Όσο για το dvd που ανέφερε κάποιος δεν το βλέπω δεν έχουμε υποδομές για τέτοια πράματα εδωπέρα …

Εμένα το Brave new World είναι ο αγαπημένος μου δίσκος από maiden …

(ντοματιάστε … )

Με την ιδια νοοτροπια κατα την οποια οι Iron Maiden πρεπει να το διαλυσουν, θα επρεπε να σταματησουν τις συναυλιες γυρω στο 1/3 των ενεργων συγκροτηματων, μην πω και περισσοτερα. Οντως το απογειο τους εχει περασει, αλλα ακομα (κατα τη γνωμη μου, και πιστευω αρκετων αλλων) βγαζουν πολυ αξιολογους δισκους. Ασε που οι επιδοσεις τους επι σκηνης ειναι ισως και καλυτερες απο αυτα που διναν πριν 20 χρονια (ειδικα Dickinson).

Αυτο που δε μου αρεσει ειναι πως με καθε ευκαιρια κυκλοφορουν συλλογες, best of, live και ενα σωρο αλλα αχρειαστα… αλλα ετσι ειναι οταν το ονομα εχει γινει τοσο μεγαλη φιρμα. Πευτει και πιεση απο την εταιρια…

Βασικά ακόμα δεν έχω καταλάβει που είναι το πρόβλημα του κόσμου με τα best of και τα live …

άμα θες τα αγοράζει άμα δεν θες όχι απλό
και ειδικά στις μέρες μας που όλοι κατεβάζουν …

προσωπικά τα best of τα θεωρώ αχρείαστα και δεν με ενδιαφέρει η κυκλοφορία τους (άντε να έχουν κάνα καλό εξωφιλακι δηλαδή …:stuck_out_tongue: ) αντίθετα τα live τα αγοράζω όλα μαζί και τα αντίστοιχα dvd καθώς είναι κάτι που δεν έχω και συνήθως προέρχονται και από την περιοδεία προώθησης κάποιου δίσκου

Εχεις δικιο, δε μου πεφτει λογος στο κατω-κατω… Απλα… πως να το κανουμε, βρισκουν οι αλλοι μετα και σου λενε για το ποσο ξεπουλανε οι μεν και οι δε… ανοησιες δλδ
Ισως να μαι εγω που δε και καλα ψαχνω να βρω κατι πανω τους να μη μου αρεσει γιατι τους θεοποιω σιγα-σιγα οπως παω.:stuck_out_tongue:
Α, το βρηκα! Δε μ’ αρεσει που ο Harris βαζει την κορη του support αν και ξερει πως δεν κολλαει μουσικα, αντι να παρει καμια αξιολογη ανερχομενη μπαντα να τη βοηθησει!

30 χιλιάδες έχουν προπωληθεί ήδη

Κατσε ρε φιλαρακι γιατι αυτο που ειπες ηταν η χιροσιμα σε επαναληψη…που το ξερεις οτι εχουν πωληθει τοσα?μη με παρεξηγεις αλλα μου φαινεται οτι ειναι αρκετα…:-k :-k :-k

[FONT=Impact][SIZE=4]MAIDEN ΡΕ Μ**ΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

[/SIZE][/FONT]

και μενα αρκετα μου φαινονται.Ρωτησα ενα φιλο εκ των εσω και μου ειπε οτι εχουν πωληθει 13-15 χιλιαρικα…

κάτι πήρε το αυτi μου χτες από metalzone.gr
εμενα πάλι μου φαίνονται λίγα αν φανταστείς τα 75000 που είναι διαθέσιμα :-k

Οσοι και να μαστε πραγματικα απο την ωρα που θα μπει το transylvania θα τα σπασω ολα…ANTE GEIAAAAAAAAAAAAAAAAA ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ:D :smiley: :smiley: :smiley:

-Βασικα ευτυχως που δεν θα ειναι σαπορτ οι Avenged sevenfold…Και δεν τιθεται θεμα ανοιχτομυαλιας η οτιδηποτε αλλα καθαρου γουστου…Εκτος αυτους αντικειμενικα δεν μιλαμε και για καμια γκρουπαρα…Ενα εμπορικο ποζερο γκρουπ ειναι που εχει δανειστει τα παντα απο τους παντες…τελος παντων…
-Βασικα δυστηχως που θα ειναι παλι η Λωριν…Δεν φτανει που τη φαγαμε στη μαπα την αλλη φορα…Οπως και τους dragonforce την πρωτη:roll: …

Ελα μωρε μειντεννννν…Αν και τελικα το σετλιστ εμεινε οπως ηταν…Αν και τελικα παιζουν κομματια που απλα δεν χρειαζεται αντι να κανουν μια αποκλειστικη περιοδεια επειδη οι μειντεν ειναι απλα αυτοι που ειναι και οποιο κομματι να παιξουν θα ειναι τελεια γιατι ολα απο εκεινα την περιοδο τουλαχιστον ειναι κομματαρες…

Τελος παντωνς ενα θα πω…Τη στιγμη που θα παιχτει το clairvoyant θα ειναι σαν να εχω παρει πολλλλααααα ναρκωτικα…Που να επαιζαν και στο stranger δλδ…:roll:

ok μλκια ειπα… edited… :stuck_out_tongue:

το stranger εεεεεεεε???πωωωωωωωωωωωωωωωωωωω εκει ειναι που θα θελα αναρωτικη μετα το live…:lol: :lol: :lol:

ΑΧΑΧΑΧαχαχΑχαχαχαχΑΧαΧαχαχαχΑΧΑΧΑΧαΧαχαχΑχαχ :lol: :lol: :lol:

ΜU ΑΧαχΑχΑχαΧαχxaxaxaXAXaxaxaxAXAXaxaxaxaχαΧΑΧαχΑΧαχ :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: #-o

Ωραιοι αριθμοι αλλα με τιποτα αληθινοι…

Αν μπουν 75000 στη Μαλακασα ο κοσμος θα φτανει στα διοδια…Ελεος ας προσεχουμε τι λεμε…

και μετά θα γεμίσουν και τα γύρω νεκροταφεία … :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ξέρει κανείς αν τα εισητήρια στο terra vibe θα είναι στην ίδια τιμή με της προπώλησης;

http://en.wikipedia.org/wiki/Somewhere_back_in_time
:roll: