Σε λίγες ώρες ξεκινάει η (ίσως) καλύτερη συναυλία της ζωής μου. Ακόμα και αν τους δω κάποτε έξω, δεν ξέρω αν θα έχουν αυτό το σετλιστ.
[SIZE=“5”]MAIDEN!!![/SIZE]
Σε λίγες ώρες ξεκινάει η (ίσως) καλύτερη συναυλία της ζωής μου. Ακόμα και αν τους δω κάποτε έξω, δεν ξέρω αν θα έχουν αυτό το σετλιστ.
[SIZE=“5”]MAIDEN!!![/SIZE]
[SIZE=“7”]ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!! [/SIZE]
[SIZE=“5”]ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ [/SIZE]
[SIZE=“4”]MAIDEN ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ [/SIZE]:yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
λιγες ώρες έμειναν… SCREAM FOR ME ATHENS…!!!
Σε λίγο αναχωρώ κι εγώ…
ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΑΛΙ!!
ΜΕ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΛΙΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ:D
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ ΗΤΑΝ ΤΑ MONITORS ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ…θεωρω οτι ειχε γυρω στα 25 χιλιαρικα κοσμο… αυτα…οσο για τους αντιδραστικους του thread αυτου…και τωρα μπορειτε να πατε να %$###@@(**&^^…:lol: :lol: :lol: :lol:
Τριτη φορα που τους ειδα σημερα (προηγουμενες 2000, 2007) και μαλλον ειναι η καλυτερη, και λογω show και λογω setlist.
Νταξ απλά δεν έχω λόγια δεν εμεινε τίποτα όρθιο απλά και όμορφα !!!
2η σειρά από το κάγκελο κεντροδεξια και είχα μπροστά μου έναν κοντό που ήταν λες και είμουν κάγκελο 8) 8)
άκουσα και το wasted years που είναι μεγάλη αγάπη
MAIDEN 79 εσύ που τους είδες και αγγλία το show ήταν ίδιο εδώ ???
Πραγματικά απίστευτο σόου. Αυτό το σόου μόνο από Maiden παιδιά. Ας το παραδεχτούμε, αυτό το πράγμα είναι ασύγκριτο, ανεξήγητο και τέλειο. Είναι το ανώτατο ιδεώδες. Οργασμός.
Δεν υπάρχουν λόγια.
ενταξει γαμησαν !!! τι να πω ? ο κοσμος παρα πολυς , οι ιδιες μαλακιες με τη σκονη , θεοι οι μειντεν , ωραια σκηνικα , σκατα η κορη του χαρις
μαιντεν ρε !!
οε οε οε οε maiden maiden!!! :drunk:
καλα γαμησανε!!!
πωπω!!!
RIME OF THE ANCIENT MARINER!!!
[SIZE=“3”]RIME OF THE ANCIENT MARINER!!![/SIZE]
THERE, calls the mariner
there comes a ship over the line…σφαγη!!!
δεν ξερω αλλα εχω την εντυπωση οτι ειχανε τον περισσοτερο κοσμο που ειχανε τα τελευταια δεκα χρονια
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ
ο βρασιδας θεος!!
μα τη φωνη εχει ο ανθρωπος!!!
τα σκηνικα φοβερα!!!
η κορη του χαρις αθλια
ολα ηταν υπεροχα
εκτος απο την κορη του χαρις (φωνητικα…γιατι εμφανησιακα φαινοτανε καλη!! )
ΥΣ 1
τσιμπησαμε και μπλουζακι απεξω με 10 ευρω!!
ΥΣ 2
ξερει κανεις τι εβαλε ο dj μετα τους coheed and cambria??
εδιτ
αα
να πω ποσο χαρηκα που βλεπα παιδακια με τους γονεις τους
μεταλ ρε
ετσι
η μουσικη ενωνει!!!
ειδα κοσμο απο δανια,ισραηλ,2 πουλμαν απο βουλγαρια,μεχρι και ιαπωνες!!!
αλλα ολα τα λεφτα το 10χρονο παιδακι διπλα μου που φωναζε τρελα καθε φορα που λεγε ο dickinson scream for me athens!!!
αντε και μια γκρινια
λιγο απαραδεκτο το οτι ειχε περιοριστει η σκηνη στο κεντρικο τμημα
και τα πλαινα τοιχια που πατουσε πανω ο βρασιδας και ο εξοπλισμος καλυβανε σχεδον τα παντα για οσους βρισκωνταν πλαγια
και καποιοι πληρωσανε 70 ευρω για να ναι εκει
τεσπα
Δεν χρειάζεται να ειποθεί τίποτα. Ειλικρινά μπαν σε όποιον δεν του άρεσε.
Ποιά πάρτυ μανου τσάο και πίπες. Αν δεν ήταν πάρτυ το Hallowed Be Thy Name τότε κάποιοι δεν έχουν κατανοήσει καλά τι σημαίνει παρτυ.
[B][SIZE=“6”]
IRON MAIDEN ΡΕΕΕΕ
THERE COMES THE SIREN THAT WARNS OFF THE AIR RAID[/SIZE][/B]
ps1: Λαθάκι dickinson number of the beast δεν χαλιόμαστε
ps2: Λαθάκι moonchild αλλά δεν χαλιόμαστε.
ps3:
ενταξει παιδια τι να πω…δεν υπαρχουν λογια!!!Βγηκαν και γρηγορα-γρηγορα μας αποτελειωσαν και φυγανε!!!Στο powerslave κοντευα να λιποθυμίσω και στο rime κοντευα να δακρυσω,μην πουμε για τις δυο θρυλικες εμφανισεις eddie!Σχετικα με τον κοσμο δεν μπορω να πω γιατι ημουν μπροστα και δεν εβλεπα πισω,αλλα οταν φευγαμε απο οτι ειδα γρηγορα πρεπει να ειχε πολυ…φυσικα ο καθενας εχει την αποψη του,φυσικα και εγειναν καπια λαθακια,φυσικα και θα υπαρχουν παραπονα…αλλα τωρα ειμαι πολυ κα@##$$%ος για να μιλησω για αυτα!!!
Ρε, δεν παίζει. Πόσο πιο τέλεια μια συναυλία?!
Κορυφαία σημεία Aces High, Revelations, Heaven Can Wait, Can I Play With Madness, Hallowed Be Thy Name.
Τι λεώ?! Wasted Years, Rime of the Ancient Mariner, Iron Maiden, Trooper…Η συναυλία ήταν το απόλυτο όνειρο.
Φυσικά η καλύτερη που έχω πάει και δεν ξέρω αν θα ξαναπάω σε τόσο καλή μέχρι να περάσουν κάποια χρόνια.
O Dickinson ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φόρμα, δεν περίμενα τέτοια απόδοση στο Aces High πχ.
καλα, λοιπον ηταν μια ΘΕΙΚΗ συναυλια!!! επιασα πενα του murray και πεταω απο τη χαρα μου!!!τι ωραιοι που ηταν ολοι τους,καταπληκτικη αποδοση, ωραιο σετλιστ, ημουν και 2η σειρα…
παρατηρησεις1 στο aces high δεν ακουγοταν καλα ο bruce η ειναι ιδεα μου???
2 ) πηγα 2 φορες να πεθανω (στην κυριολεξια ) απο ασφθξια και σπρωξιμο…κονταψα να γινω κιμας…8O
3 ) η lauren στα κομματια τελειως αδιαφορη, αλλα ομορφη κοπελα(οχι σαν εμενα αλλα οκ :lol: #-o :lol: )
ωω!:bow2: :bow2: :bow2: :yahoo: :yahoo:
Καταπληκτική συναυλία!!! Τα λόγια είναι περιττά!Ήταν φανταστικάαα.
Τους είδα για πρώτη φορά live σήμερα. Τι show, τι σκηνικά, τι setlist απιστευτα ήταν αυτά λέμε!!!
αυτά είναι!!!
p.s1: Τι μορφή αυτός ο Harris οε
p.s2: μεγαλος σταρ ο τυπος με το κουκλάκι on stage πριν τη συναυλία:lol:
Oι τύποι είναι θεοί… φοβερή τυπολατρία… Μιλάμε δεν παρεκκλίνουν από το setlist για κανένα λόγο… το τραγουδάκι μετά τη συναυλία ήτο φοβερό ευφυολόγημα κωμικοτραγικού χαρακτήρος… ο νοών νοείτο…
ΥΓ1: Γιατί τόση σκόνη? Ας μου πει κάποιος πεπειραμένος τί κάνουν στα ξένα φεστιβάλ που γίνονται στην ύπαιθρο…
ΥΓ2: Φοβερή εκτέλεση Rime of The Ancient Mariner και Wasted Years. Eιδικά στο δεύτερο τα φωνητικά του Dickinson ήσαν εξαιρετικά…
ΥΓ3: Αψεγάδιαστος ήχος… Εν συγκρίσει με Metallica… Κλαίω τα 80 ευρώ…
ΥΓ4: Το riff του Alexander The Great ήθελα να το ακούσω… Και Λάμπη Π. ΔΕΝ είναι filler το Αlexander…#-o
Ξεκινάω λέγοντας ότι πέρασα όσο πιο γαμάτα γινόταν.
Σέτλιστ φανταστικό, σκηνικά, φώτα, πυροτεχνήματα, χεντμπάνκιν, ξελαρύγγιασμα.
Αλλά:
Εν ολίγοις μέτριος ήχος.
Αθάνατη ψωροκώσταινα.
Επίσης:
Τελευταία μεγάλη συναυλία για μένα εντός συνόρων.
Ευτυχώς οι Maiden έπαιξαν καταπληκτικά και μένω με ευχάριστες αναμνήσεις.
Καλή η συναυλία, αλλά εγώ ρε παιδιά δεν ανατρίχιασα…
Τα σκηνικά θεΙκά, ο λαός πολύς (τουλάχιστον 20.000), ο ήχος ώς το mariner είχε προβλήματα(καθόμουν στο αριστερό βιπ) και ο Nickο μου ακούστηκε κουρασμένος.
Πάντως τιμή μου που είδα αυτό το τεράστιο γκρουπ να πάιζει τέτοιες κομματάρες.
Τους έχω δει ήδη 4 φορές και αυτή ήταν μακράν η καλύτερη από κάθε άποψη. Τι να πω είδαμε Rime Of The Ancient Mariner ρεεεεεεεεεεεε.
Θα σπαμάρω όσο και ο WISE για τους Linkin Park αυτό το θρεντ δεν κλειδώνεται ποτέ.
[SIZE=“4”]SHE CAME TO ME, WITH A SERPENT’S KISS, AS THE EYE OF THE SUN ROSE ON HER LIPS.[/SIZE]
Τι χώσιμο ήταν αυτό με το Aces High?! Έφυγαν δύο δάκρυα, ενώ τα περίμενα Revelations. Clairvoyant το μπάσσο απίστευτο. Σπαμάρετε ρεεε