Υπαρχει αρκετο για ολους μας μην ανησυχεις:lol:
Ξέρει κανείς τί ώρα θα βγει το support και τι ώρα οι Maiden?
Επίσης, πόσο λαό είχαν στις προηγούμενες εμφανίσεις?
Α ρε να ημουν στα Φιλαδέλφεια τότε!!
Όντως η συναυλία της Φιλαδέλφειας δεν ξεχνιέται ποτέ… Σε εκπληκτική φόρμα οι Maiden, με πρωτόγνωρα για την τότε Ελλάδα σκηνικά… Ξαφνικά βρεθήκαμε μπροστά σε παγόβουνα και με τον Eddie φάτσα κάρτα… Τι να λέμε τώρα
Έχω πορωθεί άσχημα με το σέτλιστ.
Προφανώς παίζει ρόλο τό ότι θα τους δω πρώτη φορά κ το περιμένω πώ κ πώς.
Θα με ενδιέφερε κι εμένα καμιά πληροφορία για την ώρα που θα βγουν. Οι πόρτες στο εισιτήριο λέει πως ανοίγουν στις 17:30, ενώ στο site της Didi λέει για 18:30…
Ναι το είδα κι εγώ :-k :-k :-k …
τελικά τι ισχύει ??? :-s :-s
Βαλτε κανα 19:30 για να 'στε μεσα.
εγώ για πόρτες πότε θα ανοίξουν θέλω το πότε θα αρχίσει δεν με νοιάζει ιδιαίτερα το κάγκελο να πιάσω και όλα καλά
Πορωσήήή!!! Τι σετλιστάρα είναι αυτήήή!!! Βέβαια αντι για Fear of the Dark κανα Sea of Madness ή Only the Good Die Young, τα χουμε πει πολλάκις, αλλά δεν ξενερώνουμε!!!
αποτι εχω ακουσει,στο teravibe το να σαι τερμα καγκελο δεν λει και πολλα,διοτι η σκηνη ειναι πολυ ψηλη και δε βλεπεις καλα…Ισχυει κατι τετοι?
Κοιταξε να δεις μπροστα στο καγκελο θα χασεις ολο το σκηνικο πιστευω απλα ειναι το θεμα οτι οσο πιο μπροστα τοσο πιο πωρωτικα…οποτε καθεσαι λιγο πιο πισω και τα απολαμβανεις ολα…
5η σειρά καλά θα ναι. Να τους έχουμε πάνω απ’ το κεφάλι μας, να πιάσουμε καμιά πένα αλλά όχι και να μη δούμε τα σκηνικά. Όποιος πάει μπροστά μπροστά (ειδικά αν είναι μια σειρά πίσω απ’ το κάγκελο ξερω γω) πιστεύω δεν θα το απολαύσει. Το πολύ τρίτη σειρά να παώ…
Ξεκινάω για Αθήνα. Τα λέμε με review μετά το live, αν έχουμε επιβιώσει.
ΦΥΓΑΜΕΕΕΕΕ!!!
Έτσι.
Re guyz…apo ti wra prepei na maste ekei gia na piasoume kali seira ???
Βασικά άμα δεν κάτσω κάγκελο θα είμαι χωμένος σε κάποιο pit οπότε πάλι δεν θα βλέπω τι γίνετε … #-o #-o :lol:
Εγώ θα είμαι έξω από τις 5 και ο θεός βοηθός … :roll: :roll: :roll:
Απαγορεύονται τα γκρηκλις :!:
στιο terra vibe πουλανε και των 3 τυπων εισιτηρια ??? Βασικα δεν ξερω καθολου το διαχωρισμο στις θεσεις, αν μπορειτε λιγο εξηγηστε …
ρε παιδεια …απο τι ωρα πρεπει να παμε για καλη 8εση ???
http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=408969&postcount=1295
Αν τελικά οι πόρτες ανοίγουν 6:30 που λέει στο site τους τότε είναι καλά αν είναι 5:30 που λέει στο εισιτήριο τότε νταξ κάτι θα γίνει … 8) 8) 8)