Λαθος στηλη κοιτας…Tickets on sale ειναι τα εισιτηρια που διατειθενται(που παλι σιγα μη διατειθενται 75000 παρα ειναι πολλα,τo πολυ 30τοσες χιλιαδες να ναι),αριστερα λεει ποσα πουληθηκαν(tickets sold) και φυσικα ειναι κενο,πρεπει να περασει η συναυλια για να καταγραφει ο αριθμος…
αυτό λέω… 75000 είναι τα διαθέσιμα και τα 30000 σύμφωνα με πηγή έχουν προπωληθεί
30000 με καμία δύναμη, θα ήταν πρωτοφανές. 15 χιλιάδες αν έχει στη συναυλία, καλά θα ναι…
Κοίτα έχω δει το tera με sabbath και waters ενώ δεν είχα πάει metallica και manu chao, αλλά σε όλες αυτές τοις συναυλίες ήταν τιγκαρισμένο (ειδικά manu chao) και είχε max 32.000 δεν παίζει με την καμιά να μπουν 75Κ μέσα …
ούτε καν 40 …
Λογικά όχι. Πάντα είναι πιο ακριβά.
Επίσης, το Terra Vibe χωράει max. 35.000 κόσμο. Ίσως και λιγότερο!
Οι Maiden από το '99 που τους βλέπω, πάντα είχαν γύρω στους 10-15.000 κόσμο. Κάπου εκεί ανάμεσα θα έχουν και αύριο.
Καλά η wikipedia λέει ο,τι θέλει…
Επίσης, ήρθε το αεροπλάνο?
Έβρισα τους γονείς μου χθες και δεν με άφηναν να πάω να το δω, σκεφτόμουν να το σκάσω απ΄το σπίτι μέχρι την Κυριακή αλλά θα μεναν πίσω κιθάρες λαπτοπ κλπ και ανησυχούσα για την τύχη τους
Νομιζω οτι στο πρωτο μισο της περιοδειας θα το χρησιμοποιουσαν το Μποινγκ…Vedder τσεκαρε pm
Αν μεταμφιεστούμε σε σαρδέλες μια χαρά χωράει 75000… Απλά πάνω από τους μισούς δε θα βλέπουν τίποτα! Η Didi βέβαια τα λεφτά της θα τα έχει πάρει. ¶λλο πόσους χωράει το πάρκο και άλλο πόσοι βλέπουν τη σκηνή.
αν παω terra vibe χωρις να εχω εισιτηριο, μπορω να αγορασω εκει?
δεν εχω ξαναπαει και δεν ξερω τι παιζει, γι’ αυτο ρωταω
ναι, αλλα κανει 55 αντι για 50 ευρω
80αρια πουλανε στο terra vibe?
Παιδιά όποιος ξέρει κάτι για το αεροπλάνο ας μιλήσει
Πήρα στο αεροδρόμιο και ρώτησα είπα από πού έρχονται κλπ αλλά δεν έχουν πληροφορίες για ιδιωτικές πτήσεις…
Άντε άλλη μια μέρα έμεινε… 8)
[SIZE=“6”]Scream For Me Athenssss…![/SIZE]
ΔΕν νομίζω ότι ο φίλος λέει αυτό. Μάθετε να διαβάζετε ότι γράφεται με προσοχή. Αυτό έχει συμβεί και σε μένα. Γράφω κάτι, προσπαθώ να το αναλύσω και ο καθένας μπορεί με μια γραμμή να ισοπεδώσει ότι γράφω. Ημαρτον! και γενικά δεν το λέω μόνο για σένα ! Για ΟΛΟΥΣ στο Forum!!
Πάντως θα ήθελα ένα τραγούδι-έκπληξη από MAIDEN. Κανά “Die with your boots on”, κατι παραπάνω από “somewhere…”. “Clairvoyant” πάλι και “Fear of the dark”. Αυτό δεν βγήκε το ΄΄92 ή κάνω λάθος?.. Δεν είδατε τους Priest? ποσα κομμάτια που δεν περίμενα παίξανε πχ ''Hell patrol".
Τέλως πάντων…Τα μυαλά αύριο στπ Μπλέντερ ρεεεε!!!:drunk: :yahoo: :vibrate: :band: \:D/ :twisted: :trombone:
πηρα και γω εισητηριο:D .support θα ειναι παλι η harris?
δυστυχώς για τα αυτιά μας (αλλα και για τα πόδια μας)
ναι…
#-o
εγω δεν πηρα εισιτηριο γιατι χθες βραδυ γυρισα αλλα θα παρω εξω απο μαλακασα…θα ναι πιο ακριβο γαμωτο αλλα τ να κανω !
Καμμια ενημερωση για το χωμα εχουμε?:lol: