Αυτο ηταν συναυλια ρε! Χασανε οσοι δεν ηρθαν ισως το καλυτερο πραμα που εγινε ποτε στο Terravibe.
Ολοι σε τρελες φορμες… ο Μπρουσος τραγουδαγε σαν να ακουγες Maiden England, ο Γιανικας τα κλασσικα του…
Την παρασταση για μενα εκλεψε ο Σμιθ. Τι ΣΟΛΑΡΕΣ επαιξε αποψε το παλικαρι!!! :vibrate: στα Wasted Years, Powerslave δεν παιζει να εχω ξανακουσει τοσο γαμιστερα σολο απο καμια αλλη ηχογραφηση…
Οτι και να πω δεν θα ειναι αρκετο… μας εδειξαν παλι γιατι ειναι οι Iron Maiden. Τωρα τα λαθακια στο πρωτο ρεφρεν του Number Of The Beast και το οτι αργησε να μπει το Delay του Adrian στο Moonchild ισα ισα δινουν λιγο γευση αυθορμητισμου στην ολη φαση…
[SIZE=“4”]ΠΑΝΩ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ[/SIZE] :drunk:
θα τα ξαναπουμε στο επομενο τουρ
πού το είδες ότι η μπύρα έπεσε από τα 400ml στα 250ml ? Θα μας τρελάνετε εντελώς ρε πούστη. Έφερες το προσωπικό σου πτυσσόμενο ποτηράκι που έχει και δείκτη ml ? Θα μας τρελάνετε τελείως. Μεμψίμοιροι νεοέλληνες… Τελικά καταλαβαίνω. Είμεθα εθισμένοι στην κριτική. Από το σπίτι μας. Μας μαθαίνουν οι γονείς μας τη γκρίνια … Γκρίνια γκρίνια γκρίνια… γκρίνια για το παρκάρισμα γκρίνια για την τιμή της μπύρας στη συναυλία, γκρίνια για τις τιμές… Άστο διάολο πια… Έχω την πεποίθηση ότι 1 στους 3 από ηλικία 20 - 36 παρευρίσκονται σε μιά συναυλία/φεστιβάλ για να ασκήσουν εκ των υστέρων κακοπροαίτερη, στείρα και ανούσια κριτική… Έχετε παράπονα? Καλά κάνετε! Στείλτε μιά επιστολή στην didi , μην τα κοινοποιείτε συνέχεια . Καταντάει γραφικό και κουραστικό.
Αληθινό περιστατικό : Μετά τη συναλία , στην έξοδο λέει ένας τυπικός νυν ανενεργός 35άρης μεταλλάς, εύσωμος και με φάτσα μεταλοπατρός: " Ντάξει μεγάλο συγκρότημα οι Maiden, αλλά είναι στάσιμοι… Οι κινήσεις του Dickinson τετριμμένες, τα σκηνικά τα ίδια, το setlist απαράλλαχτο". Και πετάγεται ένας ένθερμος 20άρης που έτυχε να τον ακούσει:“Αφού κύριε τα ξέρατε όλα αυτά και δε σας αρέσουν, γιατί ήρθατε στη συναυλία?” Κι έφυγε χωρίς να περιμένει απάντηση… Το χάρηκα…
Αν και μάλλον δε θα πρωτοτυπήσω, η συναυλία ήταν πολύ ωραία και ο χωρός χάλια.
Εμένα μ’ εκνεύρισαν τα καπνογονα. Οκ ανοιχτός χώρος είναι, αλλά πέρα από το ότι ο άλλος δίπλα σου μπορεί να χει άσθμα, με τόσο κόσμο δε θέλει και πολύ να γίνει η μαλακία.
Τεσπα ας μην γκρινιάζω. Πέρασα πολύ καλά και το ίδιο νομίζω και όσοι ήταν εκεί.
Σωστός ο signal μαζί με το wasted years βάλε και τα Μariner και Heaven Can Wait εκεί πραγματικά ψόφαγααααααα :vibrate: :vibrate:
Καλά από ηχητική απόδοση δεν κατάλαβα και πάρα πολλά ήμουν στην κοσμάρα μου εκείνη την ώρα … 8) 8)
περιμένω τα πρώτα bootleg για να δω/ακούσω …
ΒΤW ήταν 2 τυπάδες μπροστά με κάμερες που τράβαγαν την μπάντα αλλά και τον κόσμο σε όλη την ώρα της συναυλίας όποιος ξέρει κάτι επί αυτού ας ενημερώσει πληζζζζζζζζζ
ΕΔΙΤ: αύριο έχω να οδηγήσω μέχρι Χαλκιδική 7 ώρες ταξίδι …
αουτς … :S
Βασικά, έχω πιαστεί απ’το headbadging, έχω βραχνιάσει, μου έχουν κολλήσει τα τραγούδια που είπανε και παίζουν ασταμάτητα στο μυαλό μου, και βλέπω παντού μικρους Eddie, Dickinson & Harris…
σ.σ. τα τριχίδια της ρινικής μου κοιλότητος είναι τόσο ισχυρά που εγκλώβισαν τόσο χώμα , με αποτέλεσμα οι μύξες μου να ναι μαύρες και καφέ…:lol: :lol: #-o :lol:
Nα ευχαριστείτε το θεό που καταφέρατε να δείτε μια θεια εκτέλεση ενός συγκλονιστικού κομματιού. THE RIME OF THE ANCIENT MARINER. Δηλαδή ό,τι και να πω θα είναι λίγο. Καθαρσις
Και μόνο γι’ αυτό άξιζαν τα 60 (+10 ευρώ παραπάνω στο ταμείο ωρε γύφτοι!) που έδωσα.
Το σέτλιστ τέλειο.
Το Powerslave ανατριχιαστικό.
Τελικά όπως έχω ξαναπεί, οι maiden είναι το heavy metal.
Μπορει ομως να κυκλοφορησει σε κανα youtube, a la Porto Allegre, το οποιο αν θυμαμαι καλα δεν εχει καν τον Εδουαρδο μουμια. Αν οντως το βιντεοσκοπησαν με επαγγελματικο εξοπλισμο…
Θελω να σπαμαρω! Θελω να πω στον κοσμο ποσο γαματα περασα σε αυτην τη συναυλια!!:vibrate: :vibrate: